Προς το περιεχόμενο

WINDOWS 10 RESET ΓΙΑ VIRUS KAI ΜΑLWARE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το reset των windows 10 το οποιο κραταει τα αρχεια μου ανέπαφα καθως δεν εχω εξωτερικο σκληρο να βαλω 35 gb θα διαγραψει τυχων ιους ή malware ? Αν όχι η λυση είναι format ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kitkatO είπε

το reset των windows 10 το οποιο κραταει τα αρχεια μου ανέπαφα καθως δεν εχω εξωτερικο σκληρο να βαλω 35 gb θα διαγραψει τυχων ιους ή malware ? Αν όχι η λυση είναι format ?

Δε νομίζω πως είναι λύση η επαναφορά αν για κάποιο λόγο είχες αφήσει εκτεθιμένο το σύστημά σου και προσπαθείς να συμμαζέψεις τώρα τα ασυμμάζευτα...

Παρ όλ αυτά αν ακολουθήσεις το παρακάτω δε θα χάσεις αρχεία...

http://www.thewindowsclub.com/reset-windows-10

• Thanks 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, kormos είπε

Δε νομίζω πως είναι λύση η επαναφορά αν για κάποιο λόγο είχες αφήσει εκτεθιμένο το σύστημά σου και προσπαθείς να συμμαζέψεις τώρα τα ασυμμάζευτα...

Παρ όλ αυτά αν ακολουθήσεις το παρακάτω δε θα χάσεις αρχεία...

http://www.thewindowsclub.com/reset-windows-10

Το άφησα εκτεθιμένο και προσπαθώ να τα συμμαζέψω, το θέμα είναι πάω σε format ή το reset κάνει την ίδια δουλειά σε αυτή την περίπτωση χωρίς να μπω σε κόπο για αντιγραφές αρχείων? 

Δημοσ.

Καλύτερα να δανειστείς έναν εξωτερικό σκληρό, να κάνεις ένα backup και μετά πλήρη αποκατάσταση των 10, δεν χρειάζεται απαραίτητα φορμάτ.

Επίσης, καλό θα είναι κάποια στιγμή να πάρεις έναν σκληρό ή έστω ένα 64ρι usb stick (15 ευρώ κοστίζουν) για να έχεις ένα copy των αρχείων σου και κάπου αλλού εκτός του υπολογιστή.

• Thanks 1
Δημοσ.

refresh πρεπει να κανεις για να μη διαγραφουν τα αρχεια σου και οχι reset και ειναι και αυτο μια λυση.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dpolal είπε

Καλύτερα να δανειστείς έναν εξωτερικό σκληρό, να κάνεις ένα backup και μετά πλήρη αποκατάσταση των 10, δεν χρειάζεται απαραίτητα φορμάτ.

Επίσης, καλό θα είναι κάποια στιγμή να πάρεις έναν σκληρό ή έστω ένα 64ρι usb stick (15 ευρώ κοστίζουν) για να έχεις ένα copy των αρχείων σου και κάπου αλλού εκτός του υπολογιστή.

Έγινε ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...