qwertyuiop2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Εγώ (μηδέν εμπειρία, ποτέ χειρώνακτας, γενικά ατσούμπαλος) κατάφερα κι αντικατέστησα όλη την ξεχαρβαλωμένη 70ς μπαταρία της μπανιέρας με μία εξαιρετική Ιταλική fiore που κόστισε περίπου 35 ευρώ. Διαρροές 0, ροή άψογη, βλαστημούσα τον εαυτό μου που 2 χρόνια σε αυτό το σπίτι δεν το είχα τολμήσει. Ο χρόνος μπάνιου μου έπεσε στο μισό. Άσε τις μαστοριές σε τελειωμένες υποθέσεις και κάνε μόνος σου μία πλήρη αντικατάσταση. Και ο λογαριασμός στα - του ενοικίου, εννοείται, και ο ιδιοκτήτης ευχαριστημένος, κι εσύ με λειτουργικότατη, καινούρια κι όμορφη βρύση.
orck Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Κοίτα όντως εύκολο είναι. Το δύσκολο είναι η θέση της εργασίας που καθιστά άβολη την διαδικασία. Επί της ουσίας είναι το βίδωμα του... πεταλου και τα δύο σωληνάκια (καναβι, τεφλόν η κορδόνι 3μ μην ξεχάσεις) Στο μπάνιο και λάθος να κάνεις και τρέξει νερό δεν τρέχει τίποτα. Στην κουζίνα είναι δράμα που θα φουσκώσουν όλα.
logokrimenos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ρε φίλε ο υδραυλικός σε κοροιδεύει. Τι 50€ εργασία για αλλαγή βρύσης???? 50 παίρνουν οι γιατροί γαμώ το φελέκι μου που είναι και επιστήμονες, τέλειωσαν και οι υδραυλικοί ένα επάλ και την έχουν δει μάγκες. Αλλάζεις μόνο το πέταλο φίλε μου, καμία αλλαγή στην βρύση δεν χρειάζεται απο την στιγμή που δεν έχει θέμα. Αυτό που κάνει το πέταλο που λες είναι να κρατάει κόντρα πάνω στο ξύλο του πάγκου για να σφίξει η βρύση. Συνήθως απο το πολύ δεξιά αριστερά στην βρύση χαλάνε αυτά και αρχίζει να παίζει σαν τρελή η βρύση. Βρες έναν άλλο μάστορα που να μην κοιτάει να σε κλέψει 1
onty Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Επειδη ο καθενας γράφει οτι του κατεβει ακου πως εχει η πραγματικότητα. Για να σκουριασε απο κατω η βιδα αυτη με το πέταλο σημαινει οτι εγινε απο διαρροή η απο την φυσιολογικη υγρασία που διμιουργειται απο διαφορα θερμοκρασιαςαπο ζεστο σε κρυο οπως ακριβως το τζαμι τον χειμωνα. Αυτο προκαλει οξειδωση και οι βρύσες σκουριαζουν και στο πεταλλο και στη βιδα αλλα και στα πασα οπου βιδωνεται η βιδα εσωτερικα. Επίσης αν την εχει πολλα χρονια θα εχουν αλλοιωθει και τα σπιραλ. Μια βρυση απλη ξεκιναει απο 15ε μαζι με σπιραλ πανε πακέτο αυτα εμπεριέχει η συσκευασια. Οποτε πρεπει να ρωτησεις αν στα 50ε τα 10ε αφορούν τη βρυση και τα 40ε την εργασια η αν τα 40ε αφορούν την βρυση και τα 10ε την εργασία. Σε καθε περίπτωση ειναι καλυτερο να αλλαξεις ολο το σετ για να είσαι σιγουρος οτι ξεμπερδεψες με σκουριες και διαρροες. Παρε μια με 15 και δες ενα βιντεακι πως να τη βαλεις. Μονο σιλικονη θα χρειαστεί να παρεις με 2 ευρω και ενα γαλικο κλειδι. Τπτ αλλο 1
GREGOR78 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) οπως ακριβως τα λεει ο φιλος onty... υπαρχει περιπτωση να μην θελει αλλαγη ολη βρυση αλλα μονο η βαση στηριξης που δεν ξεπερναει τα 1-2€ ΑΛΛΑ ισως να εχουν σκουριασει οι βιδες και να μην βγαινουν με ΤΙΠΟΤΑ μου εχει τυχει πολλες φορες ... Αφου ετυχε αυτη η ζημια περνεις μια νεα φτηνη βρυση με 15-20€ που μεσα στο κουτι ΠΑΝΤΑ εχουν 2 σωληνακια που τα συνδεεις με την παροχη του νερου (αλλαξε τα και αυτα γιατι παντα σκουριαζουν και κοβουν ευκολα),την βρυση,την βαση που την σφιγγεις (ειναι αυτο που σου εχει χαλασει) και την ταπα που μπαινει στο νεροχυτη. ειναι ευκολη δουλεια που οντως θα χρειαστεις σωληνωτο κλειδι και αντιμουχλικη σιλικονη για καποια σημεια,αν δεις στο youtube και πιανουν λιγο τα χερια σου με ενα 20αρικο τελειωσες ή μαλλον ηρθε φτηνα του ιδιοκτητη η ζημια αλλιως υδραυλικο που αν βαλεις 20 τη βρυση θα θελει αλλα 20-30 για εργασια,γιατι το θεωρουν ως αγγαρεια αυτο οποτε 40-50€ νεα βρυση μαζι με εργατικα αλλη λυση αν εχεις καποιο φιλο που μπορει να στην αλλαξει και τον κερνας και μπυρακι τωρα που καλοκαιριαζει υ.γ αν ο νιπτηρας του μπανιου εχει ποδι θα πρεπει να το βγαλεις για να μπορεις να δουλεψεις ανετα αλλιως θα πεδευεσαι ωρες.. το ποδι βγαινει ανετα αν ξεσφιξεις τις 2 βιδες που κρατανε το νιπτηρα και χαλαρωσει λιγο οποτε ανασηκωνεις το νιπτηρα λιγο και βγαζεις το ποδι και δουλευεις μετα.. αν δεν εχει ποδι ειναι πιο ευκολο να δουλεψεις Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από GREGOR78
80s Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τη βοήθειά σας. Μου είπε ο υδραυλικός πως η βίδα και το πέταλο είναι σκουριασμένα και ότι όσες φορές έχει προσπαθήσει να ξεβιδώσει σκουριασμένη βίδα χάλασαν και οι στροφές της βρύσης οπότε το πιο πιθανό είναι να του μείνει στα χέρια, οπότε αλλάζει όλη η βρύση σε τέτοια περίπτωση. Αφήστε που 13 χ΄ρονια δεν έχει αλλάξει η βρύση. Μου είπε 35€ κοστίζει η μπαταρία να βάλει μια σχετικά καλή μη μου μείνει στα χέρια σε μερικούς μήνες και 15 τα εργατικά. Πιάνουν τα χέρια μου αλλά δεν θα καθίσω να χάσω τον προσωπικό μου χρόνο επειδή τσιγκουνεύεται ο ιδιοκτήτης. Παιδιά μου είπε ότι είναι ακριβή 35€ και ότι υπάρχουν και με 10-15€ θα ψάξει λέει να βρει μια βρύση... Έμπλεξα, σκέφτεται και το 1€ να αλλάξει κάτι στο δικό του σπίτι έλεος. Περιμένω να δούμε τι θα μου πει αν θέλει ας φέρει δικό του και να βάλει ότι βρύση θέλει. Μου είπε μάλιστα να το αφήσω έτσι και όσο αντέξει. Του λέω δεν το διακινδυνεύω να γίνει καμια μεγαλύτερη ζημιά και μετά να έχουμε τρεχάματα. Τελικά το θέμα ξεκίνησε αν είπε αλήθεια ο υδραυλικός και καταλήξαμε να μη βγάζουμε άκρη επειδή δεν θέλει να ξοδευτεί ο ιδιοκτήτης. Μη σου τύχει. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από 80s
AntiCambeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Με βρύση των 10-15€ θα ψάχνεις για ανταλλακτικά που δεν υπάρχουν.Να έχει τουλάχιστον 20€ και να είναι γνωστή εταιρεία.Με 25-30€ παίρνεις σωστή βρύση.
mechpanos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Πάρε την πιο ακριβή, μην χαλάς τον προσωπικό σου χρόνο και γενικά μην χαλιεσαι! Είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη σου να σου φτιάξει την ζημιά, παντού στον πολιτισμένο κόσμο έτσι γίνεται, αν του φανούν πολλά ας στείλει δικό του άμεσα να το φτιάξει, αν δεν το κάνει το φτιάχνεις εσύ και του το κρατάς από το νοίκι του αρέσει δεν του αρέσει!!! Έχουμε που έχουμε τα προβλήματα μας ο καθένας, θα λύσουμε τα προβλήματα που έχει ο κάθε ιδιοκτήτης;;;
webparts Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, 80s είπε Παιδιά μου είπε ότι είναι ακριβή 35€ και ότι υπάρχουν και με 10-15€ θα ψάξει λέει να βρει μια βρύση... Εχεις μπλεξει γενικοτερα με μαλακα,τα ιδια τραβαω εγω που χαλασαν τα αρκουδισιον και δεν τα αντικαθιστα η κ@ριολα. Οταν της προτεινα να εγκαταστησω ενα δικο μου και να τα βρουμε στο ενοικιο μου απαντησε οτι αν θελω να το βαλω θα το πληρωσω εγω και οταν φυγω θα πρεπει να το παρω μαζι. Στο θεμα μας,αν βαλεις βρυση 10-15 ευρω μετα θα αναρωτιεσαι γιατι μυριζει το νερο. Αν πιστευεις οτι προτιμας να χαλασεις την ηρεμια σου αντι για λιγο προσωπικο χρονο τι να σου πω,εγω θα του πηγαινα μια αποδειξη για 25-30 ευρω ( τη βρυση ) και θα του ελεγα οτι την εβαλα μονος για να του γλυτωσω ( !!! ) αυτουνου λεφτα.
80s Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Κανονικά θα έπρεπε να φέρει αυτός υδραυλικό και όχι να τρέχω να βρίσκω εγώ. Εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό να πάρω βρύση με 15€, ξέρω ότι μια βρση της προκοπής έχει ένα 30άρικο περίπου. ΛΟιπόν δεν ξανα σχολούμαι, περιμένω ακόμη να με πάρει τηλέφωνο να μου πει τελικά τι θα γίνει και με έχει γραμμένο. Τι γίνεται όμως όταν το συμβόλαιο που υπογράψαμε πριν λίγους μήνες αναφέρει ότι βρήκα το σπίτι της αρεσκείας μου και το παρέλαβα σε άριστη κατάσταση; Η βρύση που είχε σαπίσει απο τα χρόνια και σκούριασε απο τη χρήση των προηγούμενων, πως μπορούσα εγώ να το δώ αυτό όταν το νοίκιασα; Παίζει να το σκέφτεται τώρα και γι'αυτό δεν παίρνει, παίζει να μου πει να τη πληρώσω μόνος μου κιόλας. Μόνο να βγάζουν λεφτά θέλουν απο τα νοίκια, στις φθορές κάνουν τον κινέζο και αδιαφορούν κανονικότατα. Έμπλεξα και πως ξεμπλέκω τη στιγμή που δεν υπάρχουν σπίτια για ενοικιάση και ξέρει ότι όποτε και να φύγω θα το νοικιάσει μέσα σε ένα λεπτό σε άλλον. Εκεί πατάει, στο ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση και καθόλου διαμερίσματα.
orck Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κακώς σκας. Τον ενημερώνεις σε αυστηρό τόνο (δεν τον ρωτάς) ότι έχει αυτό το πρόβλημα. Του λες καλύτερα να βρει αυτός έναν υδραυλικό και να συμφωνήσουν μεταξύ τους τα εργατικα να βάλει μια μπαταρία όχι από το πάγκο λαϊκής γιατί σε δύο χρόνια θα ξανάχρειαστει άλλη. Πληρώνεις στον υδραυλικό με απόδειξη (εάν πληρώσεις εσύ) και τα αφαιρεις από το ενοίκιο. Κρατάς την απόδειξη. Φαντάζομαι ότι το ενοίκιο το κάνεις κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ώστε να μην μπορέσει να πει ποτέ ότι δεν εισπράττει. Μην τον ρωτάς. Του δίνεις περιθώριο να σου κάνει νούμερα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από orck 1
dpolal Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, 80s είπε Κανονικά θα έπρεπε να φέρει αυτός υδραυλικό και όχι να τρέχω να βρίσκω εγώ. Εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό να πάρω βρύση με 15€, ξέρω ότι μια βρση της προκοπής έχει ένα 30άρικο περίπου. ΛΟιπόν δεν ξανα σχολούμαι, περιμένω ακόμη να με πάρει τηλέφωνο να μου πει τελικά τι θα γίνει και με έχει γραμμένο. Τι γίνεται όμως όταν το συμβόλαιο που υπογράψαμε πριν λίγους μήνες αναφέρει ότι βρήκα το σπίτι της αρεσκείας μου και το παρέλαβα σε άριστη κατάσταση; Η βρύση που είχε σαπίσει απο τα χρόνια και σκούριασε απο τη χρήση των προηγούμενων, πως μπορούσα εγώ να το δώ αυτό όταν το νοίκιασα; Παίζει να το σκέφτεται τώρα και γι'αυτό δεν παίρνει, παίζει να μου πει να τη πληρώσω μόνος μου κιόλας. Μόνο να βγάζουν λεφτά θέλουν απο τα νοίκια, στις φθορές κάνουν τον κινέζο και αδιαφορούν κανονικότατα. Έμπλεξα και πως ξεμπλέκω τη στιγμή που δεν υπάρχουν σπίτια για ενοικιάση και ξέρει ότι όποτε και να φύγω θα το νοικιάσει μέσα σε ένα λεπτό σε άλλον. Εκεί πατάει, στο ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση και καθόλου διαμερίσματα. Χαλάρωσε λίγο αδερφέ, πολύ μαύρα τα βάθεις για 30 ευρώ. Βάλε μία βρύση των 15ευρώ να τελειώνει το ζήτημα, εξάλλου το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειτε να μείνεις σε αυτό το σπίτι για τα επόμενα 10 χρόνια. 1
mechpanos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, 80s είπε Κανονικά θα έπρεπε να φέρει αυτός υδραυλικό και όχι να τρέχω να βρίσκω εγώ. Εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό να πάρω βρύση με 15€, ξέρω ότι μια βρση της προκοπής έχει ένα 30άρικο περίπου. ΛΟιπόν δεν ξανα σχολούμαι, περιμένω ακόμη να με πάρει τηλέφωνο να μου πει τελικά τι θα γίνει και με έχει γραμμένο. Τι γίνεται όμως όταν το συμβόλαιο που υπογράψαμε πριν λίγους μήνες αναφέρει ότι βρήκα το σπίτι της αρεσκείας μου και το παρέλαβα σε άριστη κατάσταση; Η βρύση που είχε σαπίσει απο τα χρόνια και σκούριασε απο τη χρήση των προηγούμενων, πως μπορούσα εγώ να το δώ αυτό όταν το νοίκιασα; Παίζει να το σκέφτεται τώρα και γι'αυτό δεν παίρνει, παίζει να μου πει να τη πληρώσω μόνος μου κιόλας. Μόνο να βγάζουν λεφτά θέλουν απο τα νοίκια, στις φθορές κάνουν τον κινέζο και αδιαφορούν κανονικότατα. Έμπλεξα και πως ξεμπλέκω τη στιγμή που δεν υπάρχουν σπίτια για ενοικιάση και ξέρει ότι όποτε και να φύγω θα το νοικιάσει μέσα σε ένα λεπτό σε άλλον. Εκεί πατάει, στο ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση και καθόλου διαμερίσματα. Σιγά το συμβόλαιο... αν θέλει να σε τρέξει με βάση αυτό, σε οποιοδήποτε δικαστήριο θα καταπέσει για πλάκα. Έναν οπτικό έλεγχο επιφανειακό έκανες, δεν φώναξες και πραγματογνώμονα από το Τεχνικό Επιμελητήριο, για να μπεις μέσα στο σπίτι! Δηλαδή αν έχει διαβρωθεί ο οπλισμός του μπετόν και αρχίσουν και πέφτουν τίποτα σοβάδες τι θα κάνει, θα σου πει να κάνεις εσύ την επισκευή γιατί όταν μπήκες μέσα είχες υπογράψει ότι το σπίτι ήταν ΟΚ??? Μην βάζεις τον εαυτό σου σε τέτοια μονοπάτια γιατί τέτοια βλέπει και σου παίρνει τον αέρα. Δώστου μόνο ένα εύλογο διάστημα για την επισκευή, του λες πχ ο δικός μου μου ζήτησε ΤΟΣΑ, αν δεν βρεις εσύ δικό σου μέχρι τέλος της εβδομάδας θα προχωρήσω με τον δικό μου μάστορα και θα στα κρατήσω στο νοίκι. ΔΕΝ μπορεί να σου πει ΟΧΙ...ΔΕΝ τον παίρνει, ΔΕΝ έχει το δικαίωμα! Και ούτε είναι υποχρέωσή σου να ασχοληθείς παραπάνω, μέχρι εκεί, ΜΗΝ ΣΚΑΣ!!! ΥΓ...Σιγά που δεν υπάρχουν ξενοίκιαστα... Εκτός αν μένεις σε καμία τουριστική περιοχή που έχει φέρει τα πάνω-κάτω το airbnb. 1
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 18 ώρες πριν, 80s είπε Παιδιά μου είπε ότι είναι ακριβή 35€ και ότι υπάρχουν και με 10-15€ θα ψάξει λέει να βρει μια βρύση... Καλά, των 35€ φθηνή είναι πες του. Ας κάνει μια έρευνα να δει πού κυμαίνονται οι τιμές.
80s Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dpolal είπε Χαλάρωσε λίγο αδερφέ, πολύ μαύρα τα βάθεις για 30 ευρώ. Βάλε μία βρύση των 15ευρώ να τελειώνει το ζήτημα, εξάλλου το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειτε να μείνεις σε αυτό το σπίτι για τα επόμενα 10 χρόνια. Εγώ εργάζομαι πάνω απο 8 ώρες για 20€ μεροκάματο, δεν θα δώσω ενάμισι μεροκάματο για τον τσιφούτη ιδιοκτήτη. Και δεν είναι 30 είναι παραπάνω γιατί θέλει και ο υδραυλικός για εργασία. Δεν έχω ξανα αλλάξει μπαταρία και στο κάτω κάτω δεν γουστάρω για κανέναν λόγο να χαλάσω τον προσωπικό μου χρόνο να κάνω και καμια ζημιά για τσιγκουνιές δικές του. Δεν έχω καμία υποχρέωση να φτιάχνω εγώ ότι είναι σάπιο απο τον προηγούμενο. Επειδή έβαλα πολλά πράγματα όταν μπήκα, έβαλα το ένα και λέω πάει στο διάολο θα το πα΄ρω όταν φύγω. Άλλαξα το χερούλι του μπάνιου που ήταν χαλασμένο, πάει στο διάολο και αυτό θα το πα΄ρω όταν φύγω. Στο τέλος θα γεμίσω μια αποθήκη με πράγματα που έβαλα στο σπίτι και θα τα πάρω φεύγοντας. Ε όχι δε πάει έτσι. Επειδή δεν γνωρίζεις τι έχει προηγηθεί, έχω ήδη βάλει πολλά απο τη τσέπη μου. Δε πάει άλλο. Μόλις βρω σπίτι έφυγα. 12 ώρες πριν, mechpanos είπε Σιγά το συμβόλαιο... αν θέλει να σε τρέξει με βάση αυτό, σε οποιοδήποτε δικαστήριο θα καταπέσει για πλάκα. Έναν οπτικό έλεγχο επιφανειακό έκανες, δεν φώναξες και πραγματογνώμονα από το Τεχνικό Επιμελητήριο, για να μπεις μέσα στο σπίτι! Δηλαδή αν έχει διαβρωθεί ο οπλισμός του μπετόν και αρχίσουν και πέφτουν τίποτα σοβάδες τι θα κάνει, θα σου πει να κάνεις εσύ την επισκευή γιατί όταν μπήκες μέσα είχες υπογράψει ότι το σπίτι ήταν ΟΚ??? Μην βάζεις τον εαυτό σου σε τέτοια μονοπάτια γιατί τέτοια βλέπει και σου παίρνει τον αέρα. Δώστου μόνο ένα εύλογο διάστημα για την επισκευή, του λες πχ ο δικός μου μου ζήτησε ΤΟΣΑ, αν δεν βρεις εσύ δικό σου μέχρι τέλος της εβδομάδας θα προχωρήσω με τον δικό μου μάστορα και θα στα κρατήσω στο νοίκι. ΔΕΝ μπορεί να σου πει ΟΧΙ...ΔΕΝ τον παίρνει, ΔΕΝ έχει το δικαίωμα! Και ούτε είναι υποχρέωσή σου να ασχοληθείς παραπάνω, μέχρι εκεί, ΜΗΝ ΣΚΑΣ!!! ΥΓ...Σιγά που δεν υπάρχουν ξενοίκιαστα... Εκτός αν μένεις σε καμία τουριστική περιοχή που έχει φέρει τα πάνω-κάτω το airbnb. Τελικά με πήρε και μου είπε να προχωρήσει ο υδραυλικός και να το φτιάξει, έψαξε τις τιμές και είδε ότι εκεί κυμαίνονται. Του είπα όχι αφού σου φάνηκε ακριβή, να βάλεις εσύ δικό σου να μην έχουμε θέμα, βάλτε ότι θέλετε και δεν ανακατεύομαι. Τελικά είπε θα φέρει αύριο δικό του και ας βάλει ότι βρύση θέλει. Μου πήρε τον αέρα, επειδή ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι δεν υπάρχουν σπίτια και όταν το νοίκιασα περίμεναν άλλοι 50 έξω που ήθελαν να το δούνε απο τη πόρτα και το πρόλαβα εγώ. Δίνω 300€ και τον παίρνουν τηλέφωνο άτομα και του λένε σου δίνουμε 400€ να μείνουμε εμείς. Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει. Απλά δε μπορεί να με διώξει πριν λήξει το συμβόλαιο. Εϊμαι σίγουρος ότι μόλις λήξει θα μου το βάλει 400€ αν δεν το νοικιάσει σε άλλον. Γι'αυτό κάνω πίσω αλλιώς δεν θα είχα αυτή την αντιμετώπιση και δεν αθ του έδινα αυτόν τον αέρα. Μόλις βρω άλλο σπίτι έφυγα χωρίς δεύτερη σκέψη και εννοείται πριν λήξει το συμβόλαιο. 11 ώρες πριν, phanispal είπε Καλά, των 35€ φθηνή είναι πες του. Ας κάνει μια έρευνα να δει πού κυμαίνονται οι τιμές. Το έψαξε χθες και κατάλαβε ότι οι τιμές είναι νορμάλ και σήμερα μου έδωσε το οκ. Αλλά ήταν αργά. Ας ταλαιπωρηθεί μονος του. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από 80s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα