AristidisZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 18 ώρες πριν, ThReSh είπε Και να πεις ότι είναι καμιά γαμηστερή μοναστηριακή (βλέπε Westvleteren 12) που βγαίνει και σε περιορισμένη ποσότητα να πάει στο διάολο... Μου είχαν φέρει κάποια στιγμή 2 από Βέλγιο, ΟΚ καλές ήταν αλλά όχι κάτι που να δικαιολογεί τον μύθο που τις περιβάλλει...
Miracle Worker Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Η προσφορά ήταν 12 εξάδες για 20 ευρώ; Όντως δέλεαρ.
AristidisZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, phanispal είπε Elaborate please. Are you talking to me ???
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Προφανώς, αφού ήταν το αμέσως επόμενο σχόλιο. Διαφορετικά θα έκανα παράθεση. Δεν έτυχε να τη δοκιμάσω, ούτε θα σου πω ότι παίρνω τοις μετρητοίς όλα όσα διαβάζω περί "best beer of the world", απλά αναρωτιέμαι αν στην περίπτωσή σου έπαιξε ρόλο το hype και αν/ή θεωρείς ότι έχεις πιει καλύτερες. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από phanispal
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, AristidisZ said: ΟΚ καλές ήταν Καλές σε σχέση με ποιες? Ρώταω γιατί έχει διαφορά αν την χαρακτηρίζεις καλή σε σχέση με μια άλλη επίσης καλή κι άλλο σε σχέση με περιπτερόμπυρες... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από ThReSh
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 παιδια για τη στεργίου μιλαμε εδω εχουμε το προβλημα μας, αν θελετε να μιλησετε γενικα για μπυρες υπαρχει αναλογο θεμα. Επι του θεματος, που ειναι αυτό το πολυποθητο καταστημα ή εργοστασιο;
*nenya* Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 17 minutes ago, paylidis said: Επι του θεματος, που ειναι αυτό το πολυποθητο καταστημα ή εργοστασιο; λέει ότι είναι στη Βάρη http://mpyrastergiou.gr/ 1
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, *nenya* είπε λέει ότι είναι στη Βάρη http://mpyrastergiou.gr/ στη βαρη ηταν εξαρχής, ενδιαμεσα αλλαξε διευθυνση (εντος βάρης παλι) και τωρα αναφερθηκε καταστημα προς πορτο ραφτη...
stavros750 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ αγόρασα μάλιστα 2 προσφορές (μία για τον πατέρα μου και μία για μένα)άρα συνολικά 40 ευρώ.Κανένα νέο,καμία ανταπόκριση από τον κύριο Στεργίου.Το διαφήμισαν μεγάλα site τύπου Πρώτο Θέμα,Gazzetta και Lifo(νομίζω είναι κι άλλα) και επειδή έπαιζε και το όνομα του παντού αλλά και το πρόσωπο του μέσω video ή σε φωτογραφίες,δεν σου έδινε την εντύπωση περί απάτης ειδικά όταν μιλάμε για 10.000 ευρώ συνολικά (20 ευρώ χ 500 συνδρομητές). Βαρέθηκα να περιμένω εγώ προσωπικά και θα πάω αύριο στην τράπεζα για αμφισβήτηση συναλλαγής. Επίσης όποιος ενδιαφέρεται,να μπει στην σελίδα του στο Facebook με όνομα "Μπύρα Στεργίου",έχει γίνει ο κακός χαμός στα σχόλια στην τελευταία δημοσίευση που έγινε στις 22 Απριλίου,από τότε έχει να δώσει σημεία ζωής όπου η μόνη πραγματική επικοινωνία ήταν μέσα από τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια του Facebook,τηλέφωνο δεν υπάρχει,email ούτε,η φόρμα στο site ο,τι και να στείλεις απάντηση δεν θα πάρεις,τοποθεσία του εργοστασίου δεν την γνωρίζουμε. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από stavros750
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, stavros750 είπε 500 συνδρομητές μονο..; εφτασε ανετα τους 700-750 απο τους κωδικους παραγγελιας που γραφουν οι διαφοροι στο Fb
stavros750 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, paylidis είπε μονο..; εφτασε ανετα τους 700-750 απο τους κωδικους παραγγελιας που γραφουν οι διαφοροι στο Fb 750 ήταν στο indiegogo,φαντάζομαι δεν ανανέωσαν και δεν ψάχτηκαν το ίδιο καλά(ή φοβήθηκαν όπως μέλος πιο πάνω)όλα τα μέλη που είχαν κάνει παραγγελία μέσω indiegogo(ουσιαστικά μιλάμε για λιγότερα από 750 μέλη μιας και υπήρχε η δυνατότητα πολλαπλής παραγγελίας στο ίδιο όνομα),οπότε όταν έδιωξε την προσφορά της μπύρας στεργιου απο την σελίδα της η indiegogo και έγινε η επιστροφή χρημάτων,θα ανανέωσαν πολύ λιγότεροι μέσω κατάθεσης και viva wallet από ότι ηταν αρχικώς στην indiegogo.Προσωπική μου εκτίμηση μετά από αυτό,θεωρώ σχεδόν αδύνατον να ήταν πάνω από 500. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από stavros750 1
OTTIPE Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Κάποιοι δήλωσαν ότι έχουν παραλάβει οπότε θεωρώ ότι δεν είναι απάτη, αν ήθελε απλά να τα τσεπώσει δεν θα έστελνε σε κανέναν. Πιο πιθανό μου φαίνεται να τα εχει κάνει μαντάρα με το εγχείρημα κ να ψάχνει να βρει άκρη. Ελπίζω κάποια στιγμή να παραλάβουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα