Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2019 [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου πεί που βρίσκει patch για ελληνικό πρωτάθλημα;

Που το βρίσκω και πώς το κατεβάζω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Ερχεται τρελο update στις 25/10 απο κοναμι που λεει οτι διορθωνει οτι εχουμε κραξει μεχρι τωρα. Αντε να δουμε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polakis21 είπε

Ερχεται τρελο update στις 25/10 απο κοναμι που λεει οτι διορθωνει οτι εχουμε κραξει μεχρι τωρα. Αντε να δουμε

Αφορα το απλο online gameplay?Γιατι δεν ασχολουμε με το club.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Rafinha είπε

Φίλε ευχαριστώ.. Είναι τέσσερα.

Διαλέγω Mega DOWNLOAD?

Απ΄ότι διάβασα πάνε με την σειρά, μήπως μπορείς να μου πείς τη σειρά προτεραιότητας;

Sorry που στα πρήζω, δεν θέλω να κάνω λάθος..

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, jerry banana είπε

Αφορα το απλο online gameplay?Γιατι δεν ασχολουμε με το club.

Αφορα το offline gameplay, αλλα μπορεις να παιξεις και online βλεποντας εμφανισεις και ονοματα. Ο αλλος θα βλεπει τα δικα του

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rafinha είπε

υπαρχουν βιντεακια με οδηγιες στο youtube
βαλε πρωτα τα v1 v2
και μετα τη superleague
αυτα τα τρια οχι και τα τεσσερα

Ok👍

Δημοσ.

Σημερα βγηκε το νεο update patch της κοναμι, το οποιο διορθωνει πολλα bugs και βελτιωνει το gameplay! Οκλα εγιναν καλυτερα στο παιχνιδι!!! Δοκιμαστε το

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα....έβαλα το patch με την superleague αλλά οταν συνδέω και το δεύτερο χειριστήριο δεν με αφήνει να δω τις ομάδες όπως τις έχω φτιάξει απο το patch. Το έχει αντιμετωπίσει και κανένας άλλος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.. Έχω το xbox one κ χθες μου σπάσε το μοχλακι απ το χειριστήριο.. Ξέρει κάνεις αν μπορώ να κάνω κύριο μοχλό τώρα το άλλο κ όχι τον σταυρό που έχει; 

Επεξ/σία από Maikgitkos
Δημοσ.
Στις 18/11/2018 στις 10:44 ΜΜ, kokos198 είπε

καλησπέρα....έβαλα το patch με την superleague αλλά οταν συνδέω και το δεύτερο χειριστήριο δεν με αφήνει να δω τις ομάδες όπως τις έχω φτιάξει απο το patch. Το έχει αντιμετωπίσει και κανένας άλλος?

Φτιάξε ένα δεύτερο προφίλ στο PS4 και καντο assign στο δεύτερο χειριστήριο. Θα είσαι οκ μετά. 

23 ώρες πριν, Maikgitkos είπε

Καλημέρα.. Έχω το xbox one κ χθες μου σπάσε το μοχλακι απ το χειριστήριο.. Ξέρει κάνεις αν μπορώ να κάνω κύριο μοχλό τώρα το άλλο κ όχι τον σταυρό που έχει; 

Μπορείς. Από το button configuration. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Φτιάξε ένα δεύτερο προφίλ στο PS4 και καντο assign στο δεύτερο χειριστήριο. Θα είσαι οκ μετά. 

Μπορείς. Από το button configuration. 

Μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; δν είμαι κ πολύ σχετικός με αυτά.. Ευχαριστώ.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...