Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εχω ενα πρόβλημα προσπαθώ να το λύσω καιρό τώρα εχω ξανα κάνει θέμα εδώ αλλά δέν βγήκε άκρη ειπα να το ξανα ποστάρω μπάς και.

Σε ξενα φορουμ που διαβάζω σε κανενα δέν εχει δωθεί λύση σε άλλα ατομα με το ιδιο πρόβλημα.

Σε δύκτιο υπολογιστών οταν κάποιος υπολογιστής τραβάει αρχεία απο τον σέρβερ κολλάει και ανταποκρίνετε με μεγάλη καθυστέρηση σε οποιοαδήποτε ενέργεια.πατάς έναρξη και ανοιγει μετα απο 20 δευτερόλεπτα, οταν τελειώσει η μεταφορά ολα κομπλέ.

Το πρόβλημα ειναι ίδιο σε διαφορους τύπους σκληρών wdblack, ssd+hdd, σε σκέτο ssd πάντα κάνει το ίδιο, αποκλείω το γεγονος να φταίει ο σκληρός, να πιανει δηλαδή την μεγηστη ταχύτητα και να κολλάει.το κάνει ακόμα και οταν η ταχύτητα μεταφοράς ειναι μικρή. 

Επεξεργαστης i3, Ραμ 12gb, εχω κάνει διάφορες δοκιμές και άκρη δέν βγάζω.

Ο υπολογιστής κολλάει ακόμα και άν η χρήση σκληρου δίσκου ειναι αρκετά μικρή.

μου ειχε αναφέρει ενα παιδι απο εδώ οτι εφόσον ο σκληρός γράφει δέν μπορεί να κάνει κάποια άλλη ενέργεια και ειχαμε μεινει εκέι..καμια ιδεα?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα.

Εχω ενα πρόβλημα προσπαθώ να το λύσω καιρό τώρα εχω ξανα κάνει θέμα εδώ αλλά δέν βγήκε άκρη ειπα να το ξανα ποστάρω μπάς και.

Σε ξενα φορουμ που διαβάζω σε κανενα δέν εχει δωθεί λύση σε άλλα ατομα με το ιδιο πρόβλημα.

Σε δύκτιο υπολογιστών οταν κάποιος υπολογιστής τραβάει αρχεία απο τον σέρβερ κολλάει και ανταποκρίνετε με μεγάλη καθυστέρηση σε οποιοαδήποτε ενέργεια.πατάς έναρξη και ανοιγει μετα απο 20 δευτερόλεπτα, οταν τελειώσει η μεταφορά ολα κομπλέ.

Το πρόβλημα ειναι ίδιο σε διαφορους τύπους σκληρών wdblack, ssd+hdd, σε σκέτο ssd πάντα κάνει το ίδιο, αποκλείω το γεγονος να φταίει ο σκληρός, να πιανει δηλαδή την μεγηστη ταχύτητα και να κολλάει.το κάνει ακόμα και οταν η ταχύτητα μεταφοράς ειναι μικρή. 

Επεξεργαστης i3, Ραμ 12gb, εχω κάνει διάφορες δοκιμές και άκρη δέν βγάζω.

Ο υπολογιστής κολλάει ακόμα και άν η χρήση σκληρου δίσκου ειναι αρκετά μικρή.

μου ειχε αναφέρει ενα παιδι απο εδώ οτι εφόσον ο σκληρός γράφει δέν μπορεί να κάνει κάποια άλλη ενέργεια και ειχαμε μεινει εκέι..καμια ιδεα?

Κάνε για αρχή κάποιο έλεγχο στις κάρτες δικτύου (ρυθμίσεις). Σε τί Speed & Duplex είναι;

Δημοσ.

Καλησπέρα.

το δύκτιο ειναι 1000αρι δεν υπάρχει εκει πρόβλημα.

εκανα ξανά φορμάτ και πρόσεξα οτι ειχα κάνει λάθος ειχα βάλει ανάποδα τα windows τα ειχα βαλει στο hdd (wd black) και σάν D: ειχα τον ssd, πάλι ομος δέν μου λύνει την απορία γιατί κολλάγαν τα πάντα.

Ειχα συνδέσει τον ssd στην θυρα1 και τον hdd  στην θυρα 0 της μητρικής και ετσι εγινε το μπέρδεμα. τώρα τα άλλαξα και είδα μεγάλη διαφορά 

ειδα στο bios οτι εχει first boot device τον hdd οταν τα άλλαξα δέν ξεκινούσε το pc.

Παρόλα αυτα ομος σε υπολογιστές που δέν έχω ssd+hdd αλλά μονο hdd συνεχίζουν να κολλάνε τα πάντα, τον σκληρό τον έχω κουμπομένο στην θυρα 1 και οχι στην 0 αυτες οι 2 ομος εχουν την ιδια ταχύτητα 6g να φταιει αυτο?στέκει? μιλάμε για τρελό κολλημα οταν τραβάς αρχεία απλά δυσκολευεσαι να κάνεις οτιδήποτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...