Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ναι. Είναι συνάρτηση και επιλογής μνημών. Αυτός είναι δοκιμασμένος συνδιασμος από qvl όποτε το χτυπάς. Μιλάω πακέτο με τον 2600 ετσι;
ThodorisFel Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Οκ τοτε παω για 2600 με αυτην την μητρικη αν ειναι. Για ram θα παω κατι σε ποιο φθηνω και 8gb. Αν χρειαστεί μετέπειτα θα παρω αλλα 8 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σεμινάρια για ram ο spartan και ο akoinonitos όχι εγώ Με τα παραπάνω όμως δε θα χρειαστείτε είπαμε ένα xmp είναι. 1 ώρα πριν, notist είπε Έτσι μπράβο. Μετά θα μας κάνει σεμινάρια ο radio. Αν δεν παραγγειλες χτυπα το. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
ThodorisFel Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Παντως σε ενα καταστημα που ειχα ρωτησει για το σετ του ryzen για τον x370 μου ειπαν οτι χρειάζεται και αυτος bios update. Τεσπα απο την στιγμη που θα το κανουν αυτοι ουτε που με νοιάζει
leros2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Καλύτερα μια καλή b350 και ας θέλει update , δεν μου γεμίζουν το ματι τα vrm's της
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μια χαρά είναι.Τους κόβεις να τον φτάσουν στα 5ghz και έψαξες για vrm; Δεύτερον αυτή που έβαλες είναι η k3 αλλα anyway. Πες είναι ίδιες.
notist Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, radiohead είπε Σεμινάρια για ram ο spartan και ο akoinonitos όχι εγώ Με τα παραπάνω όμως δε θα χρειαστείτε είπαμε ένα xmp είναι. Αν δεν παραγγειλες χτυπα το. Το χτύπησα ειναι διπλα μου.
ThodorisFel Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 AMD introduces the latest Ryzen™ 2000 series processors to provide the computing power for budget gaming need. GIGABYTE's full line of AMD AM4 chipset motherboards perfectly fit the latest AMD Ryzen™ 2000 series processors computing performance and integrated graphics output. Users can enjoy the benefits brought by AMD Ryzen™ 2000 series processors by just simply downloading and upgrading the latest BIOS. Αυτο γραφει παντως στην σελιδα για τον ax370 συμπερασμα? Οτι η ab350 η αυτον θελει το update του
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/5/2018 στις 8:03 ΠΜ, ThodorisFel είπε AMD introduces the latest Ryzen™ 2000 series processors to provide the computing power for budget gaming need. GIGABYTE's full line of AMD AM4 chipset motherboards perfectly fit the latest AMD Ryzen™ 2000 series processors computing performance and integrated graphics output. Users can enjoy the benefits brought by AMD Ryzen™ 2000 series processors by just simply downloading and upgrading the latest BIOS. Αυτο γραφει παντως στην σελιδα για τον ax370 συμπερασμα? Οτι η ab350 η αυτον θελει το update του Για Pinnacle Ridge θέλει για Raven Ridge δεν θέλει. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
merez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας, επειδή η ASUS PRIME 350 που καλώς ή κακώς αγόρασα δεν δέχεται τον 2600 και το κατάστημα δεν έχει service, μόνο εμπορεύεται, υπάρχει κάποιο κατάστημα που να αναλαμβάνει σε λογικό κόστος το BIOS UPDATE? Θα εκτιμούσα μια απάντηση με PM για ευνόητους λόγους.
leros2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μπορείς και μόνος σου να το κάνεις και δωρεάν μάλιστα: To obtain the boot kit, please carefully follow these instructions: Go to the AMD online warranty claims page: https://support.amd.com/en-us/warranty/rma Fill in your full contact and product details (2nd Gen Ryzen Processor OPN number and serial number) In the Problem Description field enter "Boot kit Required" (without quotes) Η άλλη λύση είναι να επιστρέψεις πίσω τη μητρική και να πάρεις μια της προκοπής με b450 και καλύτερο μοντέλο ... 1 ώρα πριν, merez είπε Γεια σας, επειδή η ASUS PRIME 350 που καλώς ή κακώς αγόρασα δεν δέχεται τον 2600 και το κατάστημα δεν έχει service, μόνο εμπορεύεται, υπάρχει κάποιο κατάστημα που να αναλαμβάνει σε λογικό κόστος το BIOS UPDATE? Θα εκτιμούσα μια απάντηση με PM για ευνόητους λόγους.
merez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση, έχω κάνει την αίτηση αλλά 24 ώρες μετά δεν έχω λάβει απάντηση πέραν του opened ticket. Άσε που έχω μείνει χωρίς PC και δε πιστεύω οτι θα έρθει άμεσα το "ανταλλακτικό". Όσο για αλλαγή, δε νομίζω να βγάλω άκρη με το μαγαζί, ήδη άργησαν 1.5 μήνα να μου φέρουν τα πράγματα.. EDIT: Όλα καλά, μου έστειλαν το KIT από την AMD, η όλη διαδικασία από τη μέρα που άνοιξα το ticket κράτησε 6 μέρες (4 εργάσιμες). Παρασκευή 9/11 μου είπαν οτι έγινε approve το αίτημα μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών (απόδειξη, φωτός και screenshot επικοινωνίας με τον προμηθευτή οτι δε μπορεί να βοηθήσει) και Δευτέρα 12/11 το πρωί το παρέλαβα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από merez
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα