xSense Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Εχω μια asus gtx 1070 dual. Η συγκεκριμενη καρτα δεν φημιζεται για την ψυξη και την ησυχια της σε full load. Οποτε σκεφτηκα να κανω ενα μικρο mod, να βγαλω το shroud της και να βαλω direct 2fanακια πανω στο heatsink. Καπως ετσι : Το θεμα ειναι οτι θελω τα φανακια που θα βαλω, να μπουν πανω στο fan header της καρτας γραφικων για καλυτερο ελεγχο των rpm και οχι σε καποιο της motherboard. Αλλα απο την ερευνα που εχω κανει δεν βρηκα καποιο ανταπτορα για pwm gpu header σε συμβατικο pwm header. Ξερει κανεις που μπορω να βρω τετοιο ανταπτορα, σαν αυτο που ανεβασα απο πανω; Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από xSense
nikos903 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Κάτι τέτοιο: link + ένα τέτοιο: link. Το θέμα όμως είναι άλλο, σίγουρα η σειρά των καλωδίων είναι ίδια σε όλους του αντάπτορες και όλες τις κάρτες; Γιατί αν δεν είναι σωστή πρέπει να βγάζεις καλώδια και να τα φτιάχνεις στην σωστή σειρά στον κονέκτορα.
xSense Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, nikos903 είπε Κάτι τέτοιο: link + ένα τέτοιο: link. Το θέμα όμως είναι άλλο, σίγουρα η σειρά των καλωδίων είναι ίδια σε όλους του αντάπτορες και όλες τις κάρτες; Γιατί αν δεν είναι σωστή πρέπει να βγάζεις καλώδια και να τα φτιάχνεις στην σωστή σειρά στον κονέκτορα. Ναι κατι τετοιο ψαχνω αλλα θα προτιμουσα να το βρω εντος ελλαδος για το εχω γρηγορα στα χερια μου. Ξερεις καποιο μαγαζι εντος ελλαδος που να τα πουλαει; Νομιζω παντως πως,ναι, η σειρα ειναι ιδια σε ολους τους ανταπτορες.
nikos903 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Το πρώτο καλώδιο εντός Ελλάδας δύσκολο, άντε σε κανένα UK να έχει στην καλύτερη. Το δεύτερο έχει παντού, δεν είναι κανένας παράξενος μετατροπέας.
xSense Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Το δευτερο το εχω και εγω, ενα της noctua συγκεκριμενα. Ισως τοτε ριξω μια παραγγελια το καλωδιακι απο την Ασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα