Προς το περιεχόμενο

Parakseno provlima me skliro

RoadHog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Enas filos exei to eksis provlima.

Anoigi o ipologistis toy kai toy deixnei to sima toy Pentium 4.

Kolai ekei den fortonei tpt allo.

O ipologistis douleue kanonika kai ksafnika stamatise mia mera. Den eixe piraksi tpt apo mesa.

Sto bios poy bikame eidame oti o ipologistis ine san na min anagnorizi ton skliro toy disko. Dld sto primary master den lei tpt.

O dikos einai sosta sindedemenos.

Parolafta dokimasame oles tis sindesmologies kai ola ta jumperakia. (master, slave, cable select), alla tpt.

Eipa na pame kai ton diko mou skliro na to dokimasoyme. Ton dokimasame mono san master (eutixos! ...tha deite giati to leo auto parakato) alla pali den doulepse. Stamatoyse sto sima tou P4 kai sto bios fenotan san na min iparxi skliros.

Otan piga spiti evala ton skliro sto ipologisti moy kai ton aniksa... Den to anagnorize me tpt kai eprepe na patiso F4 gia na sinexisi. Dokimasa meta kai ton evala san slave. Doulepse kanonika.

Ayto mou ixe simvi kai paliotera me ena allo pc alla den vrikame telika ti itan.

I motherboard itan tis intel me to tsiparki 865.

Mipos boreite na mou peite ti simveni, kai an ginete na ksanakano ton disko mou na diavazete san master?

Sas euxaristo! :)

Δημοσ.

File RoadHog, pisteyw pws ayta pou prepei na kaneis gia na vreis mia lysh einai ta ekshs:

1. Sto diko sou mhxanhma vale ton sklhro sou sto jumper setting: Cable Select kai des an ton vriskei...fysika sto sygkekrimeno IDE kalwdio na vrisketai mono ayth h syskeyh gia apofygh conflicts.

2. Sto mhxanhma tou filou sou, allakse to IDE kalwdio pou syndeei ton sklhro me ton disko. Mporei na exei xalasei eite apo tromero tsalakwma eite apo otidhpote allo. Valte ki ekei ton sklhro Cable Select. Akomh mpeite sto BIOS kai elekste sthn perioxh pou anagnwrizei tous sklhrous an einai ola auto.

3. Dokimaste me ena neo trofodotiko kata prothmish 400Watt

Good Luck...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...