Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Alex-V είπε

Ο τίτλος τα λέει όλα. Μου εφεραν ενα με i5.

Επισης παρατηρησα, οτι ανεβαζει λιγη θερμοκρασια στην αρχη. Δηλαδη, την ωρα που ειναι κολλημενο στο bios, αρχιζει και ζοριζεται, σαν να χρησιμοποιει cpu για κατι.

Καμια γνωμη?

Πες μας ποιο μοντελο ομως ειναι? :P

Στο bios, δεν μενει idle η cpu, και παντως σιγουρα, δεν θα επρεπε να
σε προβληματιζει, καθως μαλλον για καλο / το θες να υπαρχει αυτο!:shifty:
|-> ειναι ενδειξη οτι ο επεξεργαστης, και οχι μονο, καταρχην δουλευει..

Και εννοειται πως: θα του δοκιμασεις αμεσα τωρα -αυτο αν δεν το εχεις κανει απο την πρωτη στιγμη ηδη-
αλλα-ετερα-εξτρα τροφοδοτικα, ασχετως αν το δικο του φαινεται-μετριεται σαν ο.κ.! Με αλλο τροφοδοτικο.
:)

Δημοσ.

Μοντελο σωθηκες. Δεν το βρισκω. Κατσε να του κουμπωσω αλλη τροφοδοσια μιας και εχω ιδιο.

Μολις δοκιμασα αλλη τροφοδοσια. Τιποτα, τα ιδια. H36 λεει απο κατω στο model

Δημοσ.

Δεν εισαι τυχερος -> να εφταιγε μονο καποιο θεμα στο τροφοδοτικο του....
Η μητρικη του θα ειναι καποια Pegatron, ενδεχομενως να ειναι και η h36t
που αν ψαξεις περισσοτερο θα δεις: βγαζει τετοια προβληματα δυστυχως!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε

Δεν εισαι τυχερος -> να εφταιγε μονο καποιο θεμα στο τροφοδοτικο του....
Η μητρικη του θα ειναι καποια Pegatron, ενδεχομενως να ειναι και η h36t
που αν ψαξεις περισσοτερο θα δεις: βγαζει τετοια προβληματα δυστυχως!

Ναι η pegatron ειναι. Αντε καληνυχτα να ζησουμε να το θυμομαστε. :P

Δημοσ.

[Εχω την εντυπωση οτι] το προβλημα ειναι στο bios, αλλα δεν με βοηθανε, τα...Ρωσικα και Τουρκικα, χαχα! :D
Διχως πλακα: σε αυτες τις 2 γλωσσες + χωρες, θα βρεις, τις περισσοτερες προβληματοσυζητησεις + λυσεις??

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους! Λοιπον. Μετα απο εγχειρησεις και διαφορα ψαξιματα, το λαπτοπ φτιαχτηκε! Και ο υπευθυνος για αυτο? Το μελος  @giannis22k. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στο παιδι που εκατσε και ασχοληθηκε. Απιστευτος! Τελικα, κατι γινοτανε με την μια καρτα γραφικων (ΑΤΙ) και με το bios. Δοκιμασε διαφορα bios και το ξεκολλησε. Οποιος εχει παρομοιο θεμα, στειλτε του!

Επεξ/σία από Alex-V
  • Thanks 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/6/2018 στις 12:17 ΜΜ, Alex-V είπε

Καλημερα σε ολους! Λοιπον. Μετα απο εγχειρησεις και διαφορα ψαξιματα, το λαπτοπ φτιαχτηκε! Και ο υπευθυνος για αυτο? Το μελος  @giannis22k. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στο παιδι που εκατσε και ασχοληθηκε. Απιστευτος! Τελικα, κατι γινοτανε με την μια καρτα γραφικων (ΑΤΙ) και με το bios. Δοκιμασε διαφορα bios και το ξεκολλησε. Οποιος εχει παρομοιο θεμα, στειλτε του!

Με ποιο bios παιδιά και από που; 

Μπορείτε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες;;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, xristosglezellis είπε

Με ποιο bios παιδιά και από που; 

Μπορείτε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες;;

Στειλε μηνυμα στο μελος να σε βοηθησει. Δεν γνωριζω κατι εγω.

Δημοσ.
Στις 1/5/2022 στις 3:29 ΜΜ, Alex-V είπε

Στειλε μηνυμα στο μελος να σε βοηθησει. Δεν γνωριζω κατι εγω.

Φιλαρακι το laptop σου εβγαλε παλι το ιδιο συμπτωμα; επισης την GPU της Intel  την βλεπει ; ή καμια;;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, xristosglezellis είπε

Φιλαρακι το laptop σου εβγαλε παλι το ιδιο συμπτωμα; επισης την GPU της Intel  την βλεπει ; ή καμια;;

Το λαπτοπ δεν ηταν δικο μου. Ηταν γνωστου. Μιλησα προσφατα μαζι του και το λαπτοπ απο τοτε δουλευει απροβληματιστα. Βλεπει και τις 2 καρτες κανονικοτατα.

Βεβαια, το λαπτοπ ειναι ακομη με windows 7. Το "μυστικο" στην ολη υποθεση για να παιξουν ΣΩΣΤΑ και οι 2 καρτες, ειναι πρωτα να γινει εγκατασταση ο driver της intel και ΜΕΤΑ της nvidia/amd

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Alex-V είπε

Το λαπτοπ δεν ηταν δικο μου. Ηταν γνωστου. Μιλησα προσφατα μαζι του και το λαπτοπ απο τοτε δουλευει απροβληματιστα. Βλεπει και τις 2 καρτες κανονικοτατα.

Βεβαια, το λαπτοπ ειναι ακομη με windows 7. Το "μυστικο" στην ολη υποθεση για να παιξουν ΣΩΣΤΑ και οι 2 καρτες, ειναι πρωτα να γινει εγκατασταση ο driver της intel και ΜΕΤΑ της nvidia/amd

Ευχαριστώ αδερφέ για της πληροφορίες.

Έχω μιλησει με το παιδί που σε βοήθησε αλλά δε θυμόταν γιατί πάει και πολύς καιρός.

Το όλο θέμα είναι με το BIOS.

Μπορεί να βάλει windows 10 χωρίς πρόβλημα, να ξέρεις να τον πληροφορήσεις αν χρειαστεί.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xristosglezellis είπε

Ευχαριστώ αδερφέ για της πληροφορίες.

Έχω μιλησει με το παιδί που σε βοήθησε αλλά δε θυμόταν γιατί πάει και πολύς καιρός.

Το όλο θέμα είναι με το BIOS.

Μπορεί να βάλει windows 10 χωρίς πρόβλημα, να ξέρεις να τον πληροφορήσεις αν χρειαστεί.

Ναι στην προκειμενη περιπτωση του συγκεκριμενου laptop, το προβλημα ηταν καθαρα στο bios. Κολλουσε στο logo του bios και δεν πηγαινε πιο περα και ηθελε επαναπρογραμματισμο. Μπα δεν ασχολουμαι πλεον. Κανει συγκεκριμενη δουλεια που θελει μονο 7.

Μακαρι να σε βοηθησει το μελος. Καλη συνεχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...