stavros750 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, OTTIPE είπε Κάποιοι δήλωσαν ότι έχουν παραλάβει οπότε θεωρώ ότι δεν είναι απάτη, αν ήθελε απλά να τα τσεπώσει δεν θα έστελνε σε κανέναν. Πιο πιθανό μου φαίνεται να τα εχει κάνει μαντάρα με το εγχείρημα κ να ψάχνει να βρει άκρη. Ελπίζω κάποια στιγμή να παραλάβουμε Απάτη μπορεί να μην είναι αν και υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ύποπτες, όπως ότι δεν ξέρουμε τοποθεσία,ότι δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας άμεσος και μόνο αν φιλοτιμηθεί κάποια στιγμή ο ίδιος θα μάθουμε νέα. Εγώ από την πρώτη στιγμή όμως στάθηκα στον όρο αντιεπαγγελματισμό,όταν σε στηρίζουν οι έλληνες πολίτες,δεν γίνεται να χαλάσεις το όνομα σου τόσο εύκολα ενώ έχεις τα μέσα να διαφημιστείς δια στόματος,με καθυστερήσεις στις αποστολές επειδή δεν είχες παραλάβει χαρτόκουτα όπως επισημαίνεις,με 0 επικοινωνία με τον πελάτη,αλλού διάβασα για παράπονα γευστικά και ότι δεν πίνοταν,οι μισές παραγγελίες που στάλθηκαν έσπασαν τα μπουκάλια και η μη δυνατότητα επιστροφής χρήματος παρά μόνο αν τρέχεις μόνο σου σε τράπεζες.
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Κρατήστε μια πισινή μήπως κάτι δεν του έκατσε καλά κατά την παρασκευή της μπίρας που προόριζε για την προσφορά και δεν έχει καλό απόθεμα. Με τις μικρές ζυθοποιίες δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο. 1
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Στις 9/5/2018 στις 4:42 ΜΜ, phanispal είπε Κρατήστε μια πισινή μήπως κάτι δεν του έκατσε καλά κατά την παρασκευή της μπίρας που προόριζε για την προσφορά και δεν έχει καλό απόθεμα. Με τις μικρές ζυθοποιίες δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο. Οκ δεν αποκλείεται. Δεν όφειλε να απαντήσει στα μειλ; Δεν όφειλε να πει κάτι; Να δώσει μια ενημέρωση; Να πει τα σκάτωσα όσοι δεν θέλετε να περιμένετε πάρτε τα λεφτά σας πίσω. Κανονικα θα έπρεπε τώρα να έχει στείλει ήδη 2η παρτίδα (για να μην πω 3η με βάση το αρχικό πλάνο του). Επιχειρηματικά σχέδια στην τουαλέτα και εγώ κάνω...να τα εκτελέσω δεν μπορώ για αυτό και δεν είμαι επιχειρηματίας και για αυτό και δε ζήτησα από κανέναν χρηματοδότηση έναντι κάποιου προϊόντος. 2
kage Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ηθελε θα εγραφε .. εχω προβλημα με αποστολες ελατε εδω στην βαρη διπλα απο το γυμναστηριο ειναι η εδρα μου για να αλλαξτε /παραλαβετε/ αποζημιωθειτε.. Πιο πανω αναφέρει και για μαγαζί στο κορωπι?!εχει και καβα δηλ? Δεν ειναι fake απλα καπου το χασε εχει ξαναβγαλει μπυρα(status)... https://www.thepeoplestrust.org/success-stories/vassilis-stergiou http://www.afi.org.gr/el/su/basilhs-mpyra-stergioy-58 Χρηματοδοτησεις διαβαζω..:p +Κανα 10αρι χιλιαρικα και απο promo Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από kage 2
villasg Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον τωρα που το θυμήθηκα - βρήκα ( ας ειναι καλα το ιστορικο του Firefox ) πάρτε τα στοιχειά & τηλέφωνο : (Μικροζυθοποιία Βάρης-Status Deluxe Beer Company) Googlit : status deluxe beer company Στο Site Του http://mpyrastergiou.gr/ αναφερει και αυτη την ονομασια αμα δειτε κατω χαμηλα Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από villasg 1
geodark Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ως διεύθυνση έχει αναφερθεί η Τριπτολέμου 17, Βάρη 166 72 η οποία μέχρι πέρυσι είναι η σωστή. Λέω μέχρι πέρυσι γιατί υπάρχει το συγκεκριμένο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=GNygJBVMKs0 το οποίο στο 3ο δευτερόλεπτο αν δείτε η κόκκινη κολόνα είναι ίδια με αυτή που φαίνεται στο google street. Αστυνόμους Μπέκα μας έχει κάνει Η φωτό που φαίνεται αυτό που λέω: https://prnt.sc/jfqw43 ΟΜΩΣ! Στο γεμη μπορείτε να δείτε τα στοιχεία του Εκεί σαν στοιχεία έχει: Διεύθυνση Επιχείρησης Νομός ΑΤΤΙΚΗΣ Δήμος ΒΑΡΗΣ / ΑΤΤΙΚΗΣ Πόλη ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Περιοχή ΒΑΡΗ Οδός ΛΕΩΦ. ΒΑΡΗΣ Αριθμός 6 Τ.Κ. 16672 Η οποία είναι και η σωστή, γιατί υπάρχει σχετική τροποποίηση στο γεμη που το λέει ξεκάθαρα: https://prnt.sc/jfr1ta https://prnt.sc/jfr1pz https://prnt.sc/jfqxne Αν και δεν είμαι παθών από την συγκεκριμένη ιστορία, είπα να βοηθήσω κάπως Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από geodark 1
james01gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 αν όντως κάτι πήγε στραβά, τότε το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει, θα ήταν να επιστρέψει τα χρήματα ή να αποζημιώσει με κάποιον άλλον τρόπο τους αγοραστές. προφανώς αυτοί που αγόρασαν είναι παραπάνω από 500, σίγουρα για την επιχείρηση θα ήταν χασούρα (ή τουλάχιστον δεν θα έμπαινε μέσα). είστε σίγουροι πως λειτουργεί η εταιρεία; καθώς να σύρεται το θέμα τόσο καιρό και να μην υπάρχει καμία απάντηση δεν είναι λογικό
artshadows Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 και εγω 60€ εδωσα οταν αρχισε να περναει καιρος τους εστειλα μυν στο φβ και μου απαντησαν οτι ειχαν σπασει δυο μπουκαλια λογω acs και οτι θα ερθουν.Εκτοτε τιποτα εκανα σημερα καταγγελια στην τραπεζα
ilias87 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Επρεπε να είχαμε κάνει μία ερώτηση στην Indiegogo τότε για ποιό λόγο σταμάτησε την διαδικασία. Βρωμούσε από εκεί η υπόθεση αλλά όταν βλέπεις κάποιον να εμφανίζεται επώνυμα και το προιον του να πουλιέται σε πολλές κάβες , λες δεν γίνεται να καταστρέψει το όνομά του. Γιατί αυτό κάνει τώρα . Εκτός αν πήγαινε για φούντο και είπε να μαζέψει 10 χιλιάρικα και να γυρίσει Γερμανία. Ακόμα και το γεγονός ότι το facebook της εταιρίας είναι κλειδωμένο και δεν φαίνεται αν δεν έχεις λογαριασμό ύποπτο είναι. Μα υπάρχει εταιρία-μαγαζί που έχει κλειδωμένο το facebook και δεν μπορείς να βλέπεις ενημερώσεις-σχόλια χωρίς να συνδεθείς?
ioann1s Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 χθες courier πήγε να παραδώσει το πρώτο κιβώτιο στη διεύθυνση χρέωσης της κάρτας και όχι σε αυτή που είχα ζητήσει....... Αποτέλεσμα να μείνει στο στεγνοκαθαριστήριο από κάτω και να θα το παραλάβω σήμερα 24+ εκτός ψυγείου....
AristidisZ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, ioann1s είπε Αποτέλεσμα να μείνει στο στεγνοκαθαριστήριο από κάτω και να θα το παραλάβω σήμερα 24+ εκτός ψυγείου.... Ε καλά, μπύρες είναι, δεν είναι και παγωτά 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 hour ago, ioann1s said: Αποτέλεσμα να μείνει στο στεγνοκαθαριστήριο από κάτω και να θα το παραλάβω σήμερα 24+ εκτός ψυγείου.... Στο supermarket ή στην κάβα πόσες βδομάδες είναι εκτός; 😋 1
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζει να τηρούν το «Διατηρείται μόνο εντός ψυγείου». Έχω πετύχει τη φρέσκια Ζέος την απαστερίωτη σε κιβώτια εκτός ψυγείου τόσο σε κάβα, όσο και σε φορτηγό της εταιρείας στα πρακτορεία. Εντάξει, δε μπορείς να έχεις την απαίτηση να φορτωθούν σε φορτηγά-ψυγεία όταν δεν είναι π.χ. φάρμακα ή είδη πολυτελείας. Και η ουσία είναι ότι δεν παίζει να πάθουν και τίποτα αν μείνουν εκτός για κάποιες ώρες/μέρες. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από phanispal
vikman Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Παραθέτω το κείμενο που ανέβηκε πριν 1 ωρα στο fb της εταιρείας"Μπυρα Στεργιου" Καλησπέρα στους φίλους που έχουν ήδη λάβει τα πρώτα κιβωτιακια και στους φίλους που ακόμα ανυπομονούν και έχουν απογοητευτεί με την καθυστέρηση των αποστολών. Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές των κιβωτίων: 1) Οι πρώτες αποστολές (με πρωτεραιότητα παραγγελίας) ξεκίνησαν τον Απρίλιο με συνεργασία γνωστό courier) 2) Λόγο του ότι οι αποστολές περιείχαν μπουκάλια αρκετές απο αυτες τις αποστολές μας επεστράφησαν απο τον courier σπασμένα! 3) Προϋπόθεση έκ μέρους του courier πλέον - για να συνεχίσει να μπορεί να παραδόσει τις αποστολές μας: α) να περιτυλίγουμε μια-μια τη φιάλη μπύρας, και β) ολο το κιβωτιάκι να μπαίνει σε μία ειδική σακούλα -για να μήν καταστρέψει τις υπόλοιπες αποστολές - που θα μας προμήθευε ο courier! (τις ειδικές σακούλες δεν τις εχουμε λάβει ακόμα!) γ) Για το επιπλέον κόστος τις όλης διαδικασίας, ας μην το αναλύσουμε! Αναζητησούσαμε για πολλές εβδομάδες εναν courier που θα μπορούσε να αναλάβει τις αποστολές. Απο την προηγούμενη Τετάρτη βρήκαμε μία εταιρεία η οποία ήταν πρόθυμη να μας βοηθήσει. Τουλάχιστον για εντός Αττικής. Οι αποστολές ΕΚΤΟΣ Αττικής θα πρέπει να αποστέλνονται με τον παραπάνω χρονοβόρο τρόπο "β". Λόγο του ότι είμαστε μια μικρή ζυθοποιία κάνουμε ότι μπορούμε για να λάβετε ΟΛΟΙ οι συνδρομητές τις φρέσκες μπύρες. ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. *************************************** ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ mpyrastergiou.gr θα βρείτε την ΕΝΟΤΗΤΑ "KAMΠΑΝΙΑ" . Εκεί θα μπορείτε να μας ρωτήσετε σε τι στάδιο βρίσκετε η αποστολή/παραγγελία σας.**************** ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ 6αδα/μηνα. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΉ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ !
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κρατάτε μικρό καφάσι... προσωπικά θέλω τα λεφτά μου πίσω και του το έχω πει έδω και δέκα μέρες με ανάλογο μειλ που φυσικά ποτέ δεν απάντησε Δε θα έχω κάθε μήνα αυτόν να με εκνευρίζει θα στείλει δε θα στείλει... έχω πιο σοβαρά προβλήματα από αυτόν τον «εντερπρενερ»... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα