Προς το περιεχόμενο

i7-4790k delid

frozex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Thermal grizzly kryonaut για την gpu. Την έβαλα πρόσφατα και είδα ουσιαστική διαφορά συγκριτικά με άλλη καλή paste (noctua nth-1) .

Δεν αξίζει το ρίσκο της LM γιατί όντως το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό του delid στο cpu.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο διάφανο βερνίκι νυχιών κοιτάμε να έχει μέσα nitrocellulose και όχι toluene. Από τα λίγα που ξέρω η toluene αντιδράει με το pcb or something. Εγώ έστειλα την αδερφή μου και μου πήρε διάφανο βερνίκι από τα Η&Μ. :) Δοκιμασμένο σε 4770Κ, αν θες δηλαδή first hand experience με βερνίκια και Haswell smd.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάρει ένα, δεν γράφει συστατικά. Το περνάω στρώσεις από χθες, δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποιου είδους αντίδραση ή ζημιά. 

Έκανα λίγο και την ψήκτρα μιας και είχα το γυαλόχαρτο κάτω 

JxTiu5X.jpg

Λέτε να θέλει και αυτή; 

Επεξ/σία από frozex

2 ώρες πριν, frozex είπε

Έχω πάρει ένα, δεν γράφει συστατικά. Το περνάω στρώσεις από χθες, δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποιου είδους αντίδραση ή ζημιά. 

Έκανα λίγο και την ψήκτρα μιας και είχα το γυαλόχαρτο κάτω 

JxTiu5X.jpg

Λέτε να θέλει και αυτή; 

Όχι, θα χάλασες την επίστρωση.

• Like 3

Εγώ αν βρισκόμουν σε θέση που μετά από σωστό delid δεν είχα μείωση θερμοκρασίας θα δοκίμαζα το copper ihs που παίζει στο eBay απο έναν Πολωνό. Κανονικά δεν αξίζει, αλλά αν το μαμά είναι τόσο χάλια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που φαίνεται στην ψήκτρα είναι λακκούβες που τις αισθάνομαι πολύ βαθιές. Πλανιαρισμα θέλει για να στρώσει 

i9LuAYU.jpg

QWxLaqq.jpg

Επεξ/σία από frozex

Αυτό γτ το λες; επειδή είπα για το πλανιαρισμα; προφανώς το είπα για πλάκα, αλλά θα ήταν και λυπηρό να κάνω τόση δουλειά στον CPU και να φταίει η ψήκτρα 

Όχι ρε συ, απλά σε βλέπω να έχεις μπει σε πολλή φασαρία και δεν καταλαβαίνω γιατί. Με delid+αερόψυκτρα σε prime small FFTs με AVX αυτά τα τσιπάκια βράζουν ότι και να κάνεις, αλλά είναι ο ορισμός του thermal virus αυτό το τεστ, οπότε ποιος ο λόγος να τρελαίνεσαι.

• Like 1

Τέλος... γενικά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. 81 βαθμοί max με prime95 small + furmark, 66 στην κάρτα (έβαλα mx-4 και όχι lm). Με ανησυχεί λίγο η μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στους πυρήνες αλλά οκέι. Να πω πως για το 2ο delid που έκανα δεν χρειάστηκε καν το tool, λίγη δύναμη με το χέρι και βγήκε. Η κόλλα άφησε μερικά υπολείμματα στο PCB αλλά τα αφαίρεσα με ένα κοπίδι. LM έβαλα στο die αλλά και στο ihs όπως μου είπατε. Πιστεύω πως η ψήκτρα έχει θέμα αλλά προς το παρόν είμαι καλά. 

g8XG9oO.png

Σας ευχαριστώ όλους όσοι βοηθήσατε. Καλή συνέχεια. 

• Like 4

Αν τρέχεις ταυτόχρονα Stress Tests δεν είναι απαραίτητο ότι κάνεις περισσότερο Stressing. Αν δεις στο Processes, μία δίνει προτεραιότητα στο ένα, μία στο άλλο. Κάποιες φορές μάλιστα σταματάει σχεδόν τελείως το ένα από τα δύο.

Στο HS δεν έχει νόημα να βάλεις. Κανένα νόημα. 

• Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε

Στου φίλου κάνατε Delid και το είδατε δηλαδή;

Προφανώς και όχι, αλλά εξήγα ξαφνικό θάνατο και "κλακα κλακα" όταν κουνάς τον επεξεργαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...