Προς το περιεχόμενο

Ευρυζωνική τηλεφωνία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο κατάστημα μου είπαν οτι η τιμή ανανέωσης που μου έδωσαν είναι στα 46,90€. Την ίδια τιμή μου έδωσαν όταν πήρα στο 13888. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο οτι έχω ISDN γραμμή αλλά και πάλι 9€ δε νομίζω  οτι είναι η διαφορά στο πάγιο μεταξύ PSTN και ISDN.

Μίλησα πάλι με cosmote για το αν μπορώ να ανανεώσω Online το πακέτο ώστε να έχω την τιμή των 37.40€. Τους ρώτησα αν χρεώνομαι το ποσό αυτό και μου απάντησαν "Οι αναλογίες που προκύπτουν δρομολογούνται στην έκδοση του λογαριασμού.". Οπότε δεν απκλείω να γίνεται Online η ανανέωση στα 37.40€ το μήνα και ταυτόχρονα να μου έρθει αυτό το ποσό extra στον επόμενο λογαρισμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ISDN είναι +6€ ακριβότερο από το PSTN, σε όλα τα παλέτα. Πληρώνεις το δεύτερο κανάλι φωνής.

Πάντως επιμένω ότι τα 46,90€ του 50XL που σου δίνουν είναι πολύ ακριβότερα (125%) από τα 37,40€ του νέου πελάτη. Θα περίμενα μια διαφορά το πολύ 2-3€. Μπας και στην τιμή αυτή έχεις και TV;

Επεξ/σία από jkoukos

On 29/01/2019 at 16:05, chsam said:

Χωρις ενεργο ιντερνετ στην VoIP, δεν μπορεις να εχεις τηλεφωνο.Σε περιπτωση διακοπης ρευματος μπορεις με ups ή κατι τετοιο https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20357122 να εχεις ιντερνετ/τηλεφωνο, αλλα και παλι μονο αν η καμπινα(ή απο οπου παιρνεις γραμμη) δεν εχει και αυτη διακοπη ρευματος ή εχει καποιο backup power source.

Ναι αλλα ο φιλος αναφερει για VoIP τηλεφωνια.

ναι δεν διαφωνουμε. Αν βαλεις το modem/router σε Ups και εχεις σταθερη συσκευη πανω στο Router τοτε το τηλεφωνο παιρνει αποκλειστικα "ρευμα" απο την Fxs του ρουτερ.Αν ομως ειναι ασυρματο που εχει και τροφοδοτικο τοτε πρεπει να μπει και αυτο πανω στο Ups.Καποιοι παροχοι σου δινουν και ενα Power bank-mini ups για το router ωστε αν εχεις συναγερμο να βαλεις πανω το ρουτερ ωστε να μην εχει θεμα οταν κοπει το ρευμα.στην περιπτωση ομως που εχεις ασυρματο πρεπει να συνδεσεις και το ασυρματο στο mini ups ή σε αλλο Ups.Το power bank-mini ups που δινει ο οτε βγαζει δυο βυσματα για να τροφοδοτησει δυο συσκευες αλλα πρεπει να βεβαιωθει καποιος οτι το βυσμα και τα volt ειναι ιδια με το τροφοδοτικου του ασυρματου τηλεφωνου.οι καμπινες μεχρι προτεινως δεν εχουν μπαταριες γιατι ειναι μεγαλο το κοστος + συντηρηση. οταν αναφερω σταθερη συσκευη δεν εννοω αν εχει tdm τηλεφωνια ή voip αλλα σταθερη τηλεφωνικη συσκευη.

αυτο που εγραψα "αν εχει σταθερη συσκευη τοτε ολα οκ" εννοω οτι αν το router ειναι ηδη πανω στο power bank-mini ups τοτε δεν χρειαζεται να κανει κατι αλλο και απο κατω προσθεσα οτι αν εχει ασυρματο τηλεφωνο θα πρεπει να δει αν ταιριαζει το δευτερο βυσμα του Mini ups.και στις δυο περιπτωσεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα πρεπει να εχει Mini ups για να εχει τηλεφωνια οταν δεν εχει ρευμα

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ενεργοποίηση της ευρυζωνικης τηλεφωνίας γίνεται οταν συνδεθεί το speedport entry 2i, η περιμένω κάποιο μήνυμα ;

Επεξ/σία από rafail1994

9 ώρες πριν, rafail1994 είπε

Η ενεργοποίηση της ευρυζωνικης τηλεφωνίας γίνεται οταν συνδεθεί το speedport entry 2i, η περιμένω κάποιο μήνυμα ;

Θα σου έρθει sms.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...