poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 54 minutes ago, techPro said: Εφόσον έχω στην κατοχή μου VoIP router, δε βλέπω πρόβλημα. Αν γυρίσει σε TDM απλά αποσυνδέω το καλώδιο από το phone, σωστά; Κι αν ξαναγίνει VoIP το επανασυνδέω. Δεν έχω καμία διάθεση να τους ξαναπάρω τηλέφωνο μετά το όλο φιάσκο. Στις 9/5 τις 2 φορές που μίλησα, μίλησα την κάθε φορά με 3 άτομα. Ο προηγούμενος με παρέπεμπε στον επόμενο. Την 3η φορά που τηλεφώνησα, μετά το τελευταίο SMS, η αναμονή για το 3ο άτομο ήταν τόσο μεγάλη που αναγκάστηκα να κλείσω το κινητό. Κάτι άλλο που παρατηρώ τώρα: Βλέπω από το router τη σύνδεση ως VDSL2 με attainable rate 57 Mbps και actual rate 24 Mbps. Τι κόλπο είναι αυτό; Νέος τρόπος για να δώσουν ταχύτητα 24 Mbps; ετσι παιρνεις 24 αρι καθαρο για πλακα:) και εχεις και σταθερη γραμμη. παντως εγω θα μιλαγα για να μην με γυρισουν σε tdm ωστε να ειμαι σιγουρος οτι για χ ψ λογο δεν θα σε βγαλουν απο το Kv και δεν θα σε ριξουν παλι στο αστικο κεντρο με tdm που αυτο σημαινει οτι θα παιξεις σε ταχυτητα οσο ησουν πριν την μεταβαση σε voip και σε kv.εκτος αν σου δωσουν tdm απο το αστικο κεντρο και Internet απο το kv που δεν το ξερω. 34 minutes ago, bill2015 said: Απλά σε βάλανε σε vdsl profile με όριο στα 24 για αυτο και το voip Δεν ξέρω αν όταν σε γυρίσουν σε tdm τηλεφωνία αν θα έχεις πάλι 24/1 θεωρητικα θα μπορουσαν να του δωσουν τηλεφωνια απο το αστικο κεντρο και ιντερνετ απο το Kv οπως γινεται με τους εναλλακτικους.τωρα αν θα το κανουν ποιος ξερει. 32 minutes ago, techPro said: Οπότε είναι συνηθισμένη πρακτική; Είχε γίνει και για κάποιο διάστημα χθες, αλλά ξαναγύρισε σε ADSL. ναι σιγα σιγα αρχιζει και γινεται αυτο. οποιος εχει kv τον γυρνανε στο kv με vdsl 24/1 και του δινουν voip. ετσι και ο οτε σε γυρναει σε voip που θελει και γλυτωνει κεντρικο καλωδιο και εσυ παιζεις πολυ καλυτερα 29 minutes ago, bill2015 said: Ναι στους περισότερους το κάνουν και εγω παλίοτερα που είχα συνδεθεί 24/1 είχα 24+ και το καλο ειναι οτι εχει και μεγαλη σταθεροτητα .ενω αμα σε εβαζαν σε adsl 24/1 μπορει και να μην επιανες 24/1 γιατι θα πρεπε να μειωσουν το Output power για να μην κανουν προβλημα (crosstalk) σε οσους παροχους δινουν adsl απο το αστικο κεντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 @poulinos Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά πλέον δεν έχω καμία διάθεση για περαιτέρω επικοινωνία μαζί τους. Εξ' άλλου από τη μέχρι τώρα πείρα μου, ό,τι και να μου πουν αμφιβάλλω αν όντως σκοπεύουν να το υλοποιήσουν. Με το ADSL ήμουν στα 17 Mbps, ταχύτητα που με κάλυπτε. Το upload που είναι πολύ χαμηλό, ακόμη το ίδιο παραμένει, αφού αυτή είναι η συμφωνηθείσα ταχύτητα στο ADSL, οπότε δεν έχω άμεσο λόγο για να τους ενοχλήσω κι από μέρους μου δε σκοπεύω να το κάνω ξανά, μέχρι να αλλάξω πάροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε xDSL δεν υπάρχει "συμφωνηθείσα ταχύτητα" σε αυτό τον γαλαξία. Νόμοι της φυσικής και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Η ταχύτητα συγχρονισμού εξαρτάται της εξασθένιση του σήματος, που με την σειρά του εξαρτάται βάση της απόστασης που έχουμε από το DSLAM και την ποιότητα του χάλκινου δικτύου. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από jkoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 51 minutes ago, jkoukos said: Σε xDSL δεν υπάρχει "συμφωνηθείσα ταχύτητα" σε αυτό τον γαλαξία. Νόμοι της φυσικής και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Η ταχύτητα συγχρονισμού εξαρτάται της εξασθένιση του σήματος, που με την σειρά της εξαρτάται βάση της απόστασης που έχουμε από το DSLAM και την ποιότητα του χάλκινου δικτύου. Εννοώ μέγιστη προφανώς. Αφού η σύμβαση μου είναι ADSL, το ότι πλέον προς το παρόν με συνδέουν με VDSL, δε σημαίνει ότι θα έχω ταχύτητες μεγαλύτερες από 24/1 Mbps D/U και ας έχει το VDSL μεγαλύτερες δυνατότητες. edit: Βλέπω πάντως στα πακέτα VDSL πως η Cosmote χρησιμοποιεί τη φράση "Δέσμευση Πραγματικής Ταχύτητας": https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans-Double-Play-Plans-Double-Play-Fiber/_/N-81b Αν κάτι τέτοιο μπαίνει και επίσημα στη σύμβαση τότε σαφώς και είναι υποχρεωμένη να παρέχει την ελάχιστη ταχύτητα που εγγυάται (όποια είναι αυτή) ή να αποζημιώσει τον πελάτη της για τη διαφορά της ταχύτητας που προκύπτει. Αν η δέσμευση υπάρχει μόνο στη διαφήμιση και δε μπαίνει στη σύμβαση, τότε πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση, η οποία είναι παράνομη και τιμωρείται με πρόστιμα που μπορεί να φτάσουν ιδιαίτερα ψηλά. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από techPro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 6 minutes ago, divo said: Η δέσμευση αφορά την ταχύτητα Εάν θυμάμαι καλά -10% από κει και πέρα έχεις δικαίωμα να πέσεις σε χαμηλότερο πρόγραμμα χαμηλότερης ταχύτητας είναι υπαναχώρησης να μην έχεις καθόλου χωρίς να πληρώσεις ποινή Οπότε είναι όντως σε εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 On 11/5/2018 at 14:50, techPro said: @poulinos Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά πλέον δεν έχω καμία διάθεση για περαιτέρω επικοινωνία μαζί τους. Εξ' άλλου από τη μέχρι τώρα πείρα μου, ό,τι και να μου πουν αμφιβάλλω αν όντως σκοπεύουν να το υλοποιήσουν. Με το ADSL ήμουν στα 17 Mbps, ταχύτητα που με κάλυπτε. Το upload που είναι πολύ χαμηλό, ακόμη το ίδιο παραμένει, αφού αυτή είναι η συμφωνηθείσα ταχύτητα στο ADSL, οπότε δεν έχω άμεσο λόγο για να τους ενοχλήσω κι από μέρους μου δε σκοπεύω να το κάνω ξανά, μέχρι να αλλάξω πάροχο. to upload στο adsl ειναι ενα mbit ετσι και αλλιως και σε annex m 2mbit που δεν δινει ο οτε. και το adsl ειναι μεχρι 24 και μεχρι 1 Mbit upload.απλα τωρα τα πιανεις επειδη παιρνεις απο Kv.τελικα σου ηρθε κανα μυνημα?σε εχουν σε voip ακομα? απλα αν αλλαξεις παροχο και πας σε adsl θα σε βγαλουν απο το Kv οποτε θα παιξεις 17/1 που επαιζες εκτος αν ζητησεις vdsl 30 ή 50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 On 11/5/2018 at 15:32, techPro said: Εννοώ μέγιστη προφανώς. Αφού η σύμβαση μου είναι ADSL, το ότι πλέον προς το παρόν με συνδέουν με VDSL, δε σημαίνει ότι θα έχω ταχύτητες μεγαλύτερες από 24/1 Mbps D/U και ας έχει το VDSL μεγαλύτερες δυνατότητες. edit: Βλέπω πάντως στα πακέτα VDSL πως η Cosmote χρησιμοποιεί τη φράση "Δέσμευση Πραγματικής Ταχύτητας": https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans-Double-Play-Plans-Double-Play-Fiber/_/N-81b Αν κάτι τέτοιο μπαίνει και επίσημα στη σύμβαση τότε σαφώς και είναι υποχρεωμένη να παρέχει την ελάχιστη ταχύτητα που εγγυάται (όποια είναι αυτή) ή να αποζημιώσει τον πελάτη της για τη διαφορά της ταχύτητας που προκύπτει. Αν η δέσμευση υπάρχει μόνο στη διαφήμιση και δε μπαίνει στη σύμβαση, τότε πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση, η οποία είναι παράνομη και τιμωρείται με πρόστιμα που μπορεί να φτάσουν ιδιαίτερα ψηλά. το adsl ειναι μεχρι 24/1 σε annex a.βγαζουμε εκτος το annex m.εσενα σε εβαλαν σε vdsl με σκοπο να πιασεις τα 24/1 γιατι αμα σε εβαζαν σε adsl απο το Kv θα πρεπε να χαμηλωσουν το Output power για θεματα Crosstalk με τους παροχους απο το αστικο κεντρο οποτε θα παιζες λιγοτερο.ενω τωρα σε βαζουν vdsl 24/1 και εισαι μια χαρα.εννοειται οτι αμα θες να πας vdsl 30 vdsl 50 vdsl 100 κτλ μπορεις να πας οσο σε αφηνει η γραμμη σου. και στο vdsl παιζει ρολο η αποσταση και ο χαλκος οπως ειπε ο jkoukos>απλα επειδη συνηθως τα καφαο ειναι κοντα ειναι ευκολο να πιασεις τα 30 και τα 50 οποτε σου λενε οτι ναι δεσμευομαστε οτι θα τα πιασεις και οτι αμα δεν τα πιασεις θα εχεις μια εκπτωση κτλ.σκοπος ειναι δηλαδη να σε πεισουν να βαλεις vdsl και αμα δεν τα πιασεις απλα σε γλυκαινουν λιγακι ειτε με μειωση λογαριασμου ειτε να πας σε μικροτερο πακετο πχ 50 αντι για 100 ή δεν ξερω τι αλλο. στην συμβαση θα υπαρχει απλα δεν ειναι οτι θα κανουν θαυματα για να πιασεις τα 50 οσο οτι αν δεν τα πιασεις θα εχεις καποια συν. αν τωρα ειναι θεμα χαλκου που δεν πιανεις τα 50 πχ προβλημα στο ζευγαρι εκει απλα θα σε αλλαξουν ζευγαρι ωστε να μην χρειαστει να σε αποζημιωσουν και αν δεν παιξει τοτε θα αποζημιωθεις.συνηθως ολες οι εταιρειες επειδη ακριβως ξερουν οτι ο κοσμος ψαχνει το παραμικρο πατημα στις συμβασεις για αυτο συνηθως βλεπεις να αναφερουν τα παντα στους ορους ωστε να ειναι καλυμμενοι.ασχετα που εμεις δεν διαβαζουμε τιποτα. οποτε πολλες φορες δεν ειναι εγγηση ελαχιστης ταχυτητας οπως ακουγεται αλλα ειναι οτι αμα δεν παιξεις τοσο θα παρεις εκπτωση κτλ. On 12/5/2018 at 20:58, divo said: Η δέσμευση αφορά την ταχύτητα Εάν θυμάμαι καλά -10% από κει και πέρα έχεις δικαίωμα να πέσεις σε χαμηλότερο πρόγραμμα χαμηλότερης ταχύτητας είναι υπαναχώρησης να μην έχεις καθόλου χωρίς να πληρώσεις ποινή η voda απλα σου κανει εκπτωση στο παγιο αν εισαι απο χ ταχυτητα και κατω. On 12/5/2018 at 21:05, techPro said: Οπότε είναι όντως σε εφαρμογή. ναι και απο vodafone ισχυει https://www.vodafone.gr/business/why-vodafone/ On 12/5/2018 at 21:11, divo said: Ναι ειναι. Ισχύει βέβαια για τα fiber VDSL δεν ισχύει για τα ADSL αλλά στην πράξη έχουμε δει ότι τα adsl που μπορούν να μπουν από καμπίνα πιάνουν 24αρι αν όχι 24 το μικρότερο μέχρι 22 έχω δει για adsl 24/1 vdsl 24/1 μαλλον θα μπορουσε να ισχυε αμα θελουν αφου ειναι ακομα πιο ευκολο να το πιασεις οταν μιλαμε για kv απο οτι το 30 αρι και το 50αρι.για να παιξει ο αλλος 22 η θα πρεπει το Kv Να το εχει πολυ μακρυα ή η καλωδιωση του να ειναι χαλια,η ο χαλκος να ειναι τρελα χαλια και να μην δοκιμασαν αλλο ζευγαρι καν. On 11/5/2018 at 15:28, jkoukos said: Σε xDSL δεν υπάρχει "συμφωνηθείσα ταχύτητα" σε αυτό τον γαλαξία. Νόμοι της φυσικής και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Η ταχύτητα συγχρονισμού εξαρτάται της εξασθένιση του σήματος, που με την σειρά του εξαρτάται βάση της απόστασης που έχουμε από το DSLAM και την ποιότητα του χάλκινου δικτύου. εδω κολλαει και το αστειο που δεν θα ξεχασω ποτε.η απιστευτη ατακα.δινεται 24 Mbit ε δεν θα πιασω 15? σαν να λεμε ειμαι κατω απο ενα δεντρο θα πεσουν πορτοκαλια.ε δεν θα πιασω 5-6 .το απιστευτο γελιο.αντε να πεις του αλλου για αποσταση κτλ.δεν θα καταλαβει ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 @poulinos Πρώτ' απ' όλα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Είμαι ακόμη με VoIP και προφανώς πλέον θα παραμείνω σε αυτό. Δε νομίζω μετά από τόσο καιρό να αλλάξουν πλέον τη γραμμή. Δεν επικοινώνησα μαζί τους ξανά, ούτε αυτοί με κάλεσαν για να μου πουν κάτι και ούτε νέα SMS έλαβα. Η σύνδεση είναι πλέον VDSL, από τη δεύτερη μέρα που με γύρισαν σε VoIP. Προφανώς και η έκπτωση, ένα είδος εγγύησης ταχύτητας είναι. Πάντως αν δεν κάνω λάθος πριν καν σε αναβαθμίσουν ο πωλητής βλέπει στο σύστημα την εκτίμηση ταχύτητας για τον συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό. Για το πόσο οι συνδρομητές ψάχνουν τις λεπτομέρειες στις συμβάσεις δεν μπορώ να το ξέρω. Φαντάζομαι υπάρχουν πελάτες περισσότερο και λιγότερο αδιάφοροι. Έχω ακόμη περίπου 1 χρόνο να απομένει από διετή σύμβαση, οπότε πριν λήξει θα ψάξω λεπτομερώς όλες τις εναλλακτικές και θα κινηθώ αναλόγως. Πιθανόν να επιλέξω VDSL 30 Mbps, για να αποφύγω το ενδεχόμενο χαμηλής ταχύτητας με το ADSL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Η μόνη εκτίμηση που μπορούν να κάνουν όσον αφορά την ταχύτητα, είναι αν στην ίδια οικοδομή υπάρχει άλλος πελάτης της εταιρείας. Διαφορετικά η εκτίμηση αφορά τον μέσο όρος της περιοχής, βάση των πελατών της. Είναι αδύνατον να γνωρίζουν τέτοια πληροφορία είτε για μη ενεργή γραμμή στην εταιρείας τους, είτε ενεργή σε άλλον πάροχο. Ούτε ο ΟΤΕ το γνωρίζει που μέσω του δικού του χάλκινου δικτύου περνούν όλες οι συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 minute ago, jkoukos said: Η μόνη εκτίμηση που μπορούν να κάνουν όσον αφορά την ταχύτητα, είναι αν στην ίδια οικοδομή υπάρχει άλλος πελάτης της εταιρείας. Διαφορετικά η εκτίμηση αφορά τον μέσο όρος της περιοχής, βάση των πελατών της. Είναι αδύνατον να γνωρίζουν τέτοια πληροφορία είτε για μη ενεργή γραμμή στην εταιρείας τους, είτε ενεργή σε άλλον πάροχο. Ούτε ο ΟΤΕ το γνωρίζει που μέσω του δικού του χάλκινου δικτύου περνούν όλες οι συνδέσεις. Αν θυμάμαι καλά στον ΟΤΕ (πριν χρόνια) μου είχαν δώσει την ταχύτητα που θα κλείδωνε το router. Δε θυμάμαι σε τι περίπτωση όμως... Αν ήταν σε αναβάθμιση από χαμηλότερη ταχύτητα σε μεγαλύτερη ή σε κάποια άλλη περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Εκτίμηση γενική, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει. Εγώ, εσύ και πολλά άλλα μέλη του φόρουμ. Απλά βάσει των των τωρινών σου στοιχείων της σύνδεσης πας σε κάποιον online calculator και έχεις μια γενική εικόνα. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία με την πραγματική κατάσταση. Δεν λαμβάνει υπόψη τα πραγματικά χαρακτηριστικά του καλωδίου, ούτε να παίρνεις από καμπίνα ή αστικό κέντρο, ούτε την ποιότητα του χάλκινου δικτύου στην περιοχή σου, ακόμη και μέσα στην οικοδομή έως την τελευταία πρίζα. Εδώ υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος έχεις 2-3 γραμμές στον ίδιο χώρο και κάθε μία με διαφορετικό συγχρονισμό. Πραγματική εκτίμηση μιας γραμμής μπορεί να γίνει μόνο με τεχνικό έλεγχο και με κανέναν άλλο τρόπο. Άρα πρέπει ήδη να ανήκει στον πάροχο και να είναι ενεργή. Όλα τα άλλα είναι στο περίπου και απλά στηρίζονται στον μέσο όρο της περιοχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 2 minutes ago, jkoukos said: Εκτίμηση γενική, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει. Εγώ, εσύ και πολλά άλλα μέλη του φόρουμ. Απλά βάσει των των τωρινών σου στοιχείων της σύνδεσης πας σε κάποιον online calculator και έχεις μια γενική εικόνα. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία με την πραγματική κατάσταση. Δεν λαμβάνει υπόψη τα πραγματικά χαρακτηριστικά του καλωδίου, ούτε να παίρνεις από καμπίνα ή αστικό κέντρο, ούτε την ποιότητα του χάλκινου δικτύου στην περιοχή σου, ακόμη και μέσα στην οικοδομή έως την τελευταία πρίζα. Εδώ υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος έχεις 2-3 γραμμές στον ίδιο χώρο και κάθε μία με διαφορετικό συγχρονισμό. Πραγματική εκτίμηση μιας γραμμής μπορεί να γίνει μόνο με τεχνικό έλεγχο και με κανέναν άλλο τρόπο. Άρα πρέπει ήδη να ανήκει στον πάροχο και να είναι ενεργή. Όλα τα άλλα είναι στο περίπου και απλά στηρίζονται στον μέσο όρο της περιοχής. Για ενεργή σύνδεση μιλάω κι εγώ, στον ίδιο πάροχο. Μου είχε δώσει ταχύτητα όπως τη διάβασε από την οθόνη του υπολογιστή του. Δε θυμάμαι όμως για τι περίπτωση την είχα ζητήσει. Αν ήταν για αναβάθμιση ή για κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Η εφαρμογή (που παρόμοια έχουν σχεδόν όλοι) απλά έχει δεδομένα των πελατών του παρόχου, οπότε είναι εύκολο να δουν εκτίμηση από τον μέσο όρο της περιοχής. Αυτό όμως δεν εξασφαλίζει τίποτα όσον αφορά μια συγκεκριμένη γραμμή σε ένα συγκεκριμένο κτίριο. Μπορεί τελικά να έχει ίση, μικρότερη ή μεγαλύτερη ταχύτητα από τον μέσο όρο. Όπως πολύ σωστά γράφεις, μόνο ο τεχνικός γνωρίζει και μόνο αν αφορά γραμμή της εταιρείας κι έχει κάνει έλεγχό της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makrixeris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Γειά σας έβαλα vdsl από vodafone κ σύνδεσα ως εξής... Πίσω στην θύρα που μπαίνει το τηλ επειδή δεν ήθελα να το έχω στο δωμάτιο που είναι το μόντεμ έβαλα απλά το καλώδιο τηλεφώνου κ το σύνδεσα με το διπλό σπλιτερ που δίπλα μπαίνει το dsl κ καταλήγουν κ τα 2 στην θύρα τηλεφώνου. Την βάση του ασύρματου την έβαλα σε άλλη θύρα τηλεφώνου μαζί με σπλιτερ δουλεύει κανονικά δεν έχω κάποιο θέμα είναι σωστό έτσι ? Επίσης με την voip υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε όταν δεν έχω ίντερνετ να έχω τηλέφωνο ? Κάτι μου είπαν να πάρω ένα ups κ να συνδέσω εκεί το τηλ κ κάτι τέτοια αλλά δεν κατάλαβα κ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Το UPS (στο οποίο θα βάλεις router+ τηλέφωνο), θα σε καλύψει στο να έχεις τηλέφωνο χωρίς ρεύμα. Χωρίς internet πλέον δεν μπορείς να έχεις τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα