kostaras8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 200 ευρώ και Max σε κάποια εξαιρετική περίπτωση τα 250,ευρω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social, PUBG, gps 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: από 5,5'' έως 6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): διπλή κάμερα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι όσο γίνεται καλύτερη σε αυτά τα χρήματα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; όχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; από skroutz όχι αγορά από εξωτερικό 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμενο καινούργιο Έχω στην κατοχή μου το xiaomi 3s. Θέλω κάτι πιο αναβαθμισμενο με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα. Ενδιαφέρον μου φαίνεται το xiaomi mi a1 στα 170 ευρώ. Επειδή με ενδιαφέρει η κάμερα έχω διαβάσει σχετικά καλά σχολια ειδικά με την εφαρμογή της Google camera αλλά από όσο έχω διαβάσει απογοητεύει ο ήχος στο βίντεο με αρκετά παράσιτα. Θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος χρήστης του συγκεκριμένου κινητού. Θεωρώ ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν το mi note 3 σε αυτά που ζητάω αλλά ξεφεύγει αρκετά σε τιμή στα 300 ευρω
saruman123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το mi note 3 δεν υποστηρίζει την 800αρα. Επίσης αυτή την στιγμή η μικρή έκδοση (4/64)κάνει 244€ οπότε μπορείς να ψάξεις στις αγγελίες σε καλή τιμή. Για μένα βάλε αλλά 30€(αν είναι εφικτό) και πάρε το htc u ultra . Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από saruman123
chios Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίο το HTC αλλά με τέτοια οθόνη και μικρή μπαταρία δεν θα το κοίταγα καθόλου, προσωπική μου άποψη. Σαν σπεκ είναι εξαιρετικό. χωρις να θεωρείται διαφήμιση επειδή τι έχω καλύτερα meizu pro 6 plus, 2 μέρες γεμάτες με πάει η μπαταρία. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από chios
kostaras8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Το mi note 3 δεν υποστηρίζει την 800αρα. Επίσης αυτή την στιγμή η μικρή έκδοση (4/64)κάνει 244€ οπότε μπορείς να ψάξεις στις αγγελίες σε καλή τιμή. Για μένα βάλε αλλά 30€(αν είναι εφικτό) και πάρε το htc u ultra . Το είδα το ultra αλλά από ότι διάβασα η μπαταρία δεν είναι καθόλου καλή και είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει όπως και επίσης είναι αρκετά μεγάλο
saruman123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kostaras8 είπε Το είδα το ultra αλλά από ότι διάβασα η μπαταρία δεν είναι καθόλου καλή και είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει όπως και επίσης είναι αρκετά μεγάλο Εντάξει την μέρα την βγάζει. Τι αρκετά μεγάλο? Εσύ θες από 5.5 - 6 ,αυτό είναι 5.7..... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από saruman123 1
Diskimpex Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Το htc u ultra το ειχε ενας σε μια συναντηση.Εντυπωσιακο τηλεφωνο και δειχνει πολυ ποιοτικο οπτικα .Οποιος μπορει να το δει καπου 2
kostaras8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι πολύ ενδιαφέρον κινητό αλλά από όσα Reviews διάβασα ακούγονται τα χειρότερα για την μπαταρία καθώς είναι αρκετά ενεργοβορος ο snapdragon 821. Το ίδιο ισχύει κ για το μέγεθος γράφουν ότι είναι πολύ μεγάλο ενδεικτικά σου αναφέρω '' But the HTC U Ultra is just too big. It’s bigger than the Note7 and the Nexus 6P, yet the U Ultra has a 5.7-inch screen, just like those two competitors. It’s bigger than the 5.9-inch Huawei Mate 9. It’s even bigger than the rumored dimensions of the Galaxy S8+, which will reportedly sport a 6.2-inch display''. Όσον αφορά την μπαταρία δεν θέλω να είμαι με έναν φορτιστή στο χέρι να έχω ένα τηλέφωνο κόσμημα και η μπαταρία να είναι της μισης μέρας όπως π.χ οι κάτοχοι του Samsung S6. Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος ας μας γράψει τα σχόλια του περί του ultra γιατί είναι σε πόλη καλή τιμή για αυτά που προσφέρει Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από kostaras8
saruman123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, kostaras8 είπε Είναι πολύ ενδιαφέρον κινητό αλλά από όσα Reviews διάβασα ακούγονται τα χειρότερα για την μπαταρία καθώς είναι αρκετά ενεργοβορος ο snapdragon 821. Το ίδιο ισχύει κ για το μέγεθος γράφουν ότι είναι πολύ μεγάλο ενδεικτικά σου αναφέρω '' But the HTC U Ultra is just too big. It’s bigger than the Note7 and the Nexus 6P, yet the U Ultra has a 5.7-inch screen, just like those two competitors. It’s bigger than the 5.9-inch Huawei Mate 9. It’s even bigger than the rumored dimensions of the Galaxy S8+, which will reportedly sport a 6.2-inch display''. Όσον αφορά την μπαταρία δεν θέλω να είμαι με έναν φορτιστή στο χέρι να έχω ένα τηλέφωνο κόσμημα και η μπαταρία να είναι της μισης μέρας όπως π.χ οι κάτοχοι του Samsung S6. Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος ας μας γράψει τα σχόλια του περί του ultra γιατί είναι σε πόλη καλή τιμή για αυτά που προσφέρει Εδώ θα το βρεις
kostaras8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Αυτό που γράφουν σε μερικά σχόλια ότι δεν έχει καλή υποστήριξη από την xiaomi η global version ισχύει?
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, kostaras8 είπε Αυτό που γράφουν σε μερικά σχόλια ότι δεν έχει καλή υποστήριξη από την xiaomi η global version ισχύει? Για Xiaomi λες.... Όχι δεν ισχύει, πρώτη φορά το ακούω. Το Htc είναι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα