Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας ειναι η πρωτη φορα που γραφω  στο φορουμ σας  ....

θα ηθελα τη βοηθεια σας  γιατι εχθες  εkανα μια βλακια  εχθες αγωρασα 1 καινουριο κουτι innovator  και εκατσα  και αλλαξα τον υπολογηστη μου   οταν τα εβαλα ολα μεσα 

ειχα ενα θεμα  με τον ηχο  δε δουλευαν τα ηχεια καθολου το εψαξα το ξανα εψαξα τιποτα  εκανα φορματ  τα ιδια και με win 7 και 10   

ανοιξα το κουτι παλι και παρατηρησα  οτi μου ειχε πεσει μια βιδουλα  αναμεσα μιτρικη και κουτι  και μαλλον εκαψα  την εξοδο για τα ηχεια ενω ολα τα αλλα 

δουλευουν κανονικα χωρις προβλημα  και  εδω  θελω τα φωτα σας  αν  βαλω μια καρτα ηχου θα παιξει  λετε η παω για μiτρiκη  αυτη που φoραω ειναι η  asus P8H61-M LX R2.0

σας ευχαριστω 

Δημοσ.

μηπως δεν εχεις βαλει τα drivers της μητρικης του ηχου κλπ...

μηπως δε βαζεις στη σωστη θεση το καλωδιο ηχου ?

μηπως τα εχουν παιξει τα ηχεια σου ? 

αν εχεις κατι αλλο για πηγη ηχου δοκιμασε..ειτε απο οθονη η καμια τηλεοραση να βαλεις να δεις αν εχει εκει...

Δημοσ.

το βαζω και κανει  απ ντειτ κανονικα κατεβαζει  ντραιβερ  διχνει οτι παιζει αλλα δεν  δοκιμασα  και με ακουστηκα τιποτα  σα να εχει καει η εξοδο

επισεις  εχω βγαλει  αι το καλοδιο απο το κουτι  που  λεει hd audio που δινει εξοδο μπροστα  αυτο το εχω εκτος  μια και νομιζα οτι αυτο εκανε  κατι 

Δημοσ.

ασε τα update της μητρικης λεω τα drivers του ηχου κλπ αν εβαλες chipsets ετσι αλλιως...

αν οχι πηγαινε https://www.asus.com/gr/Motherboards/P8H61M_LX_R20/HelpDesk_Download/

και δοκιμασε και τα ακουστικα σου και σε διαφορετικες θεσεις λογικα θα εχεις θεση και μπροστα στο κουτι δοκιμασε και απο εκει...

Δημοσ.

σε ευχαριστω  θα το δοκιμασω να εισαι καλα  τα ξανα λεμε  ..

κατι ακομα  αν βαλω εξτρα καρτα ηχου θα εχω  ηχο  αν εχει καψει πχ  μονο την εξοδο

βασικα τωρα τον εβαλα μπροστα  και κανει σα παρασυτα  απο τα ηχεια  σα βουη οποτε κατι ζημια εκανε η  βιδα μαλλον καποιο αρκ  και κατι εκαψε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, samson0078 είπε

σε ευχαριστω  θα το δοκιμασω να εισαι καλα  τα ξανα λεμε  ..

κατι ακομα  αν βαλω εξτρα καρτα ηχου θα εχω  ηχο  αν εχει καψει πχ  μονο την εξοδο

βασικα τωρα τον εβαλα μπροστα  και κανει σα παρασυτα  απο τα ηχεια  σα βουη οποτε κατι ζημια εκανε η  βιδα μαλλον καποιο αρκ  και κατι εκαψε 

εμενα παλι μου φενετε λιγο απιθανο να εκαψε κατι στον ηχο που λες..ποιο πιθανο βλεπω να εχει θεμα η το καλωδιο η τα ηχεια που βαζεις...

ξαναλεω δοκιμασε αλλες πηγες ακουστικα η καμια τηλεοραση οθονη με hdmi να δεις αν εχεις ηχο κλπ...

τεσπα απο εκει και περα ναι λογικα με μια καρτα ηχου αλλη θα εισαι οκ...αν και απο τη στιγμη που πηρες τωρα τα πραγματα στη τελικη δωσε τη μητρικη για αντικατασταση ...

Δημοσ.

δεν πηρα τωρα τα πραγματα  απλα αλλαξα το κουτι ..

χθες μπηκα στο μπαιος και εκλεισα τον ηχο της  καρτας  και σταματησε να βουηζει  εγατεστησα ντραιβερ κλπ  και  αρχησε παλι το βοιτο  δοιμασα και ακουστηκα 

τα ιδια κανει  εχω δοιμασει  ολες τις εξοδους λογικα  παω για καρτα ηχου η για μητρικη θα δω  ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια 

Δημοσ.

Αν εχεις συνδεσει το βυσματακι του front panel για τον ηχο, τοτε βγαλτο και δοκιμασε αν παιρνεις εξοδο στα ηχεια απο την onboard realtek της μητρικης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...