Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο συστημα της υπογραφης, εβαλα ενα hdd απο αλλο μηχανημα για 5 λεπτα, να τσεκαρω αν ειναι οκ.

απο τοτε, δεν μπαινει στο bios το δικο μου pc. 1 στις 10 φορες θα μπει bios, κατα την επανεκκινηση ή απο shut down.

εκανα format και περασα windows απο την αρχη, αλλα κανει το ιδιο.

καμμια ιδεα?

Δημοσ.

δλδ τι εννοεις δε μπαινει στο βιος...κολλαει η απλα προχωραει και μπαινει στα windows ...

οταν ξαναμπεις δες μηπως εχει κρατησει τπτ απο τον αλλο δισκο αν και λιγο χλωμο το κοβω...

αν απλα προχωραει μηπως τα εχει παιξει το del και δε παταει απο το πληκτρολογιο...λεμε τωρα ...

το φορματ τσαμπα το εκανες παντως δεν εχει ουσια..καμια σχεση με το bios ...

τωρα δε μου ερχεται κατι αλλο :S 

αμα ξαναμπεις βιος θα ελεγα κανε και ενα default καλου κακου μηπως κατι εχει πειραχτει ξερω εγω....

• Thanks 1
Δημοσ.

format εκανα ,γτ το σκεφτομουν εδω κ καμποσο καιρο κ δεν το επαιρνα αποφαση και ειπα ααααμα βοηθησει, βοηθησε..

το del λειτουργει, αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης.

αν κανω restart δεν μπαινει με τπτ.. 1/10 να μπει, αλλιως καθεται ετσι το πισι σε μαυρη οθονη ανοιχτο. το αφησα ετσι κανα 10λεπτο το πολυ. μετα αν πατησω το κουμπι ον/οφφ κλεινει κατευθειαν.

αν κλεισω το πισι, κ κλεισω κ το ρευμα στο τροφοδοτικο, μετα μπορει να μπει κανονικα bios με την πρωτη.

εκανα κ default, κ μπαταρια εβγαλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, demmian είπε

format εκανα ,γτ το σκεφτομουν εδω κ καμποσο καιρο κ δεν το επαιρνα αποφαση και ειπα ααααμα βοηθησει, βοηθησε..

το del λειτουργει, αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης.

αν κανω restart δεν μπαινει με τπτ.. 1/10 να μπει, αλλιως καθεται ετσι το πισι σε μαυρη οθονη ανοιχτο. το αφησα ετσι κανα 10λεπτο το πολυ. μετα αν πατησω το κουμπι ον/οφφ κλεινει κατευθειαν.

αν κλεισω το πισι, κ κλεισω κ το ρευμα στο τροφοδοτικο, μετα μπορει να μπει κανονικα bios με την πρωτη.

εκανα κ default, κ μπαταρια εβγαλα.

μηπως θελει κανα βιος update τπτ...

τι να σου πω δυστυχως δε μου ερχεται κατι αλλο..

οι δισκοι σου ειναι νταξ σε υγεια τους εχεις τσεκαρει μπας και παιζει τπτ τετοιο ?

ειναι λιγο κουλο γενικα...

κατι διαβασα κιολας μηπως εχει να κανει τπτ με την αναλυση της οθονης η με καποια ρυθμιση της οθονης γενικα αν π.χ το εχεις συνδεση με hdmi μηπως εχει καποια επιλογη η οθονη σου να αλλαζει αυτοματα την πηγη και το βαλεις σε τπτ auto hdmi ...αναθεμα τωρα αλλα τεσπα για ψαχτο και λιγο προς τα εκει το θεμα μηπως γινεται κατι τετοιο και μπαινει μεν βιος απλα δε το βλεπεις απο την οθονη ...

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ.

ειναι κουλο ναι..θα το κοιταξω κ αυτο για την οθονη, γτ λογω του rift, εχω την οθονη με adaptor απο dvi σε hdmi. δε νομιζω να ναι αυτο αλλα θα το κοιταξω.

το πλεον κουλο ειναι οτι αυτο ξεκινησε απο οταν εβαλα τον αλλο δισκο πανω. δεν μου το ειχε ξανακανει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...