ergidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Γεια στη παρεα, Οπως λεει και ο τιτλος, πειτε μου, πως μπορω να κανω αγορα με το priority?? Στη σελιδα του bangood δεν βρισκω κατι , για να κανω επιλογη.. Επισης και στο gearbest , επισης πως γινεται??? Ευχαριστω ολους...
Spiros787 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Στο banggood: Βάζεις στο καλάθι το προϊόν που θες. Μετά checkout, και στο shipping επιλέγεις priority direct mail. Κάτι ανάλογο και στο gearbest.
ergidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Spiros787 είπε Στο banggood: Βάζεις στο καλάθι το προϊόν που θες. Μετά checkout, και στο shipping επιλέγεις priority direct mail. Κάτι ανάλογο και στο gearbest. Ευχαριστω, Ε Κανω τη διαδικασια με το κινητο, και δεν βγαζει shipping. Επισης στο BG ζηταει και να κανομε register. Μηπως με το laptop θα ειναι καλλιτερα??
Spiros787 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, ergidis είπε Ευχαριστω, Ε Κανω τη διαδικασια με το κινητο, και δεν βγαζει shipping. Επισης στο BG ζηταει και να κανομε register. Μηπως με το laptop θα ειναι καλλιτερα?? Και γω με το κινητό τα έκανα, και στα έγραψα, γιατί δεν τα θυμάμαι και απ' έξω. Εννοείται ότι θα κάνεις register πρώτα. Θα βάλεις στοιχεία διευθύνσεις κλπ. Επίσης καλύτερα να πληρώσεις μέσω paypal.
meletis_m Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Θα δημιουργήσεις λογαριασμό στο κατάστημα, και θα συμπληρώσεις τα στοιχεία σου. Πρίν την τελική επιβεβαίωση θα επιλέξεις priority Direct ως μέθοδο αποστολής. Λογ/σμο στο Paypal έχεις ; Θα πληρώσεις με Paypal για να είσαι καλυμμένος σε οποιαδήποτε στραβή εσύ ( καθυστέρηση αποστολής -> ευθύνονται τα ΕΛΤΑ, ελαττωματική συσκευή) 1
saruman123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, ergidis είπε Γεια στη παρεα, Οπως λεει και ο τιτλος, πειτε μου, πως μπορω να κανω αγορα με το priority?? Στη σελιδα του bangood δεν βρισκω κατι , για να κανω επιλογη.. Επισης και στο gearbest , επισης πως γινεται??? Ευχαριστω ολους... Για το gearbest διάβασε εδώ https://www.doctorandroid.gr/2018/04/eu-warehouse-gearbest.html?m=1
ergidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Ευχαριστω πολυ.. 16 ώρες πριν, meletis_m είπε Θα δημιουργήσεις λογαριασμό στο κατάστημα, και θα συμπληρώσεις τα στοιχεία σου. Πρίν την τελική επιβεβαίωση θα επιλέξεις priority Direct ως μέθοδο αποστολής. Λογ/σμο στο Paypal έχεις ; Θα πληρώσεις με Paypal για να είσαι καλυμμένος σε οποιαδήποτε στραβή εσύ ( καθυστέρηση αποστολής -> ευθύνονται τα ΕΛΤΑ, ελαττωματική συσκευή) Ναι εχω λογαριασμο PayPal. Αφου λοιπον, ειναι εκει τα στοιχεια, γιατι πρεπει να τα βαλω και στο BG??
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, ergidis είπε Ευχαριστω πολυ.. Ναι εχω λογαριασμο PayPal. Αφου λοιπον, ειναι εκει τα στοιχεια, γιατι πρεπει να τα βαλω και στο BG?? Γιατι ειναι πολιτικη του site. 1
meletis_m Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, ergidis είπε Ευχαριστω πολυ.. Ναι εχω λογαριασμο PayPal. Αφου λοιπον, ειναι εκει τα στοιχεια, γιατι πρεπει να τα βαλω και στο BG?? Επειδή δεν συνεργάζεται το κάθε κατάστημα για αντλήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας - αποστολής δέματος Εσύ μόνο την επιβεβαίωση πληρωμής θα κάνεις μέσω Paypal.
ergidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Ευχαριστω, τελικα βρηκα το "direct priority mail" στο BG αλλα: 1 ειναι επι πληρωμη ?? (13€), και β δεν αφηνει να επιλεγη ()!! Μηπως πρεπει κατι αλλο??
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Καλημερα. Επι πληρωμή ειναι το pdm. Οταν λες δεν αφήνει να επιλέγει; Στειλε το λινκ αυτου που πας να αγορασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα