NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, george1807 είπε Ας ξεθάψω και εγώ το θέμα. Σε περίπτωση που έρθει υδραυλικός για να δει ένα υποτιθέμενο χαλασμένο σιφόνι ντουσιερας και τελικά έχει απλά τρίχες και για αυτό δεν φεύγει γρήγορα το νερό, ποιος το πληρώνει; Ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής; Αν ερχόταν και ιδιοκτήτης και εκανε μπάνιο, τοτε ναι, χρέωσε του το. Περαν της πλάκας την συντήρηση την έχει παντα ο ενοικιαστής, ακόμα και στην κεντρικη αποχέτευση να χρειαστείτε απόφραξη θα την πληρώσουν αυτοί που κατοικούν στα διαμερίσματα.
george1807 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Αυτός που έβαλε τις τρίχες στο σιφόνι Αυτό είναι και το δικό μου σκεπτικό. Έφερα υδραυλικό μετά από παρότρυνση του ενοικιαστή ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και εν τέλη κάνει την πάπια και δεν θέλει να πληρώσει. Και κάθε μήνα αναφέρονται ζημιές του στυλ το πορτακι του απορροφητηρα έχει μαγκώσει και δεν μπαίνει εύκολα πάλι μέσα. Το σπίτι εν τω μεταξύ μόλις που έκλεισε έναν χρόνο από ολική ανακαίνιση. 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν ερχόταν και ιδιοκτήτης και εκανε μπάνιο, τοτε ναι, χρέωσε του το. Περαν της πλάκας την συντήρηση την έχει παντα ο ενοικιαστής, ακόμα και στην κεντρικη αποχέτευση να χρειαστείτε απόφραξη θα την πληρώσουν αυτοί που κατοικούν στα διαμερίσματα. Οκ ευχαριστώ, γιατί θα τρελαθώ πια, νομίζει ότι έχει μισθώσει Airbnb, μόνο καθαρίστρια δεν μου ζήτησε.
Joshua21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, george1807 είπε Αυτό είναι και το δικό μου σκεπτικό. Έφερα υδραυλικό μετά από παρότρυνση του ενοικιαστή ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και εν τέλη κάνει την πάπια και δεν θέλει να πληρώσει. Και κάθε μήνα αναφέρονται ζημιές του στυλ το πορτακι του απορροφητηρα έχει μαγκώσει και δεν μπαίνει εύκολα πάλι μέσα. Το σπίτι εν τω μεταξύ μόλις που έκλεισε έναν χρόνο από ολική ανακαίνιση. Τι πάει να πει κάνει την πάπια? Απαίτησε του τα χρήματα του υδραυλικού εξηγώντας του ότι η καλή χρήση και συντήρηση του μισθίου είναι δική του ευθύνη, όχι δική σου.
george1807 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Τι πάει να πει κάνει την πάπια? Απαίτησε του τα χρήματα του υδραυλικού εξηγώντας του ότι η καλή χρήση και συντήρηση του μισθίου είναι δική του ευθύνη, όχι δική σου. Δεν απαντάει σε μηνύματα και τηλέφωνα.
Joshua21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, george1807 είπε Οκ ευχαριστώ, γιατί θα τρελαθώ πια, νομίζει ότι έχει μισθώσει Airbnb, μόνο καθαρίστρια δεν μου ζήτησε. Μην το λες σε μας, στον νοικάρη σου πες το Μόλις τώρα, george1807 είπε Δεν απαντάει σε μηνύματα και τηλέφωνα. Μήπως τότε να μην απαντούσες και εσύ την επόμενη φορά που θα σε πάρει να σου πει για βλάβη? 1
george1807 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Μην το λες σε μας, στον νοικάρη σου πες το Δίκιο έχεις, κυρίως ήθελα να δω μήπως έβλεπα εγώ κάτι στραβά, αλλά από ότι φαίνεται καλά τα έβλεπα τα πράγματα.
Joshua21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, george1807 είπε Δίκιο έχεις, κυρίως ήθελα να δω μήπως έβλεπα εγώ κάτι στραβά, αλλά από ότι φαίνεται καλά τα έβλεπα τα πράγματα. Ε δεν υπάρχουν και πολλοί τρόποι να δεις αυτό που περιέγραψες, είναι ξεκάθαρο πως τα σιφόνια και οι σωληνώσεις βουλώνουν από τις τρίχες όσων χρησιμοποιούν το μπάνιο άρα αυτοί πρέπει να επιβαρύνονται τα τυχόν έξοδα αποκατάστασης. Εκτός βέβαια και αν ο ενοικιαστής μπήκε μέσα χτες/προχτές. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι πάει να πει κάνει την πάπια? Απαίτησε του τα χρήματα του υδραυλικού εξηγώντας του ότι η καλή χρήση και συντήρηση του μισθίου είναι δική του ευθύνη, όχι δική σου. Εξαρταται τι λεει το συμφωνητικο μισθωσης .Μπορει να λει και το ανιθετο .Δεν νομιζω να υπαρχει νομος που το οριζει .
Joshua21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εξαρταται τι λεει το συμφωνητικο μισθωσης .Μπορει να λει και το ανιθετο .Δεν νομιζω να υπαρχει νομος που το οριζει . Υπάρχουν πολλοί νόμοι που το ορίζουν, δες αν θέλεις ένα ενδιαφέρον σχετικό άρθρο που αναφέρει κάποιους από αυτούς: https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/eyaggelos_margaritis/kaki-hrisi-toy-misthioy Και φυσικά εννοείται πως έχει σημασία και το συμφωνητικό μίσθωσης. ΑΝ υπάρχει βέβαια, και ΑΝ αναφέρει κάτι σχετικό, που προσωπικά το κόβω απίθανο να λέει το αντίθετο (δλδ ότι η καλή χρήση και συντήρηση του μισθίου είναι ευθύνη του εκμισθωτή).
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Υπάρχουν πολλοί νόμοι που το ορίζουν, δες αν θέλεις ένα ενδιαφέρον σχετικό άρθρο που αναφέρει κάποιους από αυτούς: https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/eyaggelos_margaritis/kaki-hrisi-toy-misthioy Και φυσικά εννοείται πως έχει σημασία και το συμφωνητικό μίσθωσης. ΑΝ υπάρχει βέβαια, και ΑΝ αναφέρει κάτι σχετικό, που προσωπικά το κόβω απίθανο να λέει το αντίθετο (δλδ ότι η καλή χρήση και συντήρηση του μισθίου είναι ευθύνη του εκμισθωτή). Ετσι ακριβως....Σου παραθετω τη 2η σελιδα απο δικο μου συμφωνητικο μισθωσης Πραγραφος 6 Απο το παραπανω link σου απο που απαγορευεται ? 100.pdf Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα