Genatos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ας μεταφερθούμε εδώ για να μην γεμίσουμε με off topic το θέμα των προσφορών εκτός τεχνολογίας. Το θέμα αφορά την αγορά μπύρας Στεργιου μέσω indiegogo αρχικά και τις εξελίξεις. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Genatos 1
ioann1s Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Και εγώ έδωσα 20 μέσω viva μετά το άκυρο του indiegogo, έστειλα κανονικά e-mail όπως είχαν ζητήσει. Δυστυχώς δεν έχω παραλάβει τίποτα και σε δύο νέα e-mails προς την εταιρία ακολουθήθηκε σιγή ιχθύος.
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ίσως θα ήταν καλό ένας mod να μεταφέρει την υπάρχουσα κουβέντα από τις προσφορές εδώ. Από εμένα η περίοδος Χαρίτος τελείωσε. Πλέον θα πάρω τα χρήματα μου πίσω με ότι διαδικασία απαιτειται. Ξεκίνησα ήδη με αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα (πρέπει να πας σε κατάστημα) και προτείνω το ίδιο και για οποιον άλλο έχει το ίδιο πρόβλημα και βαρέθηκε να τον παρακαλάει/περιμένει. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Τι έγινε ρε παιδιά ; ( με ύφος Σπύρου Παπαδόπουλου ) 1 1
iliaskap Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, ioann1s είπε Και εγώ έδωσα 20 μέσω viva μετά το άκυρο του indiegogo, έστειλα κανονικά e-mail όπως είχαν ζητήσει. Δυστυχώς δεν έχω παραλάβει τίποτα και σε δύο νέα e-mails προς την εταιρία ακολουθήθηκε σιγή ιχθύος. Τηλέφωνα επικοινωνίας δεν υπάρχουν, ο mail server είναι ανύπαρκτος ....
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Είχα δει αυτή την προσφορά. Απο οτι θυμάμαι ότι πλήρωνες και θα παίρνεις τις μπύρες μετά από τρεις-τέσσερις μήνες, δεν ήταν λίγο παρακινδυνευμένο αυτό που κάνατε
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Είχα δει αυτή την προσφορά. Απο οτι θυμάμαι ότι πλήρωνες και θα παίρνεις τις μπύρες μετά από τρεις-τέσσερις μήνες, δεν ήταν λίγο παρακινδυνευμένο αυτό που κάνατε Ε όσο παρακινδυνευμένη είναι μια αγορά μέσω κάρτας από το εξωτερικό. Μη μου πεις ότι δεν έχεις αγοράσει με κάρτα από το εξωτερικό! Βασικά λιγότερο ήταν αλλά ο κυρ Βασίλης αποδείχτηκε ότι δεν ξηγιεται σωστά και έδειξε τον επαγγελματισμό του. Κρύβεται εδώ και 3 εβδομάδες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 32 minutes ago, NikosKallithea said: Είχα δει αυτή την προσφορά. Απο οτι θυμάμαι ότι πλήρωνες και θα παίρνεις τις μπύρες μετά από τρεις-τέσσερις μήνες, δεν ήταν λίγο παρακινδυνευμένο αυτό που κάνατε Και να πεις ότι είναι καμιά γαμηστερή μοναστηριακή (βλέπε Westvleteren 12) που βγαίνει και σε περιορισμένη ποσότητα να πάει στο διάολο... 3
e-tic Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ούτως ή άλλως και το indiegogo δεν έδινε καμία τρελή ασφάλεια στη συναλλαγή, απλά ήταν μια δικλειδα, ένας έμπιστος μεσαζοντας. Είχα τσιμπήσει και πήρα την "προσφορά" αλλά όταν έσκασε η φούσκα κάτι μου βρωμισε και δεν πήγα να δώσω λεφτά χωρίς καμία απολύτως διασφάλιση. Μακάρι να βρείτε την άκρη όσοι πληρωσατε ξαι ακόμα περιμένετε.
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Και να πεις ότι είναι καμιά γαμηστερή μοναστηριακή (βλέπε Westvleteren 12) που βγαίνει και σε περιορισμένη ποσότητα να πάει στο διάολο... Ωχ τι μου τη θύμισες αυτή τώρα, ακόμα να τη δοκιμάσω. Βρήκα την προσφορά, 2 λίτρα/μήνα ή 24 λίτρα/χρόνο δεν είναι και για να τρέξεις πάντως. Όταν πιάνουν οι καλές ζέστες (28°C+ δηλαδή) εγώ καταναλώνω 30-50 λίτρα Ζέος/μήνα.
villasg Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Λοιπον πληροφορικα παρελαβα καπου στις 19/4 . Το τηλεφωνο πανω στο χαρτι αποστολης που ειχε κολλημενο το ειχαν σβησει .... Αλλα Googlαροντας την ονομασια της εταιριας , βρεθηκε ενα τηλεφωνο ....... απλα δεν το κρατησα !!! Δυστηχως τα πεταξα , εαν καποιος εχει την κουτα ας μας πει τι γραφει το χαρτι ( αποστολεας )
papars Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Θυμάστε αν η αποστολή ήταν με ACS? Εγώ απλά τις βρήκα στην πόρτα μου ένα μεσημέρι και από την χαρά μου πέταξα τα κουτιά/χαρτιά. Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι η συσκευασία ήταν χάλια, μετά είδα ότι στα μπουκάλια είχε μέσα ένα κατακάθι. Από γεύση ήταν καλή και άρεσε και στην γυναίκα μου, που δεν πίνει μπύρες. Στο επόμενο μπουκάλι το κατακάθι ήταν φανερό και κολλημένο στο μπουκάλι (στο πλάι την είχα). Δεν την ήπια παρόλο που σαν γεύση δεν έδειχνε χαλασμένη και οι άλλες κάθονται στο ψυγείο.
villasg Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, papars είπε Θυμάστε αν η αποστολή ήταν με ACS? NAI ACS ( αθηνα καταστημα πλ βαθης ) 16 λεπτά πριν, papars είπε μετά είδα ότι στα μπουκάλια είχε μέσα ένα κατακάθι Φρεσκια και αφιλτραριστη . 17 λεπτά πριν, papars είπε Από γεύση ήταν καλή και άρεσε και στην γυναίκα μου Μια χαρα ειναι η γευση 1
dimitris_st13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Εγώ δε πήρα την προσφορά, αλλά έχω δοκιμάσει από περιέργεια καθώς το νέο του κατάστημα είναι στο δρόμο για Πόρτο Ράφτη κάπου Κορωπί. Την ρηκα σε τοπική κάβα και τσίμπησα. Πολύ ωραία γεύση και προφανώς το κατακάθι είναι αναμενόμενο είτε σε Weiss μπύρες είτε σε αφιλτράριστες. Κρίμα που δεν απαντάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα