80s Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ποιοί γνωρίζουν απο υδραυλικά να με βοηθήσουν λιγάκι; Μένω σε διαμέρισμα με ενοίκιο. Χάλασε η βάση της μπαταρίας του νιπτήρα, βγήκε ένα σαν πέταλο κάτω απο τη βρύση και πρέπει να πατάω κόντρα να την ανοίγω, καθώς έχει φύγει τελείως απο τη θέση της και μετακινείται. Το πέταλο τελείως σάπιο και σκουριασμένο, όπως και η βίδα απο κάτω. Πήρα τον ιδιοκτήτη και μου είπε να πάρω κάποιον υδραυλικό γιατι αυτός δε ξέρει και ότι μου πει να τον ενημερώσω να το φτιάξουμε. Επειδή όμως είναι τσιφούτης, πχ όταν μπήκα είχε χαλασμένα πράγματα και έλεγε έλα μωρέ αφού λειτουργεί ακόμη καλά είναι, έλα μωρέ αφού τη κάνεις τη δουλειά σου κλπ. Έφερα έναν γνωστό που παίρνουμε οικογενειακώς και μας γνωρίζει. Μου είπε ότι θέλει αλλαγή ολόκληρη η μπαταρία, καινούρια μπαταρία +εργασία 50€. Μου φάνηκε απλά περίεργο το ότι θέλει αλλαγή όλη η βρύση για ένα μικρό πεταλάκι, απο κάτω φαίνεται μια χαρά οι βίδα και οι σωλήνες ενωμένοι στη βρύση, απλά δεν στερεώνεται η μπαταρία. Είναι όντως έτσι; Απλά σκέφτηκα μήπως επειδή ξέρει ότι θα τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης μας είπε ψέματα; Απλά σκέφτομαι πως θα το πω στον ιδιοκτήτη 50€, θα μου κάνει κανένα θέμα και παίζει να μου πει να την αφήσω έτσι χαλασμένη ή μου πει να τη πληρώσω εγώ. Αυτός νόμιζε κανένα 20ρικο. Ποιοί γνωρίζουν απο υδραλικά να με βοηθήσουν λιγάκι; Υ.Γ Εδώ μου έλεγε να το προσπαθήσω μόνος μου να το φτιάξω για να μην πληρώσει. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από 80s
YMIB Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Αν δεν θέλει να πληρώσει, ας φέρει δικό του υδραυλικό να το φτιάξει και να τον πληρώσει λιγότερα. 4
80s Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Επειδή δεν θέλει να πληρώσει το πιθανότερο είναι να με αφήνει με χαλασμένη βρύση ή να με βάλει να τη πληρώσω εγώ και όταν φύγω να την πάρω μαζί μου (μου το έχει πει σε παρόμοια περίπτωση). Το στήριγμα της μπαταρίας, το πέταλο και η βίδα έχει να κάνει με την αλλαγή ολόκληρης της μπαταρίας; Αυτό μου έκανε εντύπωση.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς πέταλο, αλλά δεν χάνεις κάτι να πας με αυτό σε ένα μαγαζί με υδραυλικά μπας και βρεις ανταλλακτικό. Τα υπόλοιπα περι τσιφουτιάς και να σου λέει να πληρώσεις εσύ την βρύση και να την πάρεις μαζί σου είναι απαράδεκτα και λόγος για να αλλάξεις σπίτι, ή για αρχή να του πεις ότι δεν θα πληρώνεις το ενοίκιο αν δεν φροντίσει να είναι το σπίτι λειτουργικό. Είναι δικιά του δουλειά και πρέπει να του ξεκαθαρίσεις κάποια στιγμή γιατί σε έχει βρει μικρό και σε παιδεύει 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, 80s είπε Επειδή δεν θέλει να πληρώσει το πιθανότερο είναι να με αφήνει με χαλασμένη βρύση ή να με βάλει να τη πληρώσω εγώ και όταν φύγω να την πάρω μαζί μου (μου το έχει πει σε παρόμοια περίπτωση). Το στήριγμα της μπαταρίας, το πέταλο και η βίδα έχει να κάνει με την αλλαγή ολόκληρης της μπαταρίας; Αυτό μου έκανε εντύπωση. Oχι δεν θελει αλλαγή η βρύση 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς πέταλο, αλλά δεν χάνεις κάτι να πας με αυτό σε ένα μαγαζί με υδραυλικά μπας και βρεις ανταλλακτικό. Τα υπόλοιπα περι τσιφουτιάς και να σου λέει να πληρώσεις εσύ την βρύση και να την πάρεις μαζί σου είναι απαράδεκτα και λόγος για να αλλάξεις σπίτι, ή για αρχή να του πεις ότι δεν θα πληρώνεις το ενοίκιο αν δεν φροντίσει να είναι το σπίτι λειτουργικό. Είναι δικιά του δουλειά και πρέπει να του ξεκαθαρίσεις κάποια στιγμή γιατί σε έχει βρει μικρό και σε παιδεύει Ακριβώς φίλε.... Είναι ώρα να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλο σπίτι!!! Δεν ξέρω τι πληρώνεις για ενοίκιο, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν εξαιρετικά σπίτια με οικονομικό ενοίκιο!!! Ο άνθρωπος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Αν δεν έχουν περάσει 2 χρόνια έκτοτε που πρωτομπήκες, όλες οι ζημιές επιβαρύνουν αυτόν (τον ιδιοκτήτη)! Εγώ στη θέση σου, θα την κατέστρεφα εντελώς και θα του έλεγα να φέρει αυτός υδραυλικό να την επισκευάσει. Κι αρνιόταν, θα καλούσα έναν υδραυλικό να την αλλάξει θα έπαιρνα την απόδειξη και όταν θα ερχόταν η ώρα να του δώσω ενοίκιο θα του έδινα το ενοίκιο, μείον το κόστος επισκευής και την απόδειξη πεσκέσι... Τώρα, εφόσον η μπαταρία έχει σαπίσει αντικαθίσταται και δεν υπάρχουν ως ανταλλακτικά κάποια άλλα, εκτός από τον κοχλία που ρυθμίζει την ροή! άσε που υπάρχει ο κίνδυνος μόλις βάλει κανένα εργαλείο να αρχίσει να λύνει τη μπαταρία να διαλυθεί εντελώς (επειδή είναι σάπια)!!! Η αμοιβές για τέτοιες επισκευές, είναι κατά μέσον όρο 30 Ευρώ. Άρα σωστά σου είπε για την αντικατάσταση ότι θα πάρει 50 Ευρώ, αν υπολογίσουμε και το κόστος μιας φτηνής μπαταρίας από το Leroy Merlin (π.χ.)!!!
80s Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς πέταλο, αλλά δεν χάνεις κάτι να πας με αυτό σε ένα μαγαζί με υδραυλικά μπας και βρεις ανταλλακτικό. Τα υπόλοιπα περι τσιφουτιάς και να σου λέει να πληρώσεις εσύ την βρύση και να την πάρεις μαζί σου είναι απαράδεκτα και λόγος για να αλλάξεις σπίτι, ή για αρχή να του πεις ότι δεν θα πληρώνεις το ενοίκιο αν δεν φροντίσει να είναι το σπίτι λειτουργικό. Είναι δικιά του δουλειά και πρέπει να του ξεκαθαρίσεις κάποια στιγμή γιατί σε έχει βρει μικρό και σε παιδεύει Κάτω απο τον νιπτήρα, εκεί στη ρίζα της βρύσης έχει ένα σαν πέταλο και μια μεγάλη βίδα και ένα παξιμάφι που όταν το βιδώνεις στερεώνει τη μπαταρία επάνω στον νιπτήρα. Έπεσε αυτό το πέταλο και ήταν τελείως σάπιο και σκουριασμένο. Το ξέρω πως είναι απαράδεκτος. Είχε μάθει σε προηγούμενους που δεν του έλεγαν τίποτα και τα άφηναν χαλασμένα όλα και τώρα απλά τη πληρώνω εγώ. 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Oχι δεν θελει αλλαγή η βρύση Είναι όντως έτσι; Γνωρίζεις; 56 λεπτά πριν, Criss_X είπε Ακριβώς φίλε.... Είναι ώρα να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλο σπίτι!!! Δεν ξέρω τι πληρώνεις για ενοίκιο, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν εξαιρετικά σπίτια με οικονομικό ενοίκιο!!! Ο άνθρωπος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Αν δεν έχουν περάσει 2 χρόνια έκτοτε που πρωτομπήκες, όλες οι ζημιές επιβαρύνουν αυτόν (τον ιδιοκτήτη)! Εγώ στη θέση σου, θα την κατέστρεφα εντελώς και θα του έλεγα να φέρει αυτός υδραυλικό να την επισκευάσει. Κι αρνιόταν, θα καλούσα έναν υδραυλικό να την αλλάξει θα έπαιρνα την απόδειξη και όταν θα ερχόταν η ώρα να του δώσω ενοίκιο θα του έδινα το ενοίκιο, μείον το κόστος επισκευής και την απόδειξη πεσκέσι... Τώρα, εφόσον η μπαταρία έχει σαπίσει αντικαθίσταται και δεν υπάρχουν ως ανταλλακτικά κάποια άλλα, εκτός από τον κοχλία που ρυθμίζει την ροή! άσε που υπάρχει ο κίνδυνος μόλις βάλει κανένα εργαλείο να αρχίσει να λύνει τη μπαταρία να διαλυθεί εντελώς (επειδή είναι σάπια)!!! Η αμοιβές για τέτοιες επισκευές, είναι κατά μέσον όρο 30 Ευρώ. Άρα σωστά σου είπε για την αντικατάσταση ότι θα πάρει 50 Ευρώ, αν υπολογίσουμε και το κόστος μιας φτηνής μπαταρίας από το Leroy Merlin (π.χ.)!!! Έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω γιατί εδώ που ήρθα έχει τρομερό θόρυβο και δεν μπορώ να ζήσω. Μερικούς μήνες έχω που ήρθα. Εννοείται πως ήταν φρορά απο τα χρόνια και δεν γίνεται να την "σάπισα" εγώ. Δυστυχώς φίλε μου δεν υπάρχουν σπίτι, ήδη ψάχνω δυο μήνες και δεν βρίσκω. Αυτό που λες με την απόδειξη λέω να κάνω. Θα πληρώσω τον υδραυλικό να τη φτιάξει και θα το αφαιρέσω απο το ενοίκιο θα του δώσω και την απόδειξη και ας πει ότι θέλει. Απλά έχω φτάσει σε σημείο να τρέμω να του πω ότι χάλασε τίποτα. Ούτε δικό μου να ήταν. Είδα πως υπάρχει σετ στήριξης μπαταρίας με 1-1,5€ τα οποία περιλαμβάνουν το πέταλο, τη βίδα και το παξιμάδι.Τώρα εαν φοβάται ότι αν πάει να την ξεβιδώσει του μείνει στα χέρια δε ξέρω τι να πω, μπορεί. Παίζει αν του πω ότι θέλει όλη η μπαταρία αλλαγή να ρωτήσει κανέναν μετά αφού την έχω αλλάξει, και να μου πει ότι δεν χρειαζόταν όλη η βρύση τελικά αλλαγή αλλά μόνο τα ανταλλακτικά και να μου ζητάει και τα ρέστα. Γι'αυτό. Θέλει δηλαδή ολόκληρη η βρύση αλλαγή; Βασικά δεν μπορώ να δω αν είναι σάπια, είναι σάπια πάντως το πέταλο με τις βίδες και το παξιμάδι απο κάτω... Εκεί που βιδώνει η βρύση. Έχουμε απο τη μια τον τσιφούτη τον ιδιοκτήτη και απο την άλλη τους υδραυλικούς που δεν ξέρουμε αν μας λένε αλήθεια. Μου είπε 35 θα βάλει μια καλή βρύση μη μου μείνει στο τρίμηνο στα χέρια και ξανα τρέχουμε πάλι και 15 την εργασία. Μπορεί και να λέει αλήθεια ο υδραυλικός να είναι όντως έτσι. Έμπλεξα, πολύ απλά με τον ιδιοκτήτη και το σπίτι, απλά έμπλεξα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από 80s
maik42 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) τι το κουβεντιαζουμε ρε παιδια. πανε ρε συ και αγορασε το σετ στηριξης και τοποθετησε το να γινει η δουλεια σου. δυο βιδες ειναι 15 λεπτα υποθεση. και μια που θα βγαλεις την βρυση αλλαξε και τα δυο σπιραλ που εχει. επισης με 35€ που σου ειπε η καλη βρυση, οχι καλη απο τα βαθη της κινας θα ειναι ουτε καν απο τα παραλια. σε 3-4 μηνες θα ψαχνεις ανταλλακτικα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από maik42
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Πληρώνεις τον υδραυλικό με απόδειξη, υπόψην οτι αντι για 50 θα στο παέι 70-80 και τα αφαιρείς από το ενοίκιο, άσε τον ιδιοκτήτη να χτυπιέται όσο θέλει. 1
dpolal Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.karagewrgiou.gr/στήριγμα-βρύσης 1 ευρώ κοστίζει ολόκληρο το σετ με την βίδα και το «πέταλο» όπως λες. Δεν χρειάζεται να πεταχτεί η βρύση. Απλά θα σε ταλαιπωρήσει να το σφίξεις με το χέρι, χρειάζεται ένα «ειδικό» εργαλείο σωλήνα, το ζητάς και αυτό στο μαγαζί. Όπως η παρακάτω εικόνα είναι. Υδραυλικός να έρθει για αυτήν την δουλειά θα κοστίσει περισσότερα για την επίσκεψη και μόνο. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από dpolal 5
orck Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι εάν βγαίνει η ντιζά που έχει (αυτό που λέτε βίδα) γιατί μπορεί να έχει οξειδωθεί και να σου σπάσει τα νεύρα αυτό το αστείο πραγματακι. Οι υδραυλικοί έχουν πάρει πολύ φορά με τις τιμές που ζητάνε... τι μισθούς νομίζουν ότι περνοθμε οι υπόλοιποι; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από orck 1 1
aGka8l Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 58 λεπτά πριν, orck είπε Το θέμα είναι εάν βγαίνει η ντιζάιν που έχει (αυτό που λέτε βίδα) γιατί μπορεί να έχει οξειδωθεί και να σου σπάσει τα νεύρα αυτό το αστείο πραγματακι. Οι υδραυλικοί έχουν πάρει πολύ φορά με τις τιμές που ζητάνε... τι μισθούς νομίζουν ότι περνοθμε οι υπόλοιποι; συμφωνω υπαρχει περίπτωση να χει οξυδωσει φουλ το παξιμαδι και να μην βγαινει η αν καταφερεις να το βγαλεις να χουν παρει οι βολτες
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, 80s είπε Έχουμε απο τη μια τον τσιφούτη τον ιδιοκτήτη και απο την άλλη τους υδραυλικούς που δεν ξέρουμε αν μας λένε αλήθεια. Το πρόβλημα είναι αλλού, έχουμε έναν ενοικιαστή που δεν θέλει να καταλάβει ότι η ευθύνη αποκατάστασης της χαλασμένης βρύσης/βίδας/πέταλου/whatever είναι του ιδιοκτήτη. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Για εμένα αφού η βρύση έχει και άλλο θέμα όπως μας είπε καλό είναι να την αλλάξει ολόκληρη
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παρε τα εργαλειακια που σου προτεινε ο dpolal και προσπαθησε μονος σου. το πιο πιθανο ειναι να σου βγει το λαδι αλλα μπορει να τα καταφερεις.... μετα τα υπολοιπα ολα ειναι ευκολα. αν τελικα όμως δεν μπορέσεις,καλεσε υδραυλικο,πληρωσε,παρε αποδειξη και αφαιρεσε τα απο το ενοικιο του και τελειωσε χωρις πολλα πολλα.... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από stelios18120 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα