Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Tilemaxx είπε Για να προτιμάει μέχρι και ο polakis που σκότωνε για το Φιφα το Προ φέτος, τότε η πολύ καλή δουλειά έκανε η Κοναμι από το πουθενά, ή τα σκάτωσε εντελώς η ΕΑ. Η EA δεν τα σκάτωσε απλά η Konami για φέτος έκανε πολύ καλή δουλειά! Το Fifa έχει καλύτερα γραφικά, έχει τα δικαιώματα και έχει και τα sliders που εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Όσον αφορά όμως το θέμα του gameplay το Pro υπερέχει και αυτό που μετράει ως επί το πλείστον στα ποδοσφαιράκια είναι το gameplay! Το Pro έχει πιό ρεαλιστικά controls πιό φυσική κίνηση. Στο Fifa είναι λές και παίζουν σε παγοδρόμιο. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
polakis21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, jerry banana είπε Παιδιά καλησπέρα το αγόρασα σήμερα .Το pes 2019 στο online γιατι στη Βραζιλία λείπει ο neymar και ο κουτίνιο αλλά και άλλοι παίχτες? Η βραζιλία είναι σαν άλλη ομάδα.Μπορείτε να με βοηθήσετε?Πρέπει να κατεβάσω κάτι απο το menu του pes 2019?Ενημερώσεις το ps4 μου έκανε μόνο του.Απο εκει και μετά παίζω online και η βραζιλία μου έκανε εντύπωση-απογοήτευσε. Υπηρξε προβλημα με τις αδειες τις τελευταιες μερες. Ειπαν θα λυθει με update.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Έπαιξα το Demo πριν λίγο. Το παιχνίδι όντως είναι πιο fluid από ποτέ σε όλα του. Δεν ξέρω πως είναι η τελική έκδοση πάντως αυτό που έπαιξα με ενθουσίασε.
Federacion Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε ειναι παιχνιδάρα το φετινο, έχει βουήξει ο τόπος.
malias4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν πιστευω οτι το fifa εχει καλυτερα γραφικα απο το pro, ειναι καλυτερο στα γραφικα στις animation scenes και στους φιλαθλους αλλα την ωρα του αγωνα το pro ειναι πολυ καλυτερο σε γραφικα απο τα καρτουνιστικα του fifa αποψη μου βεβαια ! Kαλα στο gameplay το pro ειναι απο αλλο πλανητη, χανει μονο στις αδειες πιστευω αλλα με το πατς ειμαστε οκ τωρα. Eγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το pro φετος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Η έκδοση Gold edition τι διαφορά έχει απ' την standard?
jerry banana Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως κανω shoot στο παιχνιδι δεν μπορω να βαλω γκολ εχω στις ρυθμισεις το advanced οχι το basic .Στο pro 2018 εβαζα ανετα κεφαλιες και σουτ απεξω απο τη περιοχη.Στο 2019 μου βγαινει η πιστη σε σημειο που σκεφτομαι να πουλησω το παιχνιδι.Ειδα στο youtube που πατανε τετραγωνο και και τον αριστερο μοχλο και παπατζες.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Τα πιανουν ολα οι αντιπαλοι τερματοφυλακες εχω στο shoot το τεραγωνο.και τρεξιμο στο r1.Oλοι λενε οτι ειναι καλυτερο του fifa αλλα στο demo του φιφα εβαζα γκολ εξω απο την περιοχη με απλο τετραγωνο και οχι πολλαπλα κουμπια.Εχω αγανακτηησει οποιος δει το μηνυμα βοηθηστε. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από jerry banana
Federacion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Προπόνηση. Τπτ άλλο. Δεν μπαίνει εύκολα αλλά είναι μακράν το καλύτερο προ της δεκαετίας. 1
jerry banana Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Federacion είπε Προπόνηση. Τπτ άλλο. Δεν μπαίνει εύκολα αλλά είναι μακράν το καλύτερο προ της δεκαετίας. Εεγινε να εισαι καλα.Τελικα για να πω την αμαρτια μου επειδη δεν με νοιαζει το gameplay αλλα ο χαβαλες το πουλησα και πηρα το φιφα19 .Στο 18 επεζα το προ αλλα στο 19 δεν αντεχω τη δυσκολια των γκολ.Ειμαι μετριος παιχτης οποτε με καταλαβαινεις.Παιζω για online χαβαλετζιδικα να περναω την ωρα μου και απο το ντεμο που ειχα παιξει μπαινανε τα γκολ αερα στο φιφα.
Daredevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Federacion είπε Προπόνηση. Τπτ άλλο. Δεν μπαίνει εύκολα αλλά είναι μακράν το καλύτερο προ της δεκαετίας. Μια χαρά εύκολα μπαίνουν απλώς σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή η λίγο μέσα
a40ntistos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.konami.com/wepes/2019/eu/en/topic/wepes2019_games-3224 Άξιο αναφοράς 1
Federacion Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 27/9/2018 στις 11:02 ΜΜ, jerry banana είπε Εεγινε να εισαι καλα.Τελικα για να πω την αμαρτια μου επειδη δεν με νοιαζει το gameplay αλλα ο χαβαλες το πουλησα και πηρα το φιφα19 .Στο 18 επεζα το προ αλλα στο 19 δεν αντεχω τη δυσκολια των γκολ.Ειμαι μετριος παιχτης οποτε με καταλαβαινεις.Παιζω για online χαβαλετζιδικα να περναω την ωρα μου και απο το ντεμο που ειχα παιξει μπαινανε τα γκολ αερα στο φιφα. όλοι για να περνάνε την ΄ωρα μας παίζουμε. Αν σε αρέσει το φίφα περισσότερο οκ.
jerry banana Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Federacion είπε όλοι για να περνάνε την ΄ωρα μας παίζουμε. Αν σε αρέσει το φίφα περισσότερο οκ. Ναι προς το παρον εχω καομη και τα 2.Αλλα τη Δευτερα θα παω στο πλαισιο να γυρισω το pro.Με βολευει καλυτερα να βαζω γκολ στο fifa.Λιγο off topic αλλα θα εκτιμουσα εαν καποιος με βοηθουσε,στο πλαισιο τα χρηματα που θα απρω απο την αξια του μεταχειρισμενου παιχνιδιου(αν και δεν εχει ουτε γραντζουνια) μπορω να τα χρησιμοποιησω σε οτι θελω?Εννοω πχ και σε μη παιχνιδια? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από jerry banana
fytotech Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ναι προς το παρον εχω καομη και τα 2.Αλλα τη Δευτερα θα παω στο πλαισιο να γυρισω το pro.Με βολευει καλυτερα να βαζω γκολ στο fifa.Λιγο off topic αλλα θα εκτιμουσα εαν καποιος με βοηθουσε,στο πλαισιο τα χρηματα που θα απρω απο την αξια του μεταχειρισμενου παιχνιδιου(αν και δεν εχει ουτε γραντζουνια) μπορω να τα χρησιμοποιησω σε οτι θελω?Εννοω πχ και σε μη παιχνιδια? Γιατί δε βάζεις αγγελία εδώ; Πιο πολλά θα πιάσεις. 1
jerry banana Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, fytotech είπε Γιατί δε βάζεις αγγελία εδώ; Πιο πολλά θα πιάσεις. 41 λεπτά πριν, fytotech είπε Γιατί δε βάζεις αγγελία εδώ; Πιο πολλά θα πιάσεις. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα