NickTG Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 46 minutes ago, paylidis said: οι ελληνες δε ξερουν να οδηγουν τουρμπο και δε συντηρουν σωστα τα αυτοκινητα τους και αυτο ειναι αδιαπραγματευτο, απο εκει και περα ο κινητηρας ειχε ευπαθεια-τρωτοτητα και σε συνδυασμό με τα παραπάνω καταστρεφόταν για πλάκα... εχω δει περίπτωση μεσηλικης γυναικας που χτυπησε κινητηρα στις 44000 χλμ, το τουρμπο ειχε πιο πολυ λαδι απο το καρτερ... 3 σερβις ειχε κανει απο την ώρα που αγοράστηκε...... Το πρόβλημα βέβαια δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα. Αν το θέμα ήταν το διάστημα αλλαγής λαδιων μια απλή οδηγία από τη Mercedes για μείωση του θα ήταν αρκετή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, NickTG είπε Το πρόβλημα βέβαια δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα. Αν το θέμα ήταν το διάστημα αλλαγής λαδιων μια απλή οδηγία από τη Mercedes για μείωση του θα ήταν αρκετή. Κατά βάση ήταν στα θερμά κλίματα και στην Ελλάδα είχε ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Όσον αφορά τις άλλες χώρες απλά τα είχαν για δευτεροτριτα αμάξια, ήξεραν να τους φερθούν καθωσ Είχαν ήδη turbo diesel και έκαναν κάθε χρόνο σέρβις όποτε δεν είχαν πρόβλημα. Στην Ελλάδα απλά δε σεβόμαστε τίποτα. Η οδηγία της Mercedes όντως άλλαξε κάποια στιγμή και από 15.000 κατέβηκε στις 10.000 αλλά επι της ουσίας δεν άλλαξε κάτι. Όσον αφορά τις προδιαγραφές όλες οι εταιρείες λένε κατανάλωση έως 1 λίτρο στα 1000 χλμ είναι φυσιολογική και οφείλει ο κάτοχος να ελέγχει το αμάξι του όποτε ήταν καλύμενοι. Αισχρο; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Φιλε εχεις Splash. Αμαξι τουλαχιστον του 2008. Και σκεφτεσαι να πας σε παλιο Smart; Για ποιο λογο; Ναι οκ ειναι βολικο στο παρκαρισμα αλλα για μενα στην οδηγηση και το 451 αθλιο ειναι. Κι εχω οδηγησει ολους τους διαθεσιμους κινητηρες που βγαζει (νταξει το Brabus ειναι γρηγορο). Πραγματικα σου δινει την αισθηση οτι οδηγεις παιχνιδι ενω αν δεν αλλαζεις χειροκινητα ταχυτητες, ειναι πιο αργα κι απο τον Τζιωλη, ειδικα το ντιζελ ειναι απαλευτο. Δεν καιει τιποτα, αλλα ουτε μεσα στην πολη δεν κανεις προσπεραση. Το 453 ειναι αλλο αμαξι, πολυ καλυτερη θεση οδηγησης, καλυτερη αισθηση, νιωθεις οτι οδηγεις αυτοκινητο κι οχι συγκρουομενο αλλα ειναι του 2014 και μετα οποτε ειναι πανακριβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Φιλε εχεις Splash. Αμαξι τουλαχιστον του 2008. Και σκεφτεσαι να πας σε παλιο Smart; Για ποιο λογο; Ναι οκ ειναι βολικο στο παρκαρισμα αλλα για μενα στην οδηγηση και το 451 αθλιο ειναι. Κι εχω οδηγησει ολους τους διαθεσιμους κινητηρες που βγαζει (νταξει το Brabus ειναι γρηγορο). Πραγματικα σου δινει την αισθηση οτι οδηγεις παιχνιδι ενω αν δεν αλλαζεις χειροκινητα ταχυτητες, ειναι πιο αργα κι απο τον Τζιωλη, ειδικα το ντιζελ ειναι απαλευτο. Δεν καιει τιποτα, αλλα ουτε μεσα στην πολη δεν κανεις προσπεραση. Το 453 ειναι αλλο αμαξι, πολυ καλυτερη θεση οδηγησης, καλυτερη αισθηση, νιωθεις οτι οδηγεις αυτοκινητο κι οχι συγκρουομενο αλλα ειναι του 2014 και μετα οποτε ειναι πανακριβα Καλησπέρα φίλε μου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι απλά έκατσε. Ένας συνάδελφος ψάχνει αμάξι για τη γυναίκα του και του είπα ότι το πουλάω πιο πολύ πάνω στο καλαμπούρι. Και μόλις τον είδα ότι το είχε πάρει ζεστά άρχισα να κάνω δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Δεν είχα σκοπό να το αλλάξω ή να το βάλω αγγελία απλά έκατσε "ιδανικά" η αντικατάσταση. Το Splashάκι είναι πολύ τίμιο όντως. Έχει φάει βέβαια και τα στραπάτσα του και αυτό είναι ένας λόγος που δεν θα λυπηθώ να το δώσω. 2-3 χτυπηματάκια σε προφυλακτήρα και φτερό. Τα έχω ζυγίσει και ξέρω τα υπέρ και τα κατά των δύο αυτοκινήτων ή έστω των κανονικών αυτοκινήτων και των smart. Είμαι άτομο που δεν κάνω ταξίδια παρά σπανίων περιπτώσεων και η πιο μακρινή απόσταση που διανύω (και αυτό μιλάμε για μια 1 φορά το 2μηνο και αν) είναι να πάω στο εξοχικό μου στο Λαύριο. Ε του π#%#$%^& αν δεν μπορεί να κάνει 45 λεπτά ταξίδι σε ίσιο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Σε ισιο δρομο ταξιδι κάνει αλλα αν σε περασει νταλικα ή λεωφορειο ιθα κουνηθεις για τα καλα ή αν εχει πλευρικούς ανεμους παλι θα σε κουναει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Σε ισιο δρομο ταξιδι κάνει αλλα αν σε περασει νταλικα ή λεωφορειο ιθα κουνηθεις για τα καλα ή αν εχει πλευρικούς ανεμους παλι θα σε κουναει. Χαχαχ! Ακούγεται τόσο αστείο. Από άποψη κατανάλωσης θα δω διαφορά μέσα στην πόλη πιστεύετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, -WISE- είπε Χαχαχ! Ακούγεται τόσο αστείο. Από άποψη κατανάλωσης θα δω διαφορά μέσα στην πόλη πιστεύετε; Προσωπικά με συντηρητική οδηγηση ξεχνουσα να βάλω βενζίνη... Αν το πηγαινα λιγο πιο "κανονικά" (δε μιλάω για γρήγορα) εκαιγε αρκετά καθως εμενα ήταν και Brabus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, paylidis είπε Προσωπικά με συντηρητική οδηγηση ξεχνουσα να βάλω βενζίνη... Αν το πηγαινα λιγο πιο "κανονικά" (δε μιλάω για γρήγορα) εκαιγε αρκετά καθως εμενα ήταν και Brabus Η συντηρητική οδήγηση πόσα km/h σημαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, -WISE- είπε Η συντηρητική οδήγηση πόσα km/h σημαίνει; Δε παιζουν ρόλο τα χλμ αλλα οι στροφες, κατω απο 2500 στροφες αντε βαρια 2600 γιατι αν θυμαμαι καλα καπου στις 2750 τουρμπιζε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε παιζουν ρόλο τα χλμ αλλα οι στροφες, κατω απο 2500 στροφες αντε βαρια 2600 γιατι αν θυμαμαι καλα καπου στις 2750 τουρμπιζε Ναι αλλά στις 2,5χιλ στροφές πόσα χιλιόμετρα πιάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ε τώρα δε θυμάμαι έχει 8-9 χρόνια που το πούλησα και έχω αλλάξει αλλά δυο ανάξια από τότε αλλά μια χαρά πήγαινε για να το πηγαίνω έτσι. Σε κάθε περίπτωση όπως και να το πήγαινες έκαιγε λιγότερο από το τωρινό μου 1600. Σκέψου έκανα Αθήνα Θεσσαλονίκη με 120-130 με πιλότο (που είχα βάλει εξτρα σε ένα συνεργείο καπου προς άγιο Δημήτριο) με 35€ βενζίνη. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όντως;; Εντυπωσιακό φίλε @paylidis... Έχεις κάνει τόσο μεγάλο ταξίδι; Εντάξει ήταν Brabus βέβαια το δικό σου. Άραγε με τα 700άρια τα απλά μπορείς να βγεις εθνική; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από -WISE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 56 λεπτά πριν, paylidis είπε Ε τώρα δε θυμάμαι έχει 8-9 χρόνια που το πούλησα και έχω αλλάξει αλλά δυο ανάξια από τότε αλλά μια χαρά πήγαινε για να το πηγαίνω έτσι. Σε κάθε περίπτωση όπως και να το πήγαινες έκαιγε λιγότερο από το τωρινό μου 1600. Σκέψου έκανα Αθήνα Θεσσαλονίκη με 120-130 με πιλότο (που είχα βάλει εξτρα σε ένα συνεργείο καπου προς άγιο Δημήτριο) με 35€ βενζίνη. Μην ξεχναμε ότι το 35 ευρω βενζινη πριν 10 χρονια είναι διαφορετικό απο το σημερινό.. Χωρις να λεω ότι δεν εκαιγε λίγο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, -WISE- είπε Όντως;; Εντυπωσιακό φίλε @paylidis... Έχεις κάνει τόσο μεγάλο ταξίδι; Εντάξει ήταν Brabus βέβαια το δικό σου. Άραγε με τα 700άρια τα απλά μπορείς να βγεις εθνική; Γιατί να μην μπορείς φίλε μου? Άμα έχει ρόδες το όχημα και κινητήρα που δουλεύει πάει όπου θες. Το θέμα είναι πόσο άνετα πας με το κάθε όχημα. Το smart είναι κατασκευασμένο κυρίως για πόλη, για αυτό το λόγο το πληρώνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, -WISE- είπε Όντως;; Εντυπωσιακό φίλε @paylidis... Έχεις κάνει τόσο μεγάλο ταξίδι; Εντάξει ήταν Brabus βέβαια το δικό σου. Άραγε με τα 700άρια τα απλά μπορείς να βγεις εθνική; μα και εμενα 700αρι ηταν, απλα ειχε 75 άλογα αντι για 62 και κοφτη στα 160 αντι για τα 140!! Και φυσικα και βγαινει εθνική και κάνει πολυ πιο αξιοπρεπως απο κατι τσιγκουετσεντο και ατος που ειναι θεωρητικά ανωτερης κατηγορίας... μην ξεχναμε οτι μπορει να ειναι μικρο και να φαινεται καρυδότσουφλο αλλα εχει βάρος άδειο 800-840 κιλα αναλογως του εξοπλισμού και του μοντέλου, ξέρεις ποσο ζυγίζει το c4 cactus που κυκλοφορεί τωρα? 900 κιλά, οικογενειακό αμαξι...! 21 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Μην ξεχναμε ότι το 35 ευρω βενζινη πριν 10 χρονια είναι διαφορετικό απο το σημερινό.. Χωρις να λεω ότι δεν εκαιγε λίγο.. προσπαθω να βρω ποσο ήταν η βενζίνη το 08-09 που εκανα αυτη τη διαδρομη συχνα, πρεπει να ηταν γυρω στο 1,2-1,3 21 λεπτά πριν, Stamer είπε Γιατί να μην μπορείς φίλε μου? Άμα έχει ρόδες το όχημα και κινητήρα που δουλεύει πάει όπου θες. Το θέμα είναι πόσο άνετα πας με το κάθε όχημα. Το smart είναι κατασκευασμένο κυρίως για πόλη, για αυτό το λόγο το πληρώνεις. πολυ σοφο, εγω δεν ειχα εναλλακτική οποτε το εκανα, σημερα αν ξαναεπαιρνα ιδιο αμαξι θα το επαιρνα μονο για την πολη ή μικροταξίδια (εως 100 χλμ) λόγω της τεραστιας ανεσης του... το μεγαλύτερο προβλημα δεν ήταν παντως ουτε η ευστάθεια του ούτε η αποδοση του - σε αυτα δεν επασχε και οποιος θελει το πιστευει αλλα η ανυπαρκτη αναρτηση του και τα bucket καθισματα που σε ρημαζαν στο ταξιδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα