Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας,

πριν 10 μηνες αγορασε οικογενειακο μου προσωπο το redmi note 4x μεταχειρισμενο, το κινητο ητανε αγορασμενο 2 μηνες πρiν το παρουμε εμεις απο μαγαζι στην θεσσαλονικη,

εχουμε και λεμε το κινητο εχει με αποδείξει και χαρτακι πανω στο κουτι κολλημενο οτι ειναι το 4Χ με τον snapdragon kai οτι ειναι αγορασμενο 250 ευρω...εγω με το IMEI βαση της xiaomi βλεπω οτι ειναι το απλο το redmi note 4 kai oxi to X, επισης σημαντικη πληροφορια ειναι οτι το κινητο επεσε και εχει ραγισμα κατω αριστερα στην οθονη αλλα δουλευει κομπλε(30 ευρω φτιαξιμο).

η ερωτηση μου ειναι η εξης, μπορω να παω στο μαγαζι και να απαιτησω αντικατασταση διοτι μπορω και να τους κανω αναφορα και συνήγορο του καταναλωτή διοτι πουλησαν το 4 αντι για 4χ , η δεν μπορω να απαιτησω τιποτα απτην στιγμη που εγω δεν ειμαι ο αρχικος αγοραστης και επειδη υπαρχει σπασιμο? να ξαναναφερω οτι εχω ολες τις αποδείξεις με ημερομηνιες και να γραφει οτι ειναι το redmi note 4X.

συγνωμη αμα ανοιγω θεμα σε λαθος μερος

Επεξ/σία από krauser2288
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Redmi note 4 και 4x ειναι το ιδιο κινητο με τον Snapdragon 625.Στο εξωτερικο κοινως δεν υπαρχει redmi note 4x.Υπαρχει Redmi note 4 snapdragon και redmi note 4 mediatek.

Την ονομασια 4χ την εδωσε στην Ελλαδα η Infoquest οταν εφερε τα κινητα για να μην μπερδευτει ο κοσμος με το προηγουμενο redmi note 4 που ειχε φερει με τον mediatek επεξεργαστη.

Τελος πανω σε αυτο το κομματι που λες,προφανως αυτο που ζητας(ακομα και να ισχυε)δυστηχως ειναι τελειως οτι να ναι.

Θα πας στον συνηγορο του καταναλωτη και θα πεις τι ακριβως?Οτι ειχες κοντα ενα χρονο ενα κινητο και τωρα που επεσε κατω θες να βγαλεις δωρεαν την εν λογω επισκευη?

Αν οντως το καταστημα σου ειχε πχ πουλησει το μοντελο με τον mediatek αντι του snapdragon επρεπε να πηγαινες νωριτερα να ζητησεις αλλαγη και οχι μετα απο 1 χρονο που τωρα σου ηρθε,αλλα οπως σου ειπα πιο πανω κατι τετοιο δεν ισχυει ουτως ή αλλως.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.

γιατι εχει και χρονολογια το ποτε μπορω να κανω αναφορα στον συνηγορο του καταναλωτη? τωρα ραγισε η οθονη τωρα χρειαστηκε να κοιταξω αποδειξεις και ετυχε να τσεκαρω το ΙΜΕΙ. απλα επισης το κινητο με εχει μπερδεψει διοτι μεσω cpuz μου δείχνει οτι εχει snapdragon 626! αυτα βγαινανε με 625, και απο antutu μου εβγαλε οτι εχει mediatek. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι τα φέρνει η Infoquest στην Ελλάδα.... κανονικά είναι τα Redmi Note 4 Global και τα βαυτίζει X  

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, krauser2288 είπε

καλησπερα σας,

πριν 10 μηνες αγορασε οικογενειακο μου προσωπο το redmi note 4x μεταχειρισμενο, το κινητο ητανε αγορασμενο 2 μηνες πρiν το παρουμε εμεις απο μαγαζι στην θεσσαλονικη,

εχουμε και λεμε το κινητο εχει με αποδηξει και χαρτακι πανω στο κουτι κολλημενο οτι ειναι το 4Χ με τον snapdragon kai οτι ειναι αγορασμενο 250 ευρω...εγω με το IMEI βαση της xiaomi βλεπω οτι ειναι το απλο το redmi note 4 kai oxi to X, επισης σημαντικη πληροφορια ειναι οτι το κινητο επεσε και εχει ραγισμα κατω αριστερα στην οθονη αλλα δουλευει κομπλε(30 ευρω φτιαξιμο).

η ερωτηση μου ειναι η εξης, μπορω να παω στο μαγαζι και να απαιτησω αντικατασταση διοτι μπορω και να τους κανω αναφορα και συνήγορο του καταναλωτή διοτι πουλησαν το 4 αντι για 4χ , η δεν μπορω να απαιτησω τιποτα απτην στιγμη που εγω δεν ειμαι ο αρχικος αγοραστης και επειδη υπαρχει σπασιμο? να ξαναναφερω οτι εχω ολες τις αποδηξεις με ημερομηνιες και να γραφει οτι ειναι το redmi note 4X.

συγνωμη αμα ανοιγω θεμα σε λαθος μερος

Το κινητό λογικά είναι το redmi note 4 global version, εισαγωγής της infoquest. H infoquest το ''βαφτισε'' redmi note 4x, για να το ξεχωρίσει από το redmi note 4 με mediatek. 

Όσον αφορά την αντικατάσταση δεν παίζει. Είναι από πτώση, δικο σου λάθος είναι, και όχι πρόβλημα του κινητού. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spiros787 είπε

Το κινητό λογικά είναι το redmi note 4 global version, εισαγωγής της infoquest. H infoquest το ''βαφτισε'' redmi note 4x, για να το ξεχωρίσει από το redmi note 4 με mediatek. 

Όσον αφορά την αντικατάσταση δεν παίζει. Είναι από πτώση, δικο σου λάθος είναι, και όχι πρόβλημα του κινητού. 

δεν θα παω να το αντικαταστησω για το σπασιμο αλλα για το "λαθος" μοντελο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, krauser2288 είπε

δεν θα παω να το αντικαταστησω για το σπασιμο αλλα για το "λαθος" μοντελο.

Πάντως και στο κουτί redmi note 4 γράφει απ' έξω. Οπότε όταν το αγόρασες δεν το είδες;

IMG_20180509_163142.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chios είπε

δεν υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος μοντέλο , δώσε αυτά που ζήτησα και θα σου πω.

IMG_20180509_163505.jpg

Δημοσ.

φίλε έχεις το σωστό μοντέλο note 4 global να λες και ευχαριστώ που δεν έχεις το note 4x γιατί είναι το κινέζικο χωρις 800άρα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chios είπε

φίλε έχεις το σωστό μοντέλο note 4 global να λες και ευχαριστώ που δεν έχεις το note 4x γιατί είναι το κινέζικο χωρις 800άρα

Εστω οτι ειναι σωστο, στο cpuz,antutu για πιο λογο βγαζει οτι νανε?

Δημοσ.

δεν τα εμπιστεύομαι αυτά τα προγράμματα ουτε τα δουλεύω δεν γμωριζω να σου απαντήσω, από ρομ έχεις πειράξει;; πια φοράς stable;;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, krauser2288 είπε

Εστω οτι ειναι σωστο, στο cpuz,antutu για πιο λογο βγαζει οτι νανε?

Κάνε ένα screenshot από τις ρυθμίσεις του κινητού, το σχετικά με το τηλέφωνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...