Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε δύο που ρώτησα μου είπαν 60 ευρώ με τοποθέτηση. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Έχουν ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά; Έχουν εφάμιλλο φως με xenon; Με επιφύλαξη φοράει Η7 Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Προσοχή εάν το φανάρι δεν έχει προτζέκτορα μπορεί να τυφλωνεις τους απέναντι!! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από paylidis 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Προσοχή εάν το φανάρι δεν έχει προτζέκτορα μπορεί να τυφλωμένος του απέναντι!! Θαμπωνουν οι λαμπες led ?
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θαμπωνουν οι λαμπες led ? Λιγότερο από τος ξενον αλλά ναι 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αρα ποια ειναι η λυση για βελτιωση φωτισμου σε ενα μικρο αμαξι? Βρηκα αυτο αλλα δεν μπορω να ξερω την αξιοπιστια του Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano
GeorgeHellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Κάτι σε Philips crystal/white vision? Απλά να ξέρεις ότι καίγονται πιο γρήγορα απο τις κανονικές.. (Τις εχω ενάμιση χρόνο, σε δυο αυτοκίνητα, δεν κάηκαν ακόμα) 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Κάτι σε Philips crystal/white vision? Απλά να ξέρεις ότι καίγονται πιο γρήγορα απο τις κανονικές.. (Τις εχω ενάμιση χρόνο, σε δυο αυτοκίνητα, δεν κάηκαν ακόμα) Ευχαριστω. Ειναι κατι αναμεσα σε συμβατικες και xenon ? Τιμη ?
GeorgeHellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Είναι κανονικες λαμπες (αλογονου), αλλά με πιο λευκό φωτισμό. Στο Σκρουτζ παίζουν στα 15-20 ευρω. 1 1
alkis13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) αυτές κάνουν την νύχτα-ημέρα και αν προσαρμόσεις το φανάρι σωστά (από την ρύθμιση που έχει το κάθε φανάρι) δεν τυφλώνεις κανέναν. Δοκιμασμένες σε Mini Cooper S r53. Πρέπει να έχουν controller για το canbus. Αλλιώς θα σου βγάζει σφάλμα. Πρέπει ο μάστορας ή εσύ να μονώσει σωστά, για αποφυγή βραχυκυκλώματος για την λάμπα και για την αποφυγή εισαγωγής νερού στο φανάρι. Το concept της εγκατάστασης είναι ότι κόβουν το καπάκι του φαναριού όπου μπαίνει η λάμπα, προσαρμόζουν την λάμπα και την μονώνουν. Τώρα σχετικά με τις led λάμπες. Υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις στα Watt, δεν έχω καταλάβει πόσα watt χρειάζεσαι για να έχεις έναν αξιοπρεπή φωτισμό. Από όσο έχω δει, μόνο κινέζικες εταιρίες με brand-logo ευρωπαϊκό έχουν μπει στο χορό. πχ η Philips, έχει/δεν έχει, με τιμές απαγορευτικές. υπάρχουν με 2-3-4 πλευρές και led. Σίγουρα άλλο φως θα έχεις με 2 ή με 4 πλευρές. Υπάρχει θέμα με την ψύξη τους. Πολλοί ισχυρίζονται ότι υποχρεωτικά χρειάζεται ανεμηστηράκι για την σωστή ψύξη, αλλιώς καίγεται. Ενημέρωσε μας για κάθε εξέλιξη και για την ικανοποίηση σου από όποιες βάλεις. Ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ τις λευκές λάμπες τύπου xenon τις έχω δοκιμάσει αρκετά, δεν μπορώ να πω, ένα 10% το δίνουν παραπάνω, αλλά μόνο αυτό. + ότι καίγονται εύκολα ή τουλάχιστον όπως οι κλασσικές και είναι ακριβές. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από alkis13 1
nick#18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Philips white vision η orsam night breaker plus απο εμενα.. θα φανει η διαφορα και δεν θα στραβωνεις κανενα πουθενα..
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Σας ευχαριστω.Για το C1 της κορης μου ειναι .Το δικο μου CRV εχει εργοτασιακα xenon και βλεπω μεγαλη διαφορα σε σχεση με το C1 σε βραδυνη οδηγηση.
val007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ακυρο.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από val007
Liverpool89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Κατω απο 80 βατ η καθε λαμπα.απλα ειναι κερια αναμμένα. Αν σου πει πχ 72βατ ειναι οι λεντ, ρωτα τον οι δυο ή μονο η μια. Αν σου πει και για τις δυο απλα μην τις βαλεις, κερι αναμεννο θα ναι. Για σωστες λεντ λαμπες θες το λιγότερο 60-80 βατ με ανεμιστηρα παντα. Δεν ειναι κατι το τραγικο, αν ασχολεισαι με ebay παιρνεις πολυ πιο φτηνο σετ και τις βαζεις μονος. Εδω βαζανε ολοκληρο κιτ ξενον που επρεπε να στερεωσεις και το μετασχηματιστη. Εγω λεω να μην κοψεις τα καπακια, απλα βγαλτα, αν αποφασισεις να γυρισεις σε κανονικες απλα καπακι δεν θα βρισκεις, δεν τα πουλανε ξεχωριστα, εχω φαει τον τοπο. Νονο φαναρι ολοκληρο. Τοσο στιμωχτα που ειναι δεν θα χεις θεμα. 1
meletis_m Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Τα φανάρια είναι καθαρά ή έχουν κιτρινίσει; Λογικά είναι πλαστικά. Με την παραπάνω λύση με τις λάμπες της Philips θα δείτε διαφορά. Και εγω εκει έχω αποφασίσει για το δικό μου καθώς δέν έχουν προτζέκτορα τα φανάρια.
alkis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Κατω απο 80 βατ η καθε λαμπα.απλα ειναι κερια αναμμένα. Αν σου πει πχ 72βατ ειναι οι λεντ, ρωτα τον οι δυο ή μονο η μια. Αν σου πει και για τις δυο απλα μην τις βαλεις, κερι αναμεννο θα ναι. Για σωστες λεντ λαμπες θες το λιγότερο 60-80 βατ με ανεμιστηρα παντα. Δεν ειναι κατι το τραγικο, αν ασχολεισαι με ebay παιρνεις πολυ πιο φτηνο σετ και τις βαζεις μονος. Εδω βαζανε ολοκληρο κιτ ξενον που επρεπε να στερεωσεις και το μετασχηματιστη. Εγω λεω να μην κοψεις τα καπακια, απλα βγαλτα, αν αποφασισεις να γυρισεις σε κανονικες απλα καπακι δεν θα βρισκεις, δεν τα πουλανε ξεχωριστα, εχω φαει τον τοπο. Νονο φαναρι ολοκληρο. Τοσο στιμωχτα που ειναι δεν θα χεις θεμα. Έχεις να προτείνεις κάποιο σετ απο τον θείο eBay?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα