chocorello Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πραγματικά απορώ ποιος παίζει ακόμα φίφα; Ότι πιο ψεύτικο και ρομποτικό. Συγκρίνεται με τη fluid κίνηση, τη φυσική και το ρεαλισμό του pro φέτος; Πάλι καλά αυτοί που δε το κατέχουν παίρνουν το φίφα, να λιγοστεύουν οι amateurs στα lobby! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από chocorello 1
polakis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνησω απολυτα. Απορω πως καποιοι μπορουν να πουν οτι το φιφα ειναι πιο ρεαλιστικο φετος. Ειναι χαωδης η διαφορα υπερ του προ στο gameplay στο 19. Κυριως για διπλο με φιλους γιατι το ΑΙ bug με τις συρτες σεντρες στο προ στο μονό υπαρχει, αλλα θα διορθωθει οπως ειπε η κοναμι. Για τα υπολοιπα συμφωνω, οτι δηλαδη στην ατμοσφαιρα και τα modes και online ειναι μπροστα το φιφα οντως. Αλλα στο gameplay μακραν προ φετος μετα απο 10 χρονια για μενα... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από polakis21 1
chocorello Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, polakis21 είπε Θα συμφωνησω απολυτα. Απορω πως καποιοι μπορουν να πουν οτι το φιφα ειναι πιο ρεαλιστικο φετος. Ειναι χαωδης η διαφορα υπερ του προ στο gameplay στο 19. Κυριως για διπλο με φιλους γιατι το ΑΙ bug με τις συρτες σεντρες στο προ στο μονό υπαρχει, αλλα θα διορθωθει οπως ειπε η κοναμι. Για τα υπολοιπα συμφωνω, οτι δηλαδη στην ατμοσφαιρα και τα modes και online ειναι μπροστα το φιφα οντως. Αλλα στο gameplay μακραν προ φετος μετα απο 10 χρονια για μενα... Είσαι ο polakis από το WeHellas; Έπαιζα για πολλά χρόνια online PES6, περιστασιακά κάνα FIFA (08 - 11 και λίγο το 16). Η Konami στη ps3 γενιά το είχε χάσει τελείως. Άλλο παιχνίδι. Συμπαθητικά τα PES16, 17 αλλά όχι αρκετά για να σταματήσω το PES6. Από το PES18 (αν και έχει εκνευριστικά λάθη) έγινε η αλλαγή. Το 19 είναι σίγουρα καλύτερο οπότε εδώ είμαστε. 1
polakis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, chocorello είπε Είσαι ο polakis από το WeHellas; Έπαιζα για πολλά χρόνια online PES6, περιστασιακά κάνα FIFA (08 - 11 και λίγο το 16). Η Konami στη ps3 γενιά το είχε χάσει τελείως. Άλλο παιχνίδι. Συμπαθητικά τα PES16, 17 αλλά όχι αρκετά για να σταματήσω το PES6. Από το PES18 (αν και έχει εκνευριστικά λάθη) έγινε η αλλαγή. Το 19 είναι σίγουρα καλύτερο οπότε εδώ είμαστε. Ναι ρε ο ιδιος ειμαι χεχε 1
chocorello Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως ρε παίδες, αυτές οι ψηλές μπαλιές όχι μόνο βγαίνουν εύκολα στο χώρο αλλά και τα μονομιάς σουτ μόλις η μπάλα πλησιάσει το χορτάρι γράφουν... Άλλα 2 πραματάκια που με χαλάνε είναι το "λοκάρισμα" παικτών σε πάσες και διεκδικήσεις που τυχαίνει να επιλέγει λάθος παίκτη (ενώ υπάρχει άλλος πιο κοντά) και δεν τον δίνει τον άλλο. Τελευταίο, οι πολλές λάθος πάσες. Η τεράστια παγίδα του να κάνεις έξυπνη παράλληλη πάσα στο κέντρο. Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος η πάσα σου αντί να καταλήξει σε ΚΜ, να λοκάρει τον αμυντικό σου και να ανέβει αυτός να τη πάρει (που δεν ήθελες κάτι τέτοιο). Πολλές λάθος πάσες επίσης συμβαίνουν όταν έχεις πολλές επιλογές παικτών, πχ. σε αντεπίθεση να βγαίνεις με 3 παίκτες και να δυσκολεύεσαι να σημαδέψεις αυτόν που θες. Κλάσικ. Βασικά τα παραπάνω παίζει να είναι τα μόνα λάθη που με ενοχλούν και τα οποία με απόλυτη συγκέντρωση προσπαθώ να αποφεύγω/εκμεταλλεύομαι. Ίσως ξεχνάω κάτι. Είναι πολύ λίγα όμως και χαίρομαι για αυτό. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από chocorello
polakis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 41 λεπτά πριν, chocorello είπε Πάντως ρε παίδες, αυτές οι ψηλές μπαλιές όχι μόνο βγαίνουν εύκολα στο χώρο αλλά και τα μονομιάς σουτ μόλις η μπάλα πλησιάσει το χορτάρι γράφουν... Άλλα 2 πραματάκια που με χαλάνε είναι το "λοκάρισμα" παικτών σε πάσες και διεκδικήσεις που τυχαίνει να επιλέγει λάθος παίκτη (ενώ υπάρχει άλλος πιο κοντά) και δεν τον δίνει τον άλλο. Τελευταίο, οι πολλές λάθος πάσες. Η τεράστια παγίδα του να κάνεις έξυπνη παράλληλη πάσα στο κέντρο. Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος η πάσα σου αντί να καταλήξει σε ΚΜ, να λοκάρει τον αμυντικό σου και να ανέβει αυτός να τη πάρει (που δεν ήθελες κάτι τέτοιο). Πολλές λάθος πάσες επίσης συμβαίνουν όταν έχεις πολλές επιλογές παικτών, πχ. σε αντεπίθεση να βγαίνεις με 3 παίκτες και να δυσκολεύεσαι να σημαδέψεις αυτόν που θες. Κλάσικ. Βασικά τα παραπάνω παίζει να είναι τα μόνα λάθη που με ενοχλούν και τα οποία με απόλυτη συγκέντρωση προσπαθώ να αποφεύγω/εκμεταλλεύομαι. Ίσως ξεχνάω κάτι. Είναι πολύ λίγα όμως και χαίρομαι για αυτό. Αν παιξεις σε ολα manual τα ξεχνας ολα...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Και τα 2 μετρια(fifa-pro) μου φαινονται οπως καθε χρονο.
chocorello Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, polakis21 είπε Αν παιξεις σε ολα manual τα ξεχνας ολα... Σε πιστεύω αλλά άντε πείσε τον περίγυρο σου να παίξει manual. Παίζω με defaults ωστόσο με χαλάει που κάποιος μπορεί να παίζει με assisted lv3 και να πάνε όλα ακόμα πιο αυτόματα. Παίζω σε ps4 φίλου φανατικά myclub co-op, χωρίς να βάλουμε ευρώ εννοείται. Τα πάμε αρκετά καλά απέναντι σε ομάδες με Μέσσι Νευμάρ Ρονάλντους και όλα τα καλά παιδιά. Να βγει το lite να παίζω και σε xbox one σαν καλός τζαμπατζής, να χαίρομαι νίκες με lozanoυς απέναντι σε Legends και σία Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από chocorello
papeipa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Προσωπικά,αν και δεν έχω ακουμπήσει ακόμα το φιφα 19 και δεν μπαίνω στην παγίδα της σύγκρισης,εξάλλου είναι θέμα γούστου, το pro 2019 είναι το ποδοσφαιρακι που έχω γράψει τις περισσότερες ώρες εδω και 2 χρόνια . Έχει πολλά bugs αλλά είναι εθιστικοτατο.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, papeipa είπε Προσωπικά,αν και δεν έχω ακουμπήσει ακόμα το φιφα 19 και δεν μπαίνω στην παγίδα της σύγκρισης,εξάλλου είναι θέμα γούστου, το pro 2019 είναι το ποδοσφαιρακι που έχω γράψει τις περισσότερες ώρες εδω και 2 χρόνια . Έχει πολλά bugs αλλά είναι εθιστικοτατο. Mε πειθετε να το δοκιμασω οταν πεσει η τιμη, αλλα απο το ντεμο δεν ενθουσιαστηκα. Αν και αναγνωριζω τα βηματα που εχει κανει. 24 λεπτά πριν, polakis21 είπε Αν παιξεις σε ολα manual τα ξεχνας ολα... Το manual του ειναι επιπεδου fifa?
papeipa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, PDS13 είπε Mε πειθετε να το δοκιμασω οταν πεσει η τιμη, αλλα απο το ντεμο δεν ενθουσιαστηκα. Αν και αναγνωριζω τα βηματα που εχει κανει. Το manual του ειναι επιπεδου fifa? Δεν έχω πολύ παίξει στο manual .....εκεί θα απαντήσει ο polakis .
Federacion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά το βάζω εδώ και στο δίπλα: Ενώ λένε 4/10 ξεκινάει το PES League 1vs1 δεν έχει ξεκινήσει ακόμα! Τι γίνεται; Έχω δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν μου έχει έρθει κάτι...
Rafinha Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 πως κανω αναβαθμιση? ολο μου λεει η ζωντανη ενημερωση ακυρωθηκε που ειναι η γιουβε οεο?
polakis21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, Rafinha είπε πως κανω αναβαθμιση? ολο μου λεει η ζωντανη ενημερωση ακυρωθηκε που ειναι η γιουβε οεο? Δεν υπαρχει γιουβε επισημα στο προ. Θελεις option file
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα