Nezakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα! Όπως γράφω και στον τίτλο, ψάχνω να βρω «μαθήματα» για το Adobe Illustrator. Προσωπικά κάνω εκτενή χρήση με το Photoshop και έχω πολύ καλές βάσεις για τις δημιουργίες μου. Έψαξα online για Tutorial εξαρχής να δω πως είναι όλο το περιβάλλον του, και είδα πως έχουν μια «κοινή» φιλοσοφία με το Photoshop μιας και είναι της Adobe και τα δύο. Αυτό με βοηθάει όπως είπα λόγω της γνώσης μου στο Photoshop. Έψαξα να βρω μαθήματα λοιπόν για να μπω λίγο πιο μέσα στο πρόγραμμα και σιγά σιγά να φτάσω στα επίπεδα που θέλω. Υπάρχει κάποια σελίδα ή κάποιο αρχείο που γνωρίζει κάποιος με μαθήματα; Εννοώ κανονικά με ενότητες, περιεχόμενα κτλ ώστε να το κατεβάσω και να ασχοληθώ; Εννοείται πως δεν ψάχνω κάτι επί πληρωμής γιατί αν ήταν έτσι, Online βρίσκεις δεκάδες και στα Ελληνικά μάλιστα· ήρθα εδώ για τον λόγω μήπως κάποιος έχει πληροφορίες για κάποιο/α .pdf ή βίντεο με το συγκεκριμένο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης!
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Nezakos είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Όπως γράφω και στον τίτλο, ψάχνω να βρω «μαθήματα» για το Adobe Illustrator. Προσωπικά κάνω εκτενή χρήση με το Photoshop και έχω πολύ καλές βάσεις για τις δημιουργίες μου. Έψαξα online για Tutorial εξαρχής να δω πως είναι όλο το περιβάλλον του, και είδα πως έχουν μια «κοινή» φιλοσοφία με το Photoshop μιας και είναι της Adobe και τα δύο. Αυτό με βοηθάει όπως είπα λόγω της γνώσης μου στο Photoshop. Έψαξα να βρω μαθήματα λοιπόν για να μπω λίγο πιο μέσα στο πρόγραμμα και σιγά σιγά να φτάσω στα επίπεδα που θέλω. Υπάρχει κάποια σελίδα ή κάποιο αρχείο που γνωρίζει κάποιος με μαθήματα; Εννοώ κανονικά με ενότητες, περιεχόμενα κτλ ώστε να το κατεβάσω και να ασχοληθώ; Εννοείται πως δεν ψάχνω κάτι επί πληρωμής γιατί αν ήταν έτσι, Online βρίσκεις δεκάδες και στα Ελληνικά μάλιστα· ήρθα εδώ για τον λόγω μήπως κάποιος έχει πληροφορίες για κάποιο/α .pdf ή βίντεο με το συγκεκριμένο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης! Για δωρεάν που αναζητάς ακολούθησε το γνωστό δρόμο .
XPHSTOS_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Όπως σου πρότειναν το youtube είναι ο δρόμος... Πάντως αν ασχολείσαι επαγγελματικά ή σκοπεύεις να το κάνεις... επένδυσε και σε αγοραστά tutorials. Btw, μπορεί τα προγράμματα να έχουν παρόμοιο interface αλλά η λογική τους είναι μέρα με νύχτα και προορίζονται για διαφορετική χρήση το καθένα. Άλλο Illustration και άλλο Image manipulation.
Nezakos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, απλά για αρχή θέλω να μπω να δω το βασικό περιβάλλον και interface. Αν δω πως προχωράει το πράγμα, τότε θα αγοράσω μερικά δίχως δεύτερη σκέψη. Ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα