stefanpc Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ψάχνω κινητό με καλή κάμερα και έχω αποφασίσει για S8. Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε; ευχαριστώ Κυρίως κάμερα μπροστά και πίσω.
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Πάρε το S8 πιστεύω πως σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο ιδικά σε κάμερα
georgerapp Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Htc u11, η gcam δουλεύει καλύτερα από pixel πάνω του και κάτοχοι έχουν δώσει δείγματα από νυχτερινά indoor και έξω που μου έχουν φύγει τα σαγόνια. Το htc κάθεται δίπλα στο s9 και p20pro. Από εκεί και πέρα το s8 επίσης φυσικά δε θα σε δυσαρεστήσει και με πλεονέκτημα αχρειαστη να είναι την εγγύηση αφού έχεις περισσότερες και καλύτερες επιλογές από την arvato.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, georgerapp είπε Htc u11, η gcam δουλεύει καλύτερα από pixel πάνω του και κάτοχοι έχουν δώσει δείγματα από νυχτερινά indoor και έξω που μου έχουν φύγει τα σαγόνια. Το htc κάθεται δίπλα στο s9 και p20pro. Από εκεί και πέρα το s8 επίσης φυσικά δε θα σε δυσαρεστήσει και με πλεονέκτημα αχρειαστη να είναι την εγγύηση αφού έχεις περισσότερες και καλύτερες επιλογές από την arvato. Κρίμα που έχει θαφτεί η Htc ενώ βγάζει τηλεφωναρες. Το U11 έχει πραγματικά πανέμορφη κάμερα. "Αν και δεν του φαίνεται" με όλες τις εταιρείες να βάζουν 2-3 στην πίσω μεριά
georgerapp Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Είναι τρομερό εργαλείο αποδεδειγμένα. Η ίδια το έχει θάψει; Που είναι τα htc οεοοο; Που να πάω να τα δω;;;;;;
saruman123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, georgerapp είπε Είναι τρομερό εργαλείο αποδεδειγμένα. Η ίδια το έχει θάψει; Που είναι τα htc οεοοο; Που να πάω να τα δω;;;;;; Το htc u ultra και το Htc u11(dual) τα έχει το Tokinito Έχει τρία καταστήματα κοντά σου Πειραιά - Κορυδαλλό - Γλυφάδα (πας και βόλτα για καφέ) Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από saruman123 1
georgerapp Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Το ξέρω, εννοώ με το σχόλιο μου για τον κόσμο εκεί έξω όχι τους θαμώνες του insomnia. Αν δεν κάνεις διαφήμιση τουλάχιστον κάτσε στα stand των μεγάλων αλυσίδων. Κάτι παρόμοιο εν μέρη με το xz premium πέρσι που δεν έβρισκες πουθενά να το δείς. By the way ο φίλος το χτυπησε το ultra που είπες θα το έχει Δευτέρα και αν θυμάσαι ούτε που το είχα στο πλάνο μου. Γιατί άραγε;λίγο το ότι είναι άφαντη λίγο η κινεζομανια που εν μέρη και εγώ έχω πέσει θύμα σε κάνει να λες θέλω οικονομικό καλό κινητό και αμέσως πας στα ξένα κινεζομαγαζα την ώρα που ίσως παραπάνω από ένα θηρία τα βρίσκεις δίπλα σου σε τιμή Κίνας. Μόνο εικόνα εάν το κάνεις βγαίνει χθες xiaomi με τα χαρακτηριστικά του ultra σε τιμή infoquest Ελλάδα 270 ευρώ 😵😵😵😵😵 θα γινόταν τέτοιος πανικός στο site που θα ξεθαβανε βαρδους για να γράψουν οδη στον Κινέζο κατασκευαστή !!!!!! 😂😂😂😂
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Το U11 ειναι ομως με το παλιο ασχημο design,δεν εχει θυρα ακουστικων,δεν εχει επισημο service/αντιπροσωπεια στην χωρα μας(στελνεται εξω για επισκευη)και κατασκευαστικα ειναι πολλες φορες κατωτερο απο το προηγουμενο U10. Σε καμερα και ηχο ειναι απο τα κορυφαια στα χρηματα αυτα βεβαια.
ziaba Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, Fulgore είπε Το U11 ειναι ομως με το παλιο ασχημο design,δεν εχει θυρα ακουστικων,δεν εχει επισημο service/αντιπροσωπεια στην χωρα μας(στελνεται εξω για επισκευη)και κατασκευαστικα ειναι πολλες φορες κατωτερο απο το προηγουμενο U10. Σε καμερα και ηχο ειναι απο τα κορυφαια στα χρηματα αυτα βεβαια. σκέτο htc 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα