j0maK Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Κρατάτε μικρό καφάσι... προσωπικά θέλω τα λεφτά μου πίσω και του το έχω πει έδω και δέκα μέρες με ανάλογο μειλ που φυσικά ποτέ δεν απάντησε Δε θα έχω κάθε μήνα αυτόν να με εκνευρίζει θα στείλει δε θα στείλει... έχω πιο σοβαρά προβλήματα από αυτόν τον «εντερπρενερ»... Και μία γνωστοποίηση για τους φίλους της καμπάνιας που η υπομονή τους δεν ξεπέρασε ή δεν θέλησαν να ξεπεράσει τα δικά τους όρια: Για την ΑΚΎΡΩΣΗ της συμμετοχής τους και την επιστροφή της συνδρομής -εντός 30 ημερών- μπορούν να μας στείλουν στο [email protected] τα στοίχεία με το ORDER No. για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ποσού. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Έτοιμος. 1
stavros750 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Επιστροφή εντός 30 ημερών ενώ πλήρωσα στις 11/2...να υπενθυμίσω το όριο αμφισβήτησης συναλλαγής είναι 4 μήνες.Εγώ προσωπικά το ότι απάντησε δεν μου λέει κάτι. 1
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Απάντηση το λες εσύ αυτό με τέτοια ορθογραφία και σύνταξη; 3 1
stavros750 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Επίσης αναφέρει για παραλαβή της μπύρας,πηγαίνοντας από εκεί,ενώ την τοποθεσία την ψάχνουμε εδώ και μήνες.Φυσικά όλως τυχαιως "ξέχασε" να την αναφέρει. Καλά μην συζητήσουμε καν για τηλέφωνο επικοινωνίας. Για μένα που δεν έχω κάνει κίνηση ακόμη επιστροφής χρημάτων προτείνετε αμφισβήτηση συναλλαγής ή να του δώσω ενα χρονικό όριο στέλνοντας email επιστροφής; Απλά γελάω με αυτήν την απάντηση
unforgiven Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Όλα αυτά που λένε θα ήταν πιστευτά αν από την πρώτη στιγμή έβγαιναν και τα έλεγαν, ενημερώνοντας τους αγοραστές άμεσα για το τι γίνεται. 1
attanasio Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα... Γουστόζικο το κουτάκι με τα 6 μπουκαλάκια αλλά πολύ ευαίσθητο οπότε ήταν φυσικό να προκύψουν τόσα προβλήματα... Αν παραλάβουμε και τις υπόλοιπες η τιμή είναι τζάμπα... Αν ήταν πιο συνεπείς στην επικοινωνία -όπου και πάσχουν- δεν θα είχα πρόβλημα να περιμένω όσο χρειαζόταν και να παραβλέψω τυχόν άλλες αστοχίες του εγχειρήματος...τεσπα... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από attanasio 2
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ (ΞΑΝΑ)ζήτησα επιστροφή χρημάτων... αντε να δουμε... χιλιες φορες να παω να παρω 12 κουτακια ΒΑΠ με 6€ (ή 72 με 36€) απο τον κρητικό που ειναι δοκιμασμένη και γαματη μπυρα... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από paylidis
dimitris_st13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Όταν θες να λέγεσαι επιχειρηματίας πρώτα εξασφαλίζεις την δυνατότητα επιτυχούς μεταφοράς από τον κουριερ και μετά βάζεις κόσμο να πληρώνει και να δεσμεύεσαι για την επιτυχή αποστολή τους. 1
keravnos21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, paylidis είπε Εγώ (ΞΑΝΑ)ζήτησα επιστροφή χρημάτων... αντε να δουμε... χιλιες φορες να παω να παρω 12 κουτακια ΒΑΠ με 6€ (ή 72 με 36€) απο τον κρητικό που ειναι δοκιμασμένη και γαματη μπυρα... κανενα λινκ εχεις ? στειλτο και σε pm αν μπορεις για να μην θεωρηθει διαφημιση
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, keravnos21 είπε κανενα λινκ εχεις ? στειλτο και σε pm αν μπορεις για να μην θεωρηθει διαφημιση Δες στο θέμα των προσφορών του φόρουμ ή στο φυλλάδιο του Κρητικού. 1
keravnos21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Α το σουπερ μαρκετ ελεγες εγω νομιζα οτι ειναι καποιος random κρητικος που εχει καμια μινι ζυθοποιεια .
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, keravnos21 είπε Α το σουπερ μαρκετ ελεγες εγω νομιζα οτι ειναι καποιος random κρητικος που εχει καμια μινι ζυθοποιεια . Απαπα δε ξαναμπλεκω με τέτοια...! Βιομηχανία μόνο!
mp123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω οποτε εχει σε προσφορα απο σκλαβενιτη χτυπαω τις beck's στο γυαλινο μπουκαλακι των 330ml.. Οι 6 στα 3.60 απο 5.60 που εχουν κανονικα.αλοιως τις heineken στα 4.60. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από mp123
Miracle Worker Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε Δες στο θέμα των προσφορών του φόρουμ ή στο φυλλάδιο του Κρητικού. Εγω τη ΒΑΠ γευστικα την εχω επιπεδου Pils Hellas. Και τιμολογιακα εκει παιζει, στα 3.80 εχει κανονικα στο ΟΚ market. Χιλιες φορες να δωσεις 3.25 για την εζα lager που εχει διπλα. Απο τις καλυτερες ελληνικες lager IMO (3.10 στο market in) 1 1
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Εγω τη ΒΑΠ γευστικα την εχω επιπεδου Pils Hellas. Και τιμολογιακα εκει παιζει, στα 3.80 εχει κανονικα στο ΟΚ market. Χιλιες φορες να δωσεις 3.25 για την εζα lager που εχει διπλα. Απο τις καλυτερες ελληνικες lager IMO (3.10 στο market in) Μου είναι ευχάριστη και σίγουρα ελληνική για αυτό την προτιμώ. Σε κάθε περίπτωση ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα. Του έστειλα ξανά μειλ ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων και απάντησε γενικά και αόριστα χωρίς να πει κουβέντα για την επιστροφή του μπερντέ και μάλιστα είπε ότι έχω «εν μέρη δίκιο» (ας μη σχολιάσω το ορθογραφικό). Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει για να έχω απολύτως δίκιο; Να μας στείλει φωτό από το Miami Beach με καίπιρινια εις υγείας αυτών που περιμένουν; Ακόμα και τώρα λοιπόν που εμφανίστηκε μετά από 5-6 εβδομάδες αφανειας συνεχίζει να μην είναι η δέουσα η συμπεριφορά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα