ziaba Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι ο αγοραστής.... Πως μπορεί να γίνει μεταβίβασή ενός honda innova 125 τρακαρισμένου με κατατεθειμένες πινακίδες, χωρίς κτεο και πληρωμένα τέλη για το 2018, ποια είναι διαδικασία και τι χρειάζεται? κόστος? υ.γ. θα το φτιάξω, θα γίνει ένα κάλο σέρβις και θα ξαναβγεί κανονικά για κυκλοφορία τα θέλω όλα νόμιμα στο όνομα μου Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από ziaba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 το βγαζει ο πωλητης σε κυκλοφορια,κανετε κανονικα την μεταβιβαση ,και ειτε καταθετεις ξανα εσυ τις πινακιδες ειτε το διορθωνεις και το κυκλοφορας κανονικα.νομιμη μεταβιβαση για κυκλοφορια δεν γινεται χωρις πινακιδες ενεργοποιημενες.......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, ziaba είπε Είμαι ο αγοραστής.... Πως μπορεί να γίνει μεταβίβασή ενός honda innova 125 τρακαρισμένου με κατατεθειμένες πινακίδες, χωρίς κτεο και πληρωμένα τέλη για το 2018, ποια είναι διαδικασία και τι χρειάζεται? κόστος? υ.γ. θα το φτιάξω, θα γίνει ένα κάλο σέρβις και θα ξαναβγεί κανονικά για κυκλοφορία τα θέλω όλα νόμιμα στο όνομα μου Χωρίς πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας και την άδεια στο χέρι(δλδ άρση ακινησίας), ΔΕΝ γίνεται μεταβίβαση. Όσο για το κτεο, η μόνη λύση για να μεταβιβαστεί όπως είναι(τρακαρισμένο) είναι να πας κάπως το μηχανάκι στο κτεο, να τους πεις ότι θέλεις το δελτίο μόνο και μόνο για να κάνεις μεταβίβαση, και να στο δώσουν με παρατήρηση σοβαρών ελλείψεων και ισχύ ένα μήνα. Το μόνο κακό είναι ότι θα πάνε χαμένα τα χρήματα του ελέγχου, εκτός βέβαια και αν μέσα σε ένα μήνα το έχεις φτιάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 οκ κατάλαβα σας ευχαριστώ δηλ μεγάλο μπλέξιμο δεν αξίζει να ασχοληθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, ziaba είπε Είμαι ο αγοραστής.... Πως μπορεί να γίνει μεταβίβασή ενός honda innova 125 τρακαρισμένου με κατατεθειμένες πινακίδες, χωρίς κτεο και πληρωμένα τέλη για το 2018, ποια είναι διαδικασία και τι χρειάζεται? κόστος? υ.γ. θα το φτιάξω, θα γίνει ένα κάλο σέρβις και θα ξαναβγεί κανονικά για κυκλοφορία τα θέλω όλα νόμιμα στο όνομα μου ΠΛηρωνει τελη,παιρνει πινακιδες,το φτιαχνει,περναει κτεο και κανετε μεταβιβαση. Θα προτεινα να μην πληρωσεις κατι πριν κανετε τη μεταβιβαση,γτ μπορει να σου την κανει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, webparts είπε ΠΛηρωνει τελη,παιρνει πινακιδες,το φτιαχνει,περναει κτεο και κανετε μεταβιβαση. Θα προτεινα να μην πληρωσεις κατι πριν κανετε τη μεταβιβαση,γτ μπορει να σου την κανει. δεν έχει φράγκα το πουλάει όπως είναι και είναι άγνωστος....αυτό φοβάμαι δεν αξίζει να ρισκάρω για να γλιτώσω 100-200 ευρώ ίσως και λιγότερα στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, ziaba είπε δεν έχει φράγκα το πουλάει όπως είναι και είναι άγνωστος....αυτό φοβάμαι δεν αξίζει να ρισκάρω για να γλιτώσω 100-200 ευρώ ίσως και λιγότερα στο τέλος Μακρια γτ θα μπεις και μεσα στο τελος,δε θα γλυτωσεις 100 ευρω. Φανταζομαι το σκοτωνει κιολας,σου ειπε οτι θελει μονο ψαλιδια και ενδεχεται να ειναι χωνι ολο το μοτερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, webparts είπε Μακρια γτ θα μπεις και μεσα στο τελος,δε θα γλυτωσεις 100 ευρω. Φανταζομαι το σκοτωνει κιολας,σου ειπε οτι θελει μονο ψαλιδια και ενδεχεται να ειναι χωνι ολο το μοτερ. το μηχανάκι το βρήκα πάνω σε κουβέντα μέσω γνωστού του γνωστού που δουλεύει στην αντιπροσωπία και είναι ενός πελάτη που το χει εκεί στο συνεργείο απ έξω .... θέλει μπροστινό και ένα γενικό σέρβις.... κατά άλλα αν εξαιρέσεις τις γρατσουνιές και κάτι σπασμένα πλαστικά που δεν με νοιάζει είναι οκ ... δεν καίγομαι να το πάρω άπλα σκεφτικά να έβρισκα τα ανταλλακτικά σιγά σιγά μεταχειρισμένα και να το έφτιαχνα να το χω για δεύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα