Προς το περιεχόμενο

Eρώτηση για Smart

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο σμαρτ το μονο που μπορεις να φοβηθείς ειναι η πλαγια συγκρουση. Τιποτα αλλο, γιατι η πορτα του ειναι ψευτικη. Την ειχα ανοίξει για το γρυλο παραθυρου.

Η αναρτηση δεν ειναι τοσο στα μειον, οσο το κοντο του μεταξονιο. Αν περασεις σαμαρακι το καταλαβαινει αμεσως .

Και γω που το πουλησα, τωρα αν το είχα δεν θα το εδινα.

Επεξ/σία από Liverpool89
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 5/16/2018 στις 2:35 ΜΜ, paylidis είπε

Ε τώρα δε θυμάμαι έχει 8-9 χρόνια που το πούλησα και έχω αλλάξει αλλά δυο ανάξια από τότε αλλά μια χαρά πήγαινε για να το πηγαίνω έτσι. Σε κάθε περίπτωση όπως και να το πήγαινες έκαιγε λιγότερο από το τωρινό μου 1600. Σκέψου έκανα Αθήνα Θεσσαλονίκη με 120-130 με πιλότο (που είχα βάλει εξτρα σε ένα συνεργείο καπου προς άγιο Δημήτριο) με 35€ βενζίνη. 

Πριν από 8-9 χρόνια η βενζίνη είχε λιγότερο απο 1 ευρώ /λιτρο οπότε δεν το λες και πολύ οικονομικό ...:D

1 λεπτό πριν, nik0laus είπε

Πριν από 8-9 χρόνια η βενζίνη είχε λιγότερο απο 1 ευρώ /λιτρο οπότε δεν το λες και πολύ οικονομικό ...:D

Κάτω από ένα ευρώ σίγουρα δεν είχε... καπου στο 1.2-1.3 ήταν όπως έγραψα και με μια αναζήτησή στο Ίντερνετ την εποχή που έκανα αυτό το ταξίδι συνεχώς τόσο πρέπει να είχε. Σήμερα για το ίδιο ταξίδι ας μη το συζητήσουμε ποσό θέλω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Όχι.. Περίπου 1.20 ειχε.. Και μετα ξεκινησε να ανεβαίνει...

Καπου ειχα βρει ενα πίνακα, αλλα ειμαι απο το κινητό τώρα

http://archive.patris.gr/articles/151268/89510#.Wv2FmWnl7qA

Πχ το 2010 ειχε φτάσει 1.35...

http://www.businessenergy.gr/articlenews/6790/στο-1386-η-μέση-τιμή-στο-2010-επέστρεψαν-οι-τιμές-των-καυσίμων

Επεξ/σία από GeorgeHellas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2008 ήταν κάπου εκεί ... Το πρώτο εξάμηνο του 2009 η τιμή ήταν σκάρτο ευρώ (0,95 - 1,09) ,  θυμάμαι ένα μεγάλο ταξίδι που έκανα τότε και τις συγκρίσεις με τις τιμές στα κράτη που πήγαμε...

Από το 2010 και μετά πήραν την ανηφόρα καθώς από τότε και μετά  "λεφτά υπήρχαν" και είπαμε να το παίξουμε λίγο λαρτζ :D:D

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0ahUKEwjJ85fE8YzbAhXpA8AKHaGkC08QFgg8MAM&url=http%3A%2F%2Fwww.pkm.gov.gr%2Finst%2Fpkm%2Fgallery%2FPE%2FThessaloniki%2Ffiles%2Ftimes_pratirion%2F%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%9F%20%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D%20%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%A9%CE%9D.xls&usg=AOvVaw0fXg6xgX2aPbuHAbFlyg6k

Επεξ/σία από nik0laus

Ένα βασικό πρόβλημα των smart είναι ότι τα κλέβουν πολύ. Επίσης έχω ακούσει για προβλήματα με το κλειδί (κεντρικό κλείδωμα, μίζα...)

Σκέψου καλά που πας να μπλέξεις, μια χαρά είναι το splash.

• Like 1

19 ώρες πριν, DhZou είπε

Ένα βασικό πρόβλημα των smart είναι ότι τα κλέβουν πολύ. Επίσης έχω ακούσει για προβλήματα με το κλειδί (κεντρικό κλείδωμα, μίζα...)

Σκέψου καλά που πας να μπλέξεις, μια χαρά είναι το splash.

Με αυτά που διαβάζω τελικά θα μείνω στο splashάκι. :P

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Με αυτά που διαβάζω τελικά θα μείνω στο splashάκι. :P

Αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κανεις!!! To smart καλό χρυσό αλλά μόνο για δεύτερο-τριτο αυτοκίνητο και μόνο εάν έχεις κλειστό Πάρκιν. 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κανεις!!! To smart καλό χρυσό αλλά μόνο για δεύτερο-τριτο αυτοκίνητο και μόνο εάν έχεις κλειστό Πάρκιν. 

Αν είχα κλειστό πάρκινκγ αγαπητέ μου δεν θα το σκεφτόμουν καν. Εδώ που μένω τα παρκάρουν πάνω στα δέντρα, για αυτό και σκεφτόμουν κάτι τόσο μικρό.
Ευχαριστώ παίδες!

• Like 1

Ωραίες εποχές. 100αρα βενζίνη το 2006 σε ολοκαίνουριο αυτοκίνητο (Passat b6) με 1,κάτι ψιλά το λίτρο. Πόσο τις αναπολώ αυτές τις τιμές!:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...