Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Micro SDXC UHS-I/U3 Memory Card Samsung  Evo Plus 128 GB  + SD Adapter 29.94 £ (~34 €) τελική τιμή με μεταφορικά 

Samsung 128GB Evo Plus Micro SD Card + Adapter.jpg

Samsung 128GB Evo Plus Micro SD Card + Adapter.jpg

https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/memory-cards/microsdxc-evo-plus-memory-card-w--adapter-128gb--2017-model--mb-mc128ga-am/

Ξανά διαθέσιμη! Πήρα και μια δεύτερη.όποιος δεν πρόλαβε την τελευταία φορά ας αδράξει την ευκαιρία

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποστολή για Ελλάδα πως βάζουμε;; Μου δίνει επιλογές μόνο για Αμερική.\

επεξεργ.: Πφφ πατούσα το λινκ της samsung. Με συγχωρείται.

Επεξ/σία από bravenew
Δημοσ.

Ευχαριστώ ts, πήρα κι εγώ μια, πάνω που την χρειαζομουν!

Από το συνάλλαγμα στο PayPal (1 EUR = 0,84 GBP) βγαίνει συνολικά (με μεταφορικά) κόστος 35,57 €.

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Σκρουτζ η ίδια κάρτα ξεκινάει από 46,15 € (με μεταφορικά): https://www.skroutz.gr/s/11603264/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άψογη κάρτα, φοβερή τιμή, ωστόσο κάτι μου χτυπάει άσχημα στον .... 1 χρόνο εγγύησης που λέει!

Θα έδινα λίγα λεφτά παραπάνω να το πάρω (άμεσα κιόλας αυθημερόν) από Ελλάδα που έχει 10 χρόνια εγγύησης!

(τυχαίο παράδειγμα το κατάστημα που έβαλα στο πάνω λινκ)

*Μπορεί βέβαια κάποιος να επικοινωνήσει με την samsung hellas και να ρωτήσει αν η εγγύηση των 10 ετών είναι Ευρωπαική και δίνεται από την ίδια την εταιρεία, άσχετα τι λέει το κάθε κατάστημα στο site τους!*

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Έστειλαν ήδη την δικιά μου σήμερα.

Καλοδούλευτη να είναι!

Έχοντας στα χέρια σου τον κωδικό της προηγούμενης μήπως έχεις διερευνήσει τη διάρκεια της εγγύησης?

*Παρατηρώντας τις 64GB στο ίδιο μαγαζί, αναγράφεται 10ετής εγγύηση

ενω για τις 256GB ενα ετος, οπως αυτης του θεματος.

Επεξ/σία από derorist
Δημοσ.
3 ώρες πριν, derorist είπε

Καλοδούλευτη να είναι!

Έχοντας στα χέρια σου τον κωδικό της προηγούμενης μήπως έχεις διερευνήσει τη διάρκεια της εγγύησης?

*Παρατηρώντας τις 64GB στο ίδιο μαγαζί, αναγράφεται 10ετής εγγύηση

ενω για τις 256GB ενα ετος, οπως αυτης του θεματος.

Στην προηγούμενη σε ερώτηση μου στο μαγαζί απάντησαν ότι ισχύει 10ετης.δεν ρώτησα ξανά.ρωτήστε και εσείς να είστε καλυμμένοι

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι βγαίνουν προσφορές για άσχετες microSD να ευχαριστήσω τον TS που μάλλον απο την ανάρτησή του την αγόρασα (δεν θυμάμαι ακριβώς)

και να επισημάνω ότι την έχουν βάλει και πάλι στην ίδια τιμή. Γενικά παίζει συχνά...

https://www.mymemory.co.uk/samsung-128gb-evo-plus-micro-sd-card-sdxc-uhs-i-u3-adapter-100mb-s.html

image.png.b77a6f8c6cb23952b423d4e94b55175b.png

• Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...