nino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Εχω μια καρτα Τν Winfast 2000 .Οταν εχει μια γρηγορη κινηση η σκηνη κανει γραμμες ().Μερικες φορες (σπανια) δεν μου το εμφανιζει.Εχω DirectX 9.0b και τους τελευταιους οδηγους καρτας γραφικων.Τι φταιει αραγε?(και drivers εχω αλλαξει αρκετους).
Dreamstorm Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το dscaler και να χρησιμοποιήσεις φίλτρο απόπλεξης (αν αυτή έιναι η σωστη μετάφραση για de-interlace). δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα hardware, είναι ασυμβατότητα.
Dreamstorm Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 το πρόβλημα με τις γραμμές στο capture το λύνω μέχρι ενός αποδεκτού σημείου με το iuvcr. με συμπίεση divx ή xvid και στις επιλογές σχετική ρύθμιση για απόπλεξη. ελπίζω να κατάλαβα τι εννοείς!
nino Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Σε Divx εχει ρυθμιση αλλα στο avi οχι.Και οταν μετατρεπεται σε (s)vcd χανει σε ποιοτητα.Βεβαια αν ολος ο κοσμος δεν παρατηρει γραμμες στις γρηγορες κινησεις πρεπει να ψαχθω μηπως κατι κανει κακη προσαρμογη .
chris___ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Σε Divx εχει ρυθμιση αλλα στο avi οχι.Και οταν μετατρεπεται σε (s)vcd χανει σε ποιοτητα.Βεβαια αν ολος ο κοσμος δεν παρατηρει γραμμες στις γρηγορες κινησεις πρεπει να ψαχθω μηπως κατι κανει κακη προσαρμογη . Εχω την ίδια κάρτα και παρατηρώ και εγώ τις γραμμές που λες.Γράφω σε συμπίεση mpeg2 και με ανάλυση 720*576 βγάίνουν οι γραμμές.Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα Ulead video studio 7se που συνοδεύει την κάρτα.Αν όμως βάλω ανάλυση 352*288 και bitrate 2433kbps όλα είναι οκ αν και κολλάει ελάχιστα η εικόνα σε γρήγορες κινήσεις.Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στην απόπλεξη όσο στο πόσο γρήγορο είναι το σύστημα για να υποστηρίξει απευθείας μετατροπή αναλογικού video σε ψηφιακό.Άλλωστε η κάρτα από μόνη της δεν έχει κάποια ιδιαίτερη υποστηρίξη για εγγραφή.Στο ίδιο μηχάνημα έχω και μια κάρτα video της fast multimedia η οποία γράφει αρχεία avi σε real time interlaced ανάλυσης 768*576 Pal 25fps.H Ποιότητα που βγάζει είναι σαν αυτή που έχουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Την είχα πάρει πριν 7 χρόνια 250000δρχ και το πρώτο μηχάνημα που την δούλεψα ήταν Pentium233mmx 64mb ram με win95 δούλευα και Premiere στα win 95 χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.Το συμπέρασμα είναι ότι πληρώνεις παίρνεις και συγνώμμη για το μεγάλο post :!:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.