Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Της έχεις δοκιμάσει; Λειτουργουν με αμαξια canbus, δηλαδη που βγαζει σφαλμα για την λαμπα; Τα 300W δεν ειναι υπερβολικα πολλά απο τα 55W της αλογόνου; Αντέχουν τα καλώδια τέτοιο φορτίο;

Ρωτάω απορίες μαζεμένες μπας και έχεις βρει απαντήσεις. Αν πχ ήταν 100W δε θα είχα κάποιον ενδοιασμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα προβλημα δεν θα χεις, αλλα αν εχεις ενδοιασμους παρε πιο λιγα βαττ.

Αυτες τις εχουν δοκιμασει πολλα παιδια που γνωριζω, αλλα μονο για την πιθανοτητα παρε πιο μικρες.

Εγω εχω παρει  καποιες που ηταν 72 βαττ και την πατησα. Η καθε λαμπα πανω απο 80βαττ. Δεν ειναι το ιδιο με τις λαμπες του σπιτιου. Πχ πιο λιγα βαττ περισσότερο φως

Καποιος εγραψε οτι τα αμαξια που προορίζονται για τους ευρωπαϊκούς δρομους εχουν ενταση δεσμης που φεγγουν σε δρομους υπο φωτισμο. Γι αυτο δεν βλεπουμε εμείς στο δικο μας οδικο δικτυο

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Κοιτα προβλημα δεν θα χεις, αλλα αν εχεις ενδοιασμους παρε πιο λιγα βαττ.

Αυτες τις εχουν δοκιμασει πολλα παιδια που γνωριζω, αλλα μονο για την πιθανοτητα παρε πιο μικρες.

Εγω εχω παρει κατι πουαλλο λεγαν 72 βαττ και την πατησα. Η καθε λαμπα πανω απο 80βαττ. Δεν ειναι το ιδιο με τις λαμπες του σπιτιου. Πχ πιο λιγα βαττ περισσότερο φως

Καποιος εγραψε οτι τα αμαξια που προορίζονται για τους ευρωπαϊκούς δρομους εχουν ενταση δεσμης που φεγγουν σε δρομους υπο φωτισμο. Γι αυτο δεν βλεπουμε εμείς στο δικο μας οδικο δικτυο

Αυτες που προτείνεις βλέπω ότι λεει Luminous Flux: 30000LM/set(15000LM/bulb)

Αρα μηπως ειναι 150W/λαμπα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα αυτές στα 24€ περιπου, με priority line για να μη περασει τελωνειο και να ερθει αμεσα.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ρύθμισα το φανάρι σωστά όπως το είχα άλλωστε, για να μην τυφλώνω τον απέναντι.

Δυνατό φως και γεμάτο. Η εγκατάσταση πανεύκολη και με οδηγίες.

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι βγάζει το Peugeot 207 κατασκευης 2007, error, dipped beam fault. Πιθανά να θέλει decoder.

Ανάβουν άμεσα. Όπως οι αλογόνου. Σβήνουν επίσης άμεσα.

Δεν κάνουν flicker, και δεν ανάβουν λίγο (με μικρη ενταση).

Δεν τρεμοπαίζουν.

Με κάτι philips night vision +150% και λοιπές βλακείες μπορώ να πω ότι είναι 10 φορες πάνω. Με τις απλές τις κίτρινες ουτε καν συγκριση.

Αν δεν καίγονται όπως λεει ο κατασκευαστης,εμπορας και χρήστες, καποιος που αγοραζει της τυπου xenon αλογονου να περιμενει απόσβεση με τις led.

ΥΓ, κυκλοφορούν πολλές μαιμου, οπότε εμπιστευτείτε αξιοπιστα sites.

Επεξ/σία από alkis13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/5/2018 στις 9:49 ΜΜ, alkis13 είπε

Αγόρασα αυτές στα 24€ περιπου, με priority line για να μη περασει τελωνειο και να ερθει αμεσα.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ρύθμισα το φανάρι σωστά όπως το είχα άλλωστε, για να μην τυφλώνω τον απέναντι.

Δυνατό φως και γεμάτο. Η εγκατάσταση πανεύκολη και με οδηγίες.

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι βγάζει το Peugeot 207 κατασκευης 2007, error, dipped beam fault. Πιθανά να θέλει decoder.

Ανάβουν άμεσα. Όπως οι αλογόνου. Σβήνουν επίσης άμεσα.

Δεν κάνουν flicker, και δεν ανάβουν λίγο (με μικρη ενταση).

Δεν τρεμοπαίζουν.

Με κάτι philips night vision +150% και λοιπές βλακείες μπορώ να πω ότι είναι 10 φορες πάνω. Με τις απλές τις κίτρινες ουτε καν συγκριση.

Αν δεν καίγονται όπως λεει ο κατασκευαστης,εμπορας και χρήστες, καποιος που αγοραζει της τυπου xenon αλογονου να περιμενει απόσβεση με τις led.

ΥΓ, κυκλοφορούν πολλές μαιμου, οπότε εμπιστευτείτε αξιοπιστα sites.

Αν επιτρέπεται φίλε, σε τι φανάρι τις έβαλες; αν ειχες προτζεκτορα οκ..  Αλλά στα φαναρια με καθρέπτες που έχουν τα περισσοτερα αυτοκίνητα, κατα πασα πιθανοτητα θα τυφλώνουν...

Εντιτ. Διορθώθηκε μετα απο τη παρατήρηση του GeorgeSmirlis

Επεξ/σία από GeorgeHellas
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

Αν επιτρέπεται φίλε, σε τι φανάρι τις έβαλες; αν ειχες κάτοπτρο οκ..  Αλλά στα φαναρια με καθρέπτες που έχουν τα περισσοτερα αυτοκίνητα, κατα πασα πιθανοτητα θα τυφλώνουν...

Κάτοπτρο=καθρέπτης. Προτζεκτορα εννοείς ή αλλιώς προβολέας.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κανονικό φανάρι είναι, δεν έχει προτζεκορα (σαν φακό τον φαντάζομαι) που έχουν συνήθως τα aftermarket. 

Ανέφερα στο προηγούμενο post, οτι το έχω σωστά ρυθμισμένο όπως και με τις αλογόνου και ΔΕΝ τυφλώνει.

Το δεν τυφλώνει τι σημαίνει; Σημαίνει ότι το φανάρι και η δέσμη του διαχέεται σε ένα συγκεκριμενο σημείο-αποσταση, με σκοπό να έχεις καλή ορατότητα το βράδυ και να μην τυφλώνεις τον προπορευόμενο η απέναντι οδηγό.

Η φιλοσοφία της συγκεκριμένης λάμπας είναι όπως της αλογόνου. Φέγγει κατά μηκος. Αν πούμε ότι η αλογόνου φέγγει 360μοιρες, οι led φέγγουν 340 μοίρες, αν τις ανάψεις σε ένα εντελώς σκοτεινό δωμάτιο θα δεις το κενό που έχει στο φωτισμό. Στο φανάρι επειδή ανακλάται δε το καταλαβαίνεις καν. 

Μήπως μπερδευεσαι με τα xenon?  

Εν κατακλείδι αν κάποιος τυφλώνει με τις αλογόνου, θα τυφλώνει με τις led. Αν δεν τυφλώνει με τις αλογόνου δεν θα τυφλώνει με τις led, γιατί είναι ίδιες. Αν πάρει κάποιος μια αλογόνου και μια led στο χέρι του θα καταλάβει τη διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...