mcrae13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Thermal grizzly kryonaut για την gpu. Την έβαλα πρόσφατα και είδα ουσιαστική διαφορά συγκριτικά με άλλη καλή paste (noctua nth-1) . Δεν αξίζει το ρίσκο της LM γιατί όντως το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό του delid στο cpu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Στο διάφανο βερνίκι νυχιών κοιτάμε να έχει μέσα nitrocellulose και όχι toluene. Από τα λίγα που ξέρω η toluene αντιδράει με το pcb or something. Εγώ έστειλα την αδερφή μου και μου πήρε διάφανο βερνίκι από τα Η&Μ. Δοκιμασμένο σε 4770Κ, αν θες δηλαδή first hand experience με βερνίκια και Haswell smd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει ένα, δεν γράφει συστατικά. Το περνάω στρώσεις από χθες, δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποιου είδους αντίδραση ή ζημιά. Έκανα λίγο και την ψήκτρα μιας και είχα το γυαλόχαρτο κάτω Λέτε να θέλει και αυτή; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από frozex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, frozex είπε Έχω πάρει ένα, δεν γράφει συστατικά. Το περνάω στρώσεις από χθες, δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποιου είδους αντίδραση ή ζημιά. Έκανα λίγο και την ψήκτρα μιας και είχα το γυαλόχαρτο κάτω Λέτε να θέλει και αυτή; Όχι, θα χάλασες την επίστρωση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Εγώ αν βρισκόμουν σε θέση που μετά από σωστό delid δεν είχα μείωση θερμοκρασίας θα δοκίμαζα το copper ihs που παίζει στο eBay απο έναν Πολωνό. Κανονικά δεν αξίζει, αλλά αν το μαμά είναι τόσο χάλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που φαίνεται στην ψήκτρα είναι λακκούβες που τις αισθάνομαι πολύ βαθιές. Πλανιαρισμα θέλει για να στρώσει Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από frozex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Ποια είναι η τιμή-στόχος για θερμοκρασίες ρε συ Frozex; Περιμένεις να δεις τπτ 60ρια σε prime small FFTs με AVX; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Αυτό γτ το λες; επειδή είπα για το πλανιαρισμα; προφανώς το είπα για πλάκα, αλλά θα ήταν και λυπηρό να κάνω τόση δουλειά στον CPU και να φταίει η ψήκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Όχι ρε συ, απλά σε βλέπω να έχεις μπει σε πολλή φασαρία και δεν καταλαβαίνω γιατί. Με delid+αερόψυκτρα σε prime small FFTs με AVX αυτά τα τσιπάκια βράζουν ότι και να κάνεις, αλλά είναι ο ορισμός του thermal virus αυτό το τεστ, οπότε ποιος ο λόγος να τρελαίνεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μια φορά την κάνεις αυτή τη δουλειά (lapping) ας γίνει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Τέλος... γενικά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. 81 βαθμοί max με prime95 small + furmark, 66 στην κάρτα (έβαλα mx-4 και όχι lm). Με ανησυχεί λίγο η μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στους πυρήνες αλλά οκέι. Να πω πως για το 2ο delid που έκανα δεν χρειάστηκε καν το tool, λίγη δύναμη με το χέρι και βγήκε. Η κόλλα άφησε μερικά υπολείμματα στο PCB αλλά τα αφαίρεσα με ένα κοπίδι. LM έβαλα στο die αλλά και στο ihs όπως μου είπατε. Πιστεύω πως η ψήκτρα έχει θέμα αλλά προς το παρόν είμαι καλά. Σας ευχαριστώ όλους όσοι βοηθήσατε. Καλή συνέχεια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Αν τρέχεις ταυτόχρονα Stress Tests δεν είναι απαραίτητο ότι κάνεις περισσότερο Stressing. Αν δεις στο Processes, μία δίνει προτεραιότητα στο ένα, μία στο άλλο. Κάποιες φορές μάλιστα σταματάει σχεδόν τελείως το ένα από τα δύο. Στο HS δεν έχει νόημα να βάλεις. Κανένα νόημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Στις 9/5/2018 στις 9:56 ΜΜ, Sheogorath είπε Τουλάχιστον αυτό έγινε σε φίλου 8350. Στου φίλου κάνατε Delid και το είδατε δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε Στου φίλου κάνατε Delid και το είδατε δηλαδή; Προφανώς και όχι, αλλά εξήγα ξαφνικό θάνατο και "κλακα κλακα" όταν κουνάς τον επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα