raptorx Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Παντελώς άσχετος θέλω να διατυπώσω τις απορίες μου.Η εργοστασιακή πηγή με καμένη οθόνη και τα ηχεία χάλια. Έχω σκεφτεί για πηγή την Αlpine UTE-92BT και για ηχεία τα Candence xs65k Μπορούν να δουλέψουν χωρίς ενισχυτή?Mου χάρησαν τον εξής(αρχαίο ενισχυτή) Sony XM-405EQX που είναι πλήρως λειτουργικός και ακουγόταν τρομερά στο αμάξι που λειτουργούσε Εδώ ανέβασα το manual του ενισχυτή που μου έδωσαν για να καταλάβετε περισσότερα: https://1drv.ms/b/s!AjbJM5l_ZWhPkFLcdOg5otXyGady Όλες οι συμβουλές δεκτές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Τα ηχεια δειχνουν αρκετα εως πολυ καλα αλλα αν δεν βαλεις ενισχυτη, θα καουν σιγουρα απο την μαμα πηγη. ο ενισχυτης που σου δωσαν, δεν ειναι για πεταμα, αλλα ειναι ανεπαρκης. σιγουρα καλυτερος απο τον ενσωματωμενο της πηγης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raptorx Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τα ηχεια δειχνουν αρκετα εως πολυ καλα αλλα αν δεν βαλεις ενισχυτη, θα καουν σιγουρα απο την μαμα πηγη. ο ενισχυτης που σου δωσαν, δεν ειναι για πεταμα, αλλα ειναι ανεπαρκης. σιγουρα καλυτερος απο τον ενσωματωμενο της πηγης. Τι χαρακτηριστικά να δω για συμβατό ενισχυτή?Κάποιο παράδειγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Θα πρεπει τα watt rms του ειναι πανω κατω ιδια με των ηχειων ιδανικα να ειναι λιγο ισχυροτερος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raptorx Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Θα πρεπει τα watt rms του ειναι πανω κατω ιδια με των ηχειων ιδανικα να ειναι λιγο ισχυροτερος. Ευχαριστώ για τις πληροφοριες.Θα στοχεύσω τότε στα ίδια η λίγο παραπάνω RMS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Τι απαιτήσεις έχεις από το ηχοσύστημα και πόσα ηχεία θές να τοποθετήσεις (2 ή 4); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα