techPro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 @poulinos Πώς να χαθεί ο υπάλληλος; Φαντάζομαι χτυπώντας στο σύστημα τον αριθμό της σύνδεσης βλέπει όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με αυτόν. Την πρώτη ημέρα ήρθε μήνυμα μετά τη διαβεβαίωση της υπαλλήλου ότι δε θα προχωρήσει η αλλαγή, πως "αύριο η γραμμή σας θα αναβαθμιστεί σε ευρυζωνική". Το προειδοποιητικό μήνυμα πριν τη μετάβαση, ήταν αυτό που μου έλεγε να συνδέσω το νέο εξοπλισμό. Όλα τα υπόλοιπα μηνύματα που έλαβα τα έχω ήδη αναφέρει και μπορείς να τα δεις παραπάνω. Πάντως ακόμη με VoIP είμαι. Από τη μεριά μου δεν έχω πρόθεση να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους για τίποτα. Ότι γίνει έγινε. Για το NRG έχεις δίκιο, είναι voltage regulator. Το βρήκα στο Skroutz στην κατηγορία UPS και δεν κοίταξα τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 ναι απλα επειδη διαβαζει sr,παραγγελιες και γενικα εγιναν τοσα πραγματα μαζεμενα.δηλαδη να πας σε voip σου δινουν ρουτερ μετα οχι μην πας σε voip αλλα τελικα σε γυρνανε σε voip ειναι λιγο μπερδεμα.συν οτι πολλες φορες ο υπαλληλος δεν μπορει να δει ολα τα τεχνικα.καλα ναι αν δεν σε ενοχλησουν τοτε μεινε ετσι.απλα επειδη μου ειπες οτι ειπαν κατι για προτεραιοτητα στην βλαβη για αυτο ρωτησα.τυπικα θα μπορουσες πχ να τους πεις να ακυρωσουν οτιδηποτε αν εχει μεινει κατι εκκρεμοτητα αλλιως θα το δεις τις προσεχεις ημερες αν και λογικα θα πρεπε να σε ειχαν αλλαξει ηδη τοσες μερες που πανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Υπόψη ότι δεν είναι ένα ενιαίο πληροφοριακό σύστημα, αλλά μερικά. Σε άλλο έχει πρόσβαση το κατάστημα, σε άλλο ο τηλεφωνητής, σε άλλο οι τεχνικές υπηρεσίες και σε άλλο το λογιστήριο. Βέβαια υπάρχει διασύνδεση μεταξύ τους, αλλά δεν εμφανίζεται στην καρτέλα του πελάτη όλα τα στοιχεία που αφορούν την σύνδεσή του και γι' αυτό πολλές φορές δεν υπάρχει συνέχεια σε διάφορα θέματα με πλήρη ιστορικό. Κατά την εμπειρία μου, πως έχει το ιστορικό: Καλώς-κακώς (δεν το εξετάζω), πολιτική της εταιρείας είναι να αλλάξει τις συνδέσεις σε VoIP. Κάποια στιγμή επιλέγεστε και αφού ενημερώνεστε, στέλνεται αίτημα στις τεχνικές υπηρεσίες. Όταν αυτές ολοκληρώσουν τις εργασίες, ενημερώνουν το σύστημα και αυτόματα έρχονται 2 sms. Ένα που αφορά ολοκλήρωση αιτήματος και το άλλο της αναβάθμισης σε VoIP. Μεταξύ των παραπάνω 2 και 3, έκανες τηλεφωνικό αίτημα για να παραμείνεις σε PSTN. ´Ομως αυτό δεν γίνεται κατευθείαν στις τεχνικές υπηρεσίες αλλά στον τηλεφωνητή 1ου βαθμού, οπότε θα πάρει σειρά προτεραιότητας για να προχωρήσει σε επόμενο στάδιο. Γι' αυτό και φαίνεται όπως λες σε εκκρεμότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) @jkoukos Τότε η οργάνωση είναι για κλάματα. Θα έπρεπε όποιος εξυπηρετεί τον πελάτη να έχει πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό. Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάτι σε εκκρεμότητα. Προχθές μου είπαν ότι έβαλαν την επιστροφή σε PSTN σε υψηλή προτεραιότητα. Στο κατάστημα την επόμενη μέρα μου είπε ότι είχε δηλωθεί σα βλάβη με υψηλή προτεραιότητα, αλλά δε διευκρίνισε αν η βλάβη είναι σε εκκρεμότητα. Φαντάζομαι πως μετά από πάνω από 2 24ωρα αν ήταν να έχει επιστρέψει σε PSTN η γραμμή, θα είχε επιστρέψει. Εκτός κι αν η υψηλή προτεραιότητα σημαίνει αναμονή αρκετές ημέρες, οπότε δε θέλω να φανταστώ τι θα σήμαινε να έχει κανείς βλάβη που δεν είναι σε προτεραιότητα. Πάντως από την όλη συνεννόηση - εξυπηρέτηση δε θα μπορούσα να μείνω με χειρότερες εντυπώσεις. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από techPro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε όλες τις εταιρείες ισχύει το ίδιο πράγμα. Όσο μεγαλύτερη είναι μια επιχείρηση, αντίστοιχα πολυπλοκότερο είναι το πληροφοριακό σύστημα και για να μην βαραίνει και υπάρχουν προβλήματα (και ασφάλεια), σπάει σε μικρότερα κομμάτια ανάλογα το τμήμα και τις εργασίες που έχει. Σε εκκρεμότητα υπάρχει το αίτημά σου για για επιστροφή σε PSTN και προφανώς επειδή δεν υπάρχει σχετικό πεδίο στην φόρμα, επέλεξαν "βλάβη" με υποσημείωση αυτό που ζητάς. Το αν προχωρήσει σε θετική έκβαση ή όχι, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από jkoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, jkoukos said: Σε όλες τις εταιρείες ισχύει το ίδιο πράγμα. Όσο μεγαλύτερη είναι μια επιχείρηση, αντίστοιχα πολυπλοκότερο είναι το πληροφοριακό σύστημα και για να μην βαραίνει και υπάρχουν προβλήματα (και ασφάλεια), σπάει σε μικρότερα κομμάτια ανάλογα το τμήμα και τις εργασίες που έχει. Σε εκκρεμότητα υπάρχει το αίτημά σου για για επιστροφή σε PSTN και προφανώς επειδή δεν υπάρχει σχετικό πεδίο στην φόρμα, επέλεξαν "βλάβη" με υποσημείωση αυτό που ζητάς. Το αν προχωρήσει σε θετική έκβαση ή όχι, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Το πληροφοριακό σύστημα σχεδιάζεται όπως το θέλει η εκάστοτε εταιρεία και σίγουρα η εταιρεία έχει τους πόρους να το αναπτύξει στα μέτρα της. Αν το σύστημα επιτρέπει την καταχώρηση αντικρουόμενων αιτήσεων, επειδή ο υπάλληλος δεν έχει πλήρη εικόνα, είναι ελαττωματικό. Θα έπρεπε όποιος έχει δικαίωμα να καταχωρεί τεχνικό αίτημα, να μπορεί να βλέπει το ιστορικό των ενεργών αιτημάτων και να μην καταχωρεί νέο μέχρι να εξυπηρετηθεί ή να διαγραφεί το προηγούμενο. Ο τεχνικός στο τέλος πιο απ' όλα θα πρέπει στο τέλος να υλοποιήσει; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από techPro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 31 minutes ago, techPro said: @jkoukos Τότε η οργάνωση είναι για κλάματα. Θα έπρεπε όποιος εξυπηρετεί τον πελάτη να έχει πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό. Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάτι σε εκκρεμότητα. Προχθές μου είπαν ότι έβαλαν την επιστροφή σε PSTN σε υψηλή προτεραιότητα. Στο κατάστημα την επόμενη μέρα μου είπε ότι είχε δηλωθεί σα βλάβη με υψηλή προτεραιότητα, αλλά δε διευκρίνισε αν η βλάβη είναι σε εκκρεμότητα. Φαντάζομαι πως μετά από πάνω από 2 24ωρα αν ήταν να έχει επιστρέψει σε PSTN η γραμμή, θα είχε επιστρέψει. Εκτός κι αν η υψηλή προτεραιότητα σημαίνει αναμονή αρκετές ημέρες, οπότε δε θέλω να φανταστώ τι θα σήμαινε να έχει κανείς βλάβη που δεν είναι σε προτεραιότητα. Πάντως από την όλη συνεννόηση - εξυπηρέτηση δε θα μπορούσα να μείνω με χειρότερες εντυπώσεις. μπορεις να ρωτησεις αν εκκρεμει καποια βλαβη για την γραμμη σου ή απλα να το αφησεις ετσι.τωρα για να εχουν περασει 2 24ωρα μπορει πραγματι να μην γινει τιποτα μπορει ομως να εχει καθυστερησει για χ ψ λογο γιατι το λογικο ειναι να σε ενημερωσουν με την λυση της βλαβης. οχι δεν βλεπουν ολοι τα παντα οπως ειπε και ο jkoukos για πολλα πραγματα.και ο καθε παροχος εχει καποια συστηματα που το καθενα ειναι για διαφορετικη δουλεια.απο Siebel μπορει να δει καποια πραγματα απο Crm του οτε επικοινωνει με τον οτε και αλλα τοσα.δεν εχουν σημασια.σιγουρα μπορει να φαινεται σε καποιον μια βλαβη ανοιχτη χωρις να σημαινει ποτε θα επιλυθει 9 minutes ago, techPro said: Το πληροφοριακό σύστημα σχεδιάζεται όπως το θέλει η εκάστοτε εταιρεία και σίγουρα η εταιρεία έχει τους πόρους να το αναπτύξει στα μέτρα της. Αν το σύστημα επιτρέπει την καταχώρηση αντικρουόμενων αιτήσεων, επειδή ο υπάλληλος δεν έχει πλήρη εικόνα, είναι ελαττωματικό. Θα έπρεπε όποιος έχει δικαίωμα να καταχωρεί τεχνικό αίτημα, να μπορεί να βλέπει το ιστορικό των ενεργών αιτημάτων και να μην καταχωρεί νέο μέχρι να εξυπηρετηθεί ή να διαγραφεί το προηγούμενο. Ο τεχνικός στο τέλος πιο απ' όλα θα πρέπει στο τέλος να υλοποιήσει; o υπαλληλος θα ανοιξει αιτημα δεν θα καταχωρησει υποχρεωτικα παραγγελια για να ειναι αντικρουομενη.γιατι ναι πολλες φορες αμα δεν κλεισει η μια παραγγελια δεν μπορει να γινει αλλη.οποτε εσενα παιζει να σε εκαναν voip και να εχει μεινει ανοιχτο σαν βλαβη η επιστροφη σε tdm. ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος το καθε συστημα του παροχου αν δεν το εχει λειτουργησει.εσενα μπερδεψαν παραπανω που εδωσε και το ρουτερ πισω κτλ.εδω εχουν γινει και χειροτερα.ο χαλκος σου να ειναι πχ στην vodafone και οι φορητοτητες στην wind που πχ ηταν πριν ο πελατης.υπαρχουν και τριτα συστηματα κοινα ας τα πουμε οποτε δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται. πχ οι φορητοτητες γινονται απο την εβδαφ.κτλ.ο υπαλληλος σε ενα καταστημα μπορει πχ να καταχωρησει ενα αιτημα δεν σημαινει οτι μπορει να δει τα παντα.εσυ του ειπες κατι και αυτο το δινει σαν αιτημα ή σαν βλαβη οτι εσυ ζητησες αυτο. anyway δεν θα αλλαξει κατι οσο και να το συζηταμε.εσενα ή εχει τελειωσει η ιστορια και εισαι με voip ή καθολου απιθανο να εκκρεμει αιτημα να γυρισεις σε tdm που για καποιο λογο δεν εχει υλοποιηθει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 @poulinos Ίσως να οφείλεται όντως σε μπέρδεμα, ίσως και να πρόκειται για σκόπιμο εξαναγκασμό για μετάβαση σε VoIP. Δεν έχω τρόπο να το εξακριβώσω. Πάντως για μένα το θέμα έχει κλείσει. Δε σκοπεύω από μέρους μου να κάνω άλλη ενέργεια και με το τέλος της σύμβασής μου θα αλλάξω πάροχο (για όποιο λόγο κι αν συνέβη το όλο περιστατικό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 2 minutes ago, techPro said: @poulinos Ίσως να οφείλεται όντως σε μπέρδεμα, ίσως και να πρόκειται για σκόπιμο εξαναγκασμό για μετάβαση σε VoIP. Δεν έχω τρόπο να το εξακριβώσω. Πάντως για μένα το θέμα έχει κλείσει. Δε σκοπεύω από μέρους μου να κάνω άλλη ενέργεια και με το τέλος της σύμβασής μου θα αλλάξω πάροχο (για όποιο λόγο κι αν συνέβη το όλο περιστατικό). μπορει και να μην υπαρχει μπερδεμα.οπως ειπαμε μπορει να σου ηρθε μυνημα οτι γυρισες σε voip ασχετα που για καποιο λγο ξαναηρθε και τωρα να εκκρεμει η βλαβη να γυρισεις σε tdm>βεβαια εγινε πιο μπερδεμα γιατι δεν σε γυρισαν σε tdm κατευθειαν οποτε εμεινες και εσυ χωρις εξοπλισμο που τον ειχες γυρισει πισω. το να αλλαξεις παροχο ναι μπορεις να το κανεις μολις ληξει το συμβολαιο εφοσον δεν σαρεσει η αντιμετωπιση. εξαναγκασμος δεν ειναι ακομα αλλα καποια στιγμη θα ειναι One way.γενικως ακομα και τωρα προσπαθουν να υπαρχει λογος για να μην σε γυρισουν σε voip.οταν πχ καποιος πει εχω συναγερμο και αμα κοπει το ρευμα θα κλεισει το ρουτερ του δινουν το power bank(ups) 1 hour ago, jkoukos said: Σε όλες τις εταιρείες ισχύει το ίδιο πράγμα. Όσο μεγαλύτερη είναι μια επιχείρηση, αντίστοιχα πολυπλοκότερο είναι το πληροφοριακό σύστημα και για να μην βαραίνει και υπάρχουν προβλήματα (και ασφάλεια), σπάει σε μικρότερα κομμάτια ανάλογα το τμήμα και τις εργασίες που έχει. Σε εκκρεμότητα υπάρχει το αίτημά σου για για επιστροφή σε PSTN και προφανώς επειδή δεν υπάρχει σχετικό πεδίο στην φόρμα, επέλεξαν "βλάβη" με υποσημείωση αυτό που ζητάς. Το αν προχωρήσει σε θετική έκβαση ή όχι, δεν μπορώ να το γνωρίζω. ειναι δυσκολο να το κατανοησει καποιος ποσα πραγματα υπαρχουν πισω απο τους πελατες και ποσα συστηματα που καποια δεν ειναι καν του παροχου πρεπει να ενωθουν. 1 hour ago, jkoukos said: Υπόψη ότι δεν είναι ένα ενιαίο πληροφοριακό σύστημα, αλλά μερικά. Σε άλλο έχει πρόσβαση το κατάστημα, σε άλλο ο τηλεφωνητής, σε άλλο οι τεχνικές υπηρεσίες και σε άλλο το λογιστήριο. Βέβαια υπάρχει διασύνδεση μεταξύ τους, αλλά δεν εμφανίζεται στην καρτέλα του πελάτη όλα τα στοιχεία που αφορούν την σύνδεσή του και γι' αυτό πολλές φορές δεν υπάρχει συνέχεια σε διάφορα θέματα με πλήρη ιστορικό. Κατά την εμπειρία μου, πως έχει το ιστορικό: Καλώς-κακώς (δεν το εξετάζω), πολιτική της εταιρείας είναι να αλλάξει τις συνδέσεις σε VoIP. Κάποια στιγμή επιλέγεστε και αφού ενημερώνεστε, στέλνεται αίτημα στις τεχνικές υπηρεσίες. Όταν αυτές ολοκληρώσουν τις εργασίες, ενημερώνουν το σύστημα και αυτόματα έρχονται 2 sms. Ένα που αφορά ολοκλήρωση αιτήματος και το άλλο της αναβάθμισης σε VoIP. Μεταξύ των παραπάνω 2 και 3, έκανες τηλεφωνικό αίτημα για να παραμείνεις σε PSTN. ´Ομως αυτό δεν γίνεται κατευθείαν στις τεχνικές υπηρεσίες αλλά στον τηλεφωνητή 1ου βαθμού, οπότε θα πάρει σειρά προτεραιότητας για να προχωρήσει σε επόμενο στάδιο. Γι' αυτό και φαίνεται όπως λες σε εκκρεμότητα. οπως και πολλες φορες ενας υπαλληλος μπορει να μην βλεπει καν το προγραμμα πχ siebel αλλα καποιο ενδιαμεσο Interface που θα ειναι Limited. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, poulinos said: μπορει και να μην υπαρχει μπερδεμα.οπως ειπαμε μπορει να σου ηρθε μυνημα οτι γυρισες σε voip ασχετα που για καποιο λγο ξαναηρθε και τωρα να εκκρεμει η βλαβη να γυρισεις σε tdm>βεβαια εγινε πιο μπερδεμα γιατι δεν σε γυρισαν σε tdm κατευθειαν οποτε εμεινες και εσυ χωρις εξοπλισμο που τον ειχες γυρισει πισω. Ότι γύρισα σε VoIP ένα μήνυμα ήρθε. Στις 8/5 ήρθε προειδοποιητικό ότι θα γίνει η αναβάθμιση της γραμμής την επόμενη μέρα, παρ' όλο που σε προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το 13888 με διαβεβαίωσαν πως η μετάβαση δε θα προχωρήσει. Στις 9/5 το πρωί η μετάβαση έγινε κανονικά παρά τη διαβεβαίωση της προηγούμενης μέρας. Μετά τη μετάβαση πήρα 2 φορές τηλέφωνο. Την πρώτη μου είπαν ότι έβαλαν την επιστροφή σε υψηλή προτεραιότητα. Μετά από μερικές ώρες (νομίζω κατά τις 12 μμ) επικοινώνησα ξανά και μου είπαν πως το αίτημα εκκρεμεί, αλλά δε μπορούν να μου πουν ακριβή ώρα εκτέλεσής του. Λίγο πριν τις 3μμ ήρθε μήνυμα που έλεγε το υπ' αριθμόν τάδε αίτημα σας υλοποιήθηκε. Υπέθεσα ότι ήταν το αίτημα για επιστροφή σε TDM, αλλά το τηλέφωνο δεν επανήλθε. Περίπου 10 λεπτά αργότερα έλαβα μήνυμα πως αναβαθμίστηκα σε ευρυζωνική γραμμή, κάτι που είχε γίνει από τις 9 πμ. Αν όντως το αίτημα που "υλοποιήθηκε" αφορούσε τη μετάβαση σε TDM, τότε το έκλεισαν χωρίς να το εκτελέσουν. Από τις 8/5, αφού υπήρξε διαβεβαίωση πως δε θα προχωρήσει η μετάβαση, ήδη η Cosmote υπέπεσε σε σοβαρότατη ασυνέπεια, ανεξάρτητα από τα γεγονότα της επόμενης ημέρας! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από techPro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 15 minutes ago, techPro said: Ότι γύρισα σε VoIP ένα μήνυμα ήρθε. Στις 8/5 ήρθε προειδοποιητικό ότι θα γίνει η αναβάθμιση της γραμμής την επόμενη μέρα, παρ' όλο που σε προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το 13888 με διαβεβαίωσαν πως η μετάβαση δε θα προχωρήσει. Στις 9/5 το πρωί η μετάβαση έγινε κανονικά παρά τη διαβεβαίωση της προηγούμενης μέρας. Μετά τη μετάβαση πήρα 2 φορές τηλέφωνο. Την πρώτη μου είπαν ότι έβαλαν την επιστροφή σε υψηλή προτεραιότητα. Μετά από μερικές ώρες (νομίζω κατά τις 12 μμ) επικοινώνησα ξανά και μου είπαν πως το αίτημα εκκρεμεί, αλλά δε μπορούν να μου πουν ακριβή ώρα εκτέλεσής του. Λίγο πριν τις 3μμ ήρθε μήνυμα που έλεγε το υπ' αριθμόν τάδε αίτημα σας υλοποιήθηκε. Υπέθεσα ότι ήταν το αίτημα για επιστροφή σε TDM, αλλά το τηλέφωνο δεν επανήλθε. Περίπου 10 λεπτά αργότερα έλαβα μήνυμα πως αναβαθμίστηκα σε ευρυζωνική γραμμή, κάτι που είχε γίνει από τις 9 πμ. Αν όντως το αίτημα που "υλοποιήθηκε" αφορούσε τη μετάβαση σε TDM, τότε το έκλεισαν χωρίς να το εκτελέσουν. Από τις 8/5, αφού υπήρξε διαβεβαίωση πως δε θα προχωρήσει η μετάβαση, ήδη η Cosmote υπέπεσε σε σοβαρότατη ασυνέπεια, ανεξάρτητα από τα γεγονότα της επόμενης ημέρας! to καλο σεναριο για σενα θα ειναι να μην εκτελεστει ωστε να εχεις τελειωσει.στην θεση σου θα παιρνα και τηλεφωνο να το ακυρωσω τελειως σαν αιτημα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχουν ακομα σε εκκρεμοτητα.διοτι ναι μεν περασαν δυο ημερες αλλα κανεις δεν σου λεει οτι πραγματι δεν θα γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 minutes ago, poulinos said: to καλο σεναριο για σενα θα ειναι να μην εκτελεστει ωστε να εχεις τελειωσει.στην θεση σου θα παιρνα και τηλεφωνο να το ακυρωσω τελειως σαν αιτημα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχουν ακομα σε εκκρεμοτητα.διοτι ναι μεν περασαν δυο ημερες αλλα κανεις δεν σου λεει οτι πραγματι δεν θα γινει Εφόσον έχω στην κατοχή μου VoIP router, δε βλέπω πρόβλημα. Αν γυρίσει σε TDM απλά αποσυνδέω το καλώδιο από το phone, σωστά; Κι αν ξαναγίνει VoIP το επανασυνδέω. Δεν έχω καμία διάθεση να τους ξαναπάρω τηλέφωνο μετά το όλο φιάσκο. Στις 9/5 τις 2 φορές που μίλησα, μίλησα την κάθε φορά με 3 άτομα. Ο προηγούμενος με παρέπεμπε στον επόμενο. Την 3η φορά που τηλεφώνησα, μετά το τελευταίο SMS, η αναμονή για το 3ο άτομο ήταν τόσο μεγάλη που αναγκάστηκα να κλείσω το κινητό. Κάτι άλλο που παρατηρώ τώρα: Βλέπω από το router τη σύνδεση ως VDSL2 με attainable rate 57 Mbps και actual rate 24 Mbps. Τι κόλπο είναι αυτό; Νέος τρόπος για να δώσουν ταχύτητα 24 Mbps; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά σε βάλανε σε vdsl profile με όριο στα 24 για αυτο και το voip Δεν ξέρω αν όταν σε γυρίσουν σε tdm τηλεφωνία αν θα έχεις πάλι 24/1 Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techPro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 minute ago, bill2015 said: Απλά σε βάλανε σε vdsl profile με όριο στα 24 Οπότε είναι συνηθισμένη πρακτική; Είχε γίνει και για κάποιο διάστημα χθες, αλλά ξαναγύρισε σε ADSL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Ναι στους περισότερους το κάνουν και εγω παλίοτερα που είχα συνδεθεί 24/1 είχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα