cantonas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Καλησπέρα στην παρέα! Έχω ένα dell laptop 7ετίας με I5 2410,μνήμη 6GB,κάρτα γραφικών Geforce GT525,ssd 840evo 250gb και στην θέση του bdb έχω βάλει τον 600gb σκληρό που συνόδευε το laptop. Επειδή έχω πολύ υλικό από action camera και πολλές φωτο που έχουν μαζευτεί,έχω ξεκινήσει με το powerdirector 16 να κόβω και να φτιάχνω τα βιντεάκια. Όμως εκτός από την όποια καθυστέρηση υπάρχουν και συνεχόμενα κολλήματα,οπότε θα μπω στην διαδικασία προφανώς για αγοράς ενός σταθερού. Αλλά επειδή δεν ήταν στα άμεσα οικονομικά μου σχέδια,κάνω την σκέψη να μαζέψω αυτά που θα μου προτείνεται σιγά σιγά σε ένα βάθος χρόνου 4-5 μηνών για να στηθεί ένα αξιόλογο σύστημα.Εκτός αν και νομίζω δύσκολο να τα πετύχω όλα σε ένα κατάστημα σε σωστή τιμή και να αγοραστεί με κάποιες άτοκες...... Ποσό που διαθέτουμε : 1000 μαξ Χρήση υπολογιστή : Σερφάρισμα,downloading-uploading, και ερασιτεχνικό μοντάρισμα βίντεο-φωτο. Παιχνίδια δεν παίζω. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Powerdirector 16, DXoOptics pro11 και υπάρχει κι ένα photoshop που....κάθεται. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Πληκτρολόγιο Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αττική... Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα?Δεν είναι απαραίτητο από ένα μόνο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο?Αν αγοραστούν όλα από ένα κατάστημα καλό θα ήταν,αλλιώς αν μαζευτούν όλα τα κομμάτια σιγά σιγά,βλέπουμε.... Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Windows Αν πιστεύετε πως είναι εφικτό να αγοραστούν όλα μαζί από ένα κατάστημα και με δόσεις καλώς,αν και από ότι διάβασα στα περισσότερα νήματα προτείνετε τα κομμάτια ξεχωριστά για να επιτευχθεί καλύτερη τιμή και προϊόν,οπότε αν πα΄με στην λύση που σκέφτομαι μάζεμα ένα ένα στους επόμενους μήνες,ακούω τις προτάσεις σας,ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα