Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Σωστός 

Τσίμπησα το Σάββατο πριν τον τελικό του Μουντιάλ 5 ξανθιές και 5 μαύρες 

Στην αρχή αγχώθηκα που είχε γεμίσει το ψυγείο

Μέχρι χτες είχανε μείνει 1 + 1 :D :D

Η μαύρη δε με έχει ξετρελάνει και δεν την προτιμώ.

Η ξανθιά όμως φεύγει σα νερό, παίρνω 12άδα κάθε ~10 μέρες, και μου βγαίνουν 2.60€ η μία (λίτρου) με 10% έκπτωση..

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την έχουν όλα τα σούπερ μάρκετ τη ζέος; Δεν την εχω δει. Η έξτρα έκπτωση 10%; 

Αν ανοίξεις κρατάει μετά καθόλου ή πρέπει να φύγει;

Δημοσ.

Μπα δεν την έχω δει σε s/m, εγώ από κάβα παίρνω 

Νομίζω ότι μια δυο μέρες κρατάει στο μπουκάλι χωρίς κάποια αισθητή αλλοίωση, αλλά σιγά μη μείνει τόσο :P :P

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόνο σε συγκεκριμένες κάβες και μαγαζιά μπορείς να τη βρεις.

Το 10% το παίρνω από συγκεκριμένη κάβα στα νότια όταν παίρνω 12άδα και πάνω, και από 2.90€ βγαίνει στα 2.60€, όσο είχε πριν το φόρο που επιβλήθηκε στη μπίρα. Αν τη βρεις αλλού μπορεί να μη χρειαστεί η έκπτωση για να σου βγει τόσο, δεν την πουλάνε όλοι με 2.90€ αρχική.

Κρατάει 1-2 μέρες σίγουρα, και μπορείς να πιέσεις το μπουκάλι (είναι πλαστικό) για να κρατήσει λίγο περισσότερο, αλλά όντως δε μένει.

Από τις καλύτερες επιλογές σε ελληνική μπίρα για μένα σε αυτό το budget. Είναι ελάχιστα ακριβότερη από τις κλασικές. ΟΚ, δεν πιάνει κάτι ΒΑΠ και κάτι Ερμής που λέτε που βγαίνουν στη μισή τιμή, αλλά δε συγκρίνεται κιόλας.

Anyway, είμαστε εκτός θέματος, αν και δεν ξέρω πόσο ψωμί έχει ακόμα αυτό το νήμα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Αυτό είναι πιο ακριβό βρε πατρίδα από τη προσφορά που λέω εγώ 

6€ τα 4 λίτρα, 1,5€ / λίτρο... 

3 ώρες πριν, zio10 είπε

Στην ουσία η ίδια προσφορά είναι παιδιά. Η διαφορά είναι μόνο αν κάποιος προτιμάει μικρό ή μεγάλο κουτάκι :P

επεσα θυμα του μαρκετινγκ, οντως ειναι ακριβως η ιδια προσφορά/τιμή. τα μικρα αξιζουν καλυτερα ωστοσο καθως δε προλαβαινουν να ζεσταθούν!

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, paylidis είπε

επεσα θυμα του μαρκετινγκ, οντως ειναι ακριβως η ιδια προσφορά/τιμή. τα μικρα αξιζουν καλυτερα ωστοσο καθως δε προλαβαινουν να ζεσταθούν!

Όχι δεν είναι η ίδια, στη μία περίπτωση (μικρές) είναι 1.5 €/lt, στην άλλη (500άρες) είναι 1.33 €/lt 

Μικροδιαφορά βέβαια 

Τώρα σχετικά με το θέμα του μεγέθους είναι προφανώς προσωπικό θέμα 

Για εμένα π.χ. η 500άρα είναι ιδανική σε ποσότητα για ένα γεύμα, με τις μικρές ανοίγω 2... :)

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το ζητημα και ρωτω εχει παραλαβεις κανεις τελευταια ?
Εγω μια παραλαβη πριν το Πασχα και μετα ..........
Order id 522

Δημοσ.

Τα ίδια και εδώ. Έχω σκοπό να περάσω από εκεί αυτή την εβδομάδα και ή θα παραλάβω ή θα πάρω τα χρήματα πίσω. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα .
Εχει παραλαβει κανεις με το νεο τροπο/εταιρια αποστολης ?
Μπορει να μας πει ποια εταιρια ειναι  βρηκα μια ειδοποιηση απο Spedex ενω δεν περιμενω κατι και λεω μπας και ειναι απο αυτους ...... ( αθηνα )

Δημοσ.
Στις 16/9/2018 στις 3:20 ΜΜ, villasg είπε

Καλησπερα .
Εχει παραλαβει κανεις με το νεο τροπο/εταιρια αποστολης ?
Μπορει να μας πει ποια εταιρια ειναι  βρηκα μια ειδοποιηση απο Spedex ενω δεν περιμενω κατι και λεω μπας και ειναι απο αυτους ...... ( αθηνα )

Απ ότι κατάλαβα, τα φέρνουν πλέον οι ίδιοι τα κιβώτια.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παρέλαβα πρώτη εξάδα τον Μάιο αν θυμάμαι καλά κι αυτή μάλλον από σπόντα...

Αν είναι να παίρνουμε μια εξάδα κάθε χρόνο, χ€σ€ ψηλά κι αγνάντευε!!

Έχω ζητήσει τα υπόλοιπα χρήματα μου πίσω από αρχές Νοέμβρη μέσω της φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους, κι ακόμη τίποτα...

Δημοσ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου ανέφερε ότι μπορώ να περάσω από τα γραφεία στην Βάρη (αν θυμάμαι καλά) και είτε να πάρω τα χρήματα πίσω είτε μπύρες.  Απλά θέλει μία μέρα πριν ενημέρωση και συγκεκριμένη ώρα ραντεβού.  Κάτι που δεν κατάφερα να κάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...