Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Games μονο στον ssd παιδια. Οι HDD δεν ειναι για παιχνιδια. Βαριεσαι να περιμενεις το loading ενω με τον ssd ειναι  αξιοσημείωτη η διαφορα. Στον HDD μονο ταινιες σειρες τραγουδια.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

o blue ειναι σε διαφορετικη υποδεεστερη κατηγορία κατήγορία απο τους άλλους δύο.

Τώρα πώς κατάληξες να δίνεις 90-95 ευρώ για 250gb sata δίσκο μετά απο αυτά που σου παμε , ειναι μια καλή ερώτηση

Αν είναι να δώσω λίγα παραπάνω και να πάω σε σε 500 GB ακόμα καλύτερα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν αγοράζω από αμφίβολης ποιότητας σκρουτζομάγαζα. Γι αυτό είπα ότι δεν βρίσκεις 500 GB σε αυτή την τιμή και ανέφερα το Πλαίσιο. Μόνο το Msystems έχω σε εκτίμηση που και εκεί αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχουν 500 GB με 100+ κάτι € που μπορώ να διαθέσω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Αν είναι να δώσω λίγα παραπάνω και να πάω σε σε 500 GB ακόμα καλύτερα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν αγοράζω από αμφίβολης ποιότητας σκρουτζομάγαζα. Γι αυτό είπα ότι δεν βρίσκεις 500 GB σε αυτή την τιμή και ανέφερα το Πλαίσιο. Μόνο το Msystems έχω σε εκτίμηση που και εκεί αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχουν 500 GB με 100+ κάτι € που μπορώ να διαθέσω.

https://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=29732&Itemid=0

Διαβασε και τις αξιολογησεις του καταστηματος εχω παρει απο εκει και ηταν πολυ εξυπηρετικοι.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Γιατί το πλαίσιο είναι αξιόπιστο?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε

Αν το εχεις διπλα σου αξιοπιστο ειναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

After sales service πιστεύω έχει καλό. Συν του ότι είναι κοντά στο σπίτι μου και έχω εύκολη πρόσβαση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

After sales service πιστεύω έχει καλό. Συν του ότι είναι κοντά στο σπίτι μου και έχω εύκολη πρόσβαση.

O 250 ειναι μικρος ρε συ απλα και με λιγα χρηματα παραπανω περνεις διπλασια χωρητικοτητα. Για την εγγυηση αν χαλασει θα μιλησεις με την εταιρια κατασκευης δεν χρειαζεται το καταστημα. Σε HDD μην βαζεις παιχνιδια η διαφορα ειναι τεραστια στα loading times.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Μαύρα μεσάνυχτα έχετε και οι δύο. Τα παρατράγουδα που έχουν βγει στη φόρα κατά καιρούς σας διαψεύδουν.

Να γελάσω τώρα ή το πρωί όταν ξυπνήσω?

Βρε εγω ξερω οτι δεν ειναι αξιοπιστο 5 παραγγελιες εχω κανει πριν κατι χρονια και δεν προκειται ξανα. Αλλα το ειπα οτι αν καποιος εχει διπλα του ενα καταστημα θα νιωθει μια ασφαλεια αν παθει κατι η αγορα του. Δεν ειναι κακο.

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1
Δημοσ.

Τι σχέση έχει το "δίπλα του ένα κατάστημα" με την ασφάλεια? Δηλ. εσύ έχεις δίπλα σου το ψαράδικο και νιώθεις ότι πάρεις φρέσκο ψάρι? Όχι φυσικά. Θα νιώσεις σίγουρος όταν γνωρίζεις καλά τον ψαρά. Δεν τον γνωρίζεις? Δεν ξέρεις τι παίρνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

To πλαίσιο είναι απο τα χειρότερα μαγαζια στο aftersales εδώ και μια δεκαετια απο τότε που κάηκε το υποκατάστημα στη Στουρνάρη.

Αν χρειαστείς ποτέ εγγύηση θα σου προτείνουν πιστωτικο στην τελευταια τιμή που ειχε το προιόν στο κατάστημα, που πάντα θα ειναι ένα εκθεσιακο κομματι που πωλήθηκε στο 1/3 της τιμής. Θα πρέπει να φωνάζεις,να ζητας να μιλας με υπευθύνους για να βρεις το δικιο σου και δεν εχουμε όλη αυτή την όρεξη.

Οι μονες εξαιρεσεις τα τελευταια χρονια ειναι προιοντα corsair , logitech που ξέρουν οτι τους τα αλλαζουν ευκολα, και που παλι ειναι καλυτερα να απευθυνθεις εσύ κατευθειαν σε αυτους

Τώρα λαμβάνοντας υποψην και τις τιμες που ειναι +30-70% σε  σχεση με τα υπολοιπα μαγαζια καταλαβαινεις οτι το μαγαζι ειναι μονο για αναλωσιμα ή αν θες κατι που επειγει και περνάς απο εκει να το πάρεις.

Παλιοτερα υπήρχαν 2 ατομα απο το ινσομνια που εμφανιζονται σε ολες τις υποθεσεις που πλαισιου και τις υπερασπιζονταν κάνοντας τους απλους καταναλωτες μέχρι που ο ενας τελικα παραδεχθηκε οτι οντως δουλευε στο/(για το) πλαισιο αλλα δεν ξέρω αν υπαρχουν ακόμη

Το μόνο που  πιστευω οτι σε κάνει να νιώθεις καλά ειναι οτι νιωθεις καλυτερα να πηγαινεις εκει περα και να μιλας αυτοπροσώπως  παρά με κάποιο άλλο μαγαζι μέσω τηλεφωνου.

Επεξ/σία από EddieObscurant
  • Like 3
Δημοσ.

Γενικά πάντως όταν μιλάμε για aftersale support δεν βασιζόμαστε κυρίως στην εταιρεία κατασκευής? Μου χάλασε η τηλεόραση που πήρα από κατάστημα αθήνας. Στην Samsung απευθύνθηκα όμως και ήρθε δικός της τεχνικός και την πήρε. Ομοίως με ενισχυτή Sony από plaisio. Στη Sony τον πήγα και τον έφτιαξαν μέσα στην εγγύηση δωρεάν. Μόνο σε doa νομίζω χρειάζονται τα καταστήματα τουλάχιστον από όσες φορές χρειάστηκα εγγύηση για οτιδήποτε. 

Δημοσ.

Όχι γιατί δεν έχουν όλα τα προιόντα εγγύηση κατασκευαστή. Αλλά ακόμα και να έχουν σου βγάζουν την πίστη όταν ζητάς επιστροφή χρημάτων έτσι ώστε να σε αναγκάζουν να πάρεις κάτι άλλο από αυτούς.

Το doa δεν υπάρχει. Δεν το εφαρμόζει σχεδόν κανένας. Δεν στηρίζεται εξάλλου σε κάποιον νόμο.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Όχι γιατί δεν έχουν όλα τα προιόντα εγγύηση κατασκευαστή. Αλλά ακόμα και να έχουν σου βγάζουν την πίστη όταν ζητάς επιστροφή χρημάτων έτσι ώστε να σε αναγκάζουν να πάρεις κάτι άλλο από αυτούς.

Το doa δεν υπάρχει. Δεν το εφαρμόζει σχεδόν κανένας. Δεν στηρίζεται εξάλλου σε κάποιον νόμο.

Η επιστροφή χρημάτων όντως είναι θέμα και δεν το σκέφτηκα. Κάποια καταστήματα στο skroutz έχω πετύχει να γράφουν ότι έχουν 7 μέρες doa αλλά είναι λίγα. Ο Theo ας πάρει τον ssd από όπου θέλει απλά μην πάρει 250 ο 500αρης είναι κομπλέ και για εφαρμογές και για παιχνίδια. 

Δημοσ.

Το DOA το γράφουν. Αλλά ποιος το εφαρμόζει είναι το θέμα.Περισσότερο σαν κράχτης λειτουργεί παρά σαν διευκόλυνση. 

Δημοσ.

Το DOA το γράφουν. Αλλά ποιος το εφαρμόζει είναι το θέμα.Περισσότερο σαν κράχτης λειτουργεί παρά σαν διευκόλυνση. 

Αν το γράφουν τραβάς ένα screenshot για αν το χρειαστείς. Όποιος δεν το εφαρμόζει καταγγελία η μιλάς και με skroutz για την αφαίρεση του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...