Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2019 [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα πατς βγαινουν πρωτου κυκλοφορησει.Για το 18 ειχα κατεβασει το πατς 2 μερες πρωτου κυκλοφορησει πρωτη μερα το παιχνιδι.Δεν ειναι προβλημα αυτο.

Για πρωτη φορα,φετοςκυκλοφορει απο τελος Αυγουστου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελπιζω να μην εχει την ιδια τραγικη αμυνα οπως στο 18.Το PES 17 ηταν τελειο.Το 18 ειχε καποια προβληματα για μενα.

Εκτος του οτι δεν μπορουσες να παιξεις καλη αμυνα,εχω την εντυπωση οτι ειχε λιγοτερα animations σε σχεση με το 17,οι φασεις και τα γκολ μονοτονα ιδια.

Δεν ξερω γιατι το χαλασανε ετσι.Παιζοντας μαστερ λιγκ ειτε ειχες επιθετικο με 70 rating,ειτε με 85,δεν εβλεπες μεγαλη διαφορα στο παιξιμο τους και στην αποτελεσματικοτητα τους.

Συν τα χρονια προβληματα,οτι δεν δινει πεναλντυ,ουτε καν φαουλ στο 18,δεν εχει τραυματισμους παικτων,δεν περναν καρτες οι παικτες.Φαινεται καθαρα οτι η Κοναμι εχει παρατησει το οφλαιν.

Ισως την συμφερει καλυτερα  το ονλαιν,ισως δεν εχει το καταλληλο τιμ πλεον να υποστηριζει και τα δυο.

Προσωπικα παιζω μονο οφλαιν.Η δουλεια μου ειναι κουραστικη και ο ελευθερος χρονος μου περιορισμενος.Παιζω αποκλειστικα και μονο για να χαλαρωσω και να διασκεδασω.Αρνουμαι να μπω στην διαδικασια του να παιζω ανταγωνιστικα του πως θα κερδισω σωνει και καλα τον οποιοδηποτε να αποδειξω οτι ειμαι ο καλυτερος.

Το περιεργο ειναι οτι και με αλλους που συζηταω,φιλους και γνωστους,πολλοι ακομα παιζουν μονο οφλαιν.Οι εταιριες ομως επιμενουν να προσπαθουν να εθισουν τον κοσμο στο ονλαιν για το κερδος τους.

Εν παση περιπτωση να δουμε το ντεμο,βιντεακια δεν βλεπω ποτε,και ελπιζω το 19 να ειναι καλυτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, athe είπε

Ελπιζω να μην εχει την ιδια τραγικη αμυνα οπως στο 18.Το PES 17 ηταν τελειο.Το 18 ειχε καποια προβληματα για μενα.

Εκτος του οτι δεν μπορουσες να παιξεις καλη αμυνα,εχω την εντυπωση οτι ειχε λιγοτερα animations σε σχεση με το 17,οι φασεις και τα γκολ μονοτονα ιδια.

Δεν ξερω γιατι το χαλασανε ετσι.Παιζοντας μαστερ λιγκ ειτε ειχες επιθετικο με 70 rating,ειτε με 85,δεν εβλεπες μεγαλη διαφορα στο παιξιμο τους και στην αποτελεσματικοτητα τους.

Συν τα χρονια προβληματα,οτι δεν δινει πεναλντυ,ουτε καν φαουλ στο 18,δεν εχει τραυματισμους παικτων,δεν περναν καρτες οι παικτες.Φαινεται καθαρα οτι η Κοναμι εχει παρατησει το οφλαιν.

Ισως την συμφερει καλυτερα  το ονλαιν,ισως δεν εχει το καταλληλο τιμ πλεον να υποστηριζει και τα δυο.

Προσωπικα παιζω μονο οφλαιν.Η δουλεια μου ειναι κουραστικη και ο ελευθερος χρονος μου περιορισμενος.Παιζω αποκλειστικα και μονο για να χαλαρωσω και να διασκεδασω.Αρνουμαι να μπω στην διαδικασια του να παιζω ανταγωνιστικα του πως θα κερδισω σωνει και καλα τον οποιοδηποτε να αποδειξω οτι ειμαι ο καλυτερος.

Το περιεργο ειναι οτι και με αλλους που συζηταω,φιλους και γνωστους,πολλοι ακομα παιζουν μονο οφλαιν.Οι εταιριες ομως επιμενουν να προσπαθουν να εθισουν τον κοσμο στο ονλαιν για το κερδος τους.

Εν παση περιπτωση να δουμε το ντεμο,βιντεακια δεν βλεπω ποτε,και ελπιζω το 19 να ειναι καλυτερο.

οφλαιν με την ΑΙ αντιπαλο ή με φιλους?

Παιζω 15 χρονια προ και δεν εχω κανει ποτε single player λιγκα...Και εγω συνηθως οφλαιν παιζω, αλλα με παρεα.

Στο ονλαιν πολυ σπαστικο που δεν μπορεις να γραψεις κατι και να συνομιλησεις/γνωριστεις με τον αντιπαλο

Επεξ/σία από xavier
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολυ μαστερ λιγκ,που και που κανα διπλο με φιλους.

Δημοσ.

Κοιταξε επαιζα με την ΑΙ για προπονηση, καποια στιγμη εφτανα σε επιπεδο να νικαω σταθερα, ε και μετα δεν εβρισκα κανενα λογο να ξαναπαιξω με την ΑΙ αντιπαλο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το βαριεμαι να παιξω με καποιον.Δεν εχει στοχο.Αντε παιξαμε μια,αντε παιξαμε δυο.Ποσες φορες σε κερδισα,ποσες με κερδισες...ε και?

Στο μαστερ λιγκ παιρνεις μια ομαδα,κανεις μεταγραφες,εχεις στοχους,μανατζαρεις μια ομαδα οπου και αυτο ειναι μια διασκεδαστικη διαδικασια.

Με τους φιλους,δεν παμε για καμια μπυρα καλυτερα σε κανα μπαρακι?Προτιμω να παιζω μαστερ λιγκ πριν και μετα την δουλεια,να χαλαρωσω λιγο.

Γουστα ειναι αυτα.Εμενα αλλη ειναι η απορια μου.Γιατι στα φορουμ μιλανε μονο για το ονλαιν και εξω οποιον ρωτησεις,2-3 στους 10 παιζουν ονλαιν.Ισως να ειναι ο κυκλος μου,φιλοι γνωστοι συναδελφοι.Ισως με αλλους να ειναι αλλιως.Δεν ξερω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στο Thegamecollection έχει το Pro19 με μια εκπτωση που τρέχει, γύρω στα 39ευρώ μαζί με μεταφορικά. Την κάρτα την χρεώνουν ένα μήνα μετά την παραγγελία, περίπου.

Δημοσ.

Σπαστα animations παντου λες και πανε σε ραγες οι παικτες. Κριμα μετα απο τοσα χρονια παραμενει το ιδιο και με χάλια online...Δεν υπαρχει σωτηρια για την Κοναμι δυστυχως...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...