Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα αφαίρεση δίσκου

Gunix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.

Αγόρασα ένα εξωτερικό δίσκο wd my passport. Όπως ολοκληρώθηκε η αντιγραφή αρχίων και πάω να κάνω eject του δίσκου από την εφαρμογή της wd ή από τα windows δεν μου κάνει eject. Αυτό γιατί γίνεται? Δεν κάνω κάποια ένεργεια άλλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Gunix είπε

Καλημέρα σε όλους.

Αγόρασα ένα εξωτερικό δίσκο wd my passport. Όπως ολοκληρώθηκε η αντιγραφή αρχίων και πάω να κάνω eject του δίσκου από την εφαρμογή της wd ή από τα windows δεν μου κάνει eject. Αυτό γιατί γίνεται? Δεν κάνω κάποια ένεργεια άλλη.

ή κάποια διεργασία κάνει χρήση αρχεία ακόμα απο το δίσκο σου ή για άγνωστο λόγο (αφου είναι ελλειπής οι πληροφορίες) έχει crashάρει το OS σου. Κάνε ένα restart και δοκίμασε πάλι να δεις αν σου παρουσίαζει το ίδιο πρόβλημα.

7 hours ago, Gunix said:

Καλημέρα σε όλους.

μου εχει τυχει καποιες φορες.συνηθως απλα κανω ενα restart να κανει οτι ειναι να κανει και μετα eject.σε πολλες συσκευες στο Device manager μπορει να ορισεις αν η συσκευη θελει safe remove ή οχι.εχει μια επιλογη για write cache καπως ετσι που μπορει καποιος να την απενεργοποιησει ωστε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ να μην θελει safe remove.

https://www.tenforums.com/tutorials/21904-enable-disable-disk-write-caching-windows-10-a.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...