Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.mymemory.co.uk/samsung-64gb-evo-plus-micro-sd-card-sdxc-uhs-i-u3-adapter-100mb-s.html

Η γνωστή καρτούλα του τίτλου σε καλή τιμούλα (όσο η λίρα είναι στα κάτω της). Η τιμή της κάρτας είναι 14.99£ και άλλο 1.95£ τα μεταφορικά, σύνολο 16.94£. Με σωστή ισοτιμία πληρώνοντας με Revolut πχ, βγαίνει κάτω από 20€.

Δημοσ.

Του e-shop είδα και εγώ πρώτα και λέω δεν ρίχνω μια ματιά και στο mymemory? 3€ κάτω και παράδοση στο σπίτι σου νομίζω είναι αρκετά τίμιο.

Δημοσ.

Να εχετε το νου σας οτι η samsung μου εκανε νερα οταν χρειαστηκα εγγυηση σε micro sd της. Με εστειλε στο καταστημα (εξωτερικου)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μακρυά από samsung

Καμία άλλη πρόταση? 

Διαφωνώ. Πριν πάω σε Samsung κάρτες (μέχρι στιγμής δεν έχει πάθει τίποτα καμία από 5-6 που έχω εδώ και >3 χρόνια) είχα αλλάξει 3-4 φορές την "ίδια" Kingston. Καμία micro SD Kingston απο τις 3-4 που πήρα δε μου κράτησε πάνω από 4 μήνες.

Προσωπική εμπειρία βέβαια.

Δημοσ.

Και εγώ χρησιμοποιώ Samsung micro SD σε κινητό και action cam τα τελευταία 5 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι πως θα σου κάτσει πολλές φορές.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος να μην πάρει κανείς micro sd αντί κανονικής για mirrorless; Όταν φυσικά η διαφορά τιμής είναι αρκετά υπέρ της micro

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, fou είπε

Υπάρχει κάποιος λόγος να μην πάρει κανείς micro sd αντί κανονικής για mirrorless; Όταν φυσικά η διαφορά τιμής είναι αρκετά υπέρ της micro

Όχι κάποιος ιδιαίτερος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, katalitis είπε

Διαφωνώ. Πριν πάω σε Samsung κάρτες (μέχρι στιγμής δεν έχει πάθει τίποτα καμία από 5-6 που έχω εδώ και >3 χρόνια) είχα αλλάξει 3-4 φορές την "ίδια" Kingston. Καμία micro SD Kingston απο τις 3-4 που πήρα δε μου κράτησε πάνω από 4 μήνες.

Προσωπική εμπειρία βέβαια.

Ειχα παρει αυτη απο την προσφορα τοτε και πριν λιγες μερες φαινεται να τα επαιξε . Μπορω να ζητησω εγγυηση απο καπου ή μπα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Ειχα παρει αυτη απο την προσφορα τοτε και πριν λιγες μερες φαινεται να τα επαιξε . Μπορω να ζητησω εγγυηση απο καπου ή μπα?

Δεν έχω αγοράσει ποτέ από το mymemory, όλες οι κάρτες που έχω πάρει ήταν από τοπικά μαγαζιά (e-shop, cosmodata κ.α.). Κάποιος που έχει εμπειρία με το mymemory μπορεί να βοηθήσει.

Αλλά ένα τηλέφωνο στη Samsung θα το έκανα:
http://www.samsung.com/gr/info/contactus/
http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/

Επεξ/σία από katalitis
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, adi32 είπε

Στη Samsung Hellas απευθύνεσαι και θα σε εξυπηρετησουν. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Στη Samsung Hellas απευθύνεσαι και θα σε εξυπηρετησουν. 

Δεν νομιζω. Και εγω με παρομοια καρτα (samsung) απο κινεζικο κατάστημα εφαγα πόρτα απο την samsung hellas. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p_under είπε

Δεν νομιζω. Και εγω με παρομοια καρτα (samsung) απο κινεζικο κατάστημα εφαγα πόρτα απο την samsung hellas. 

Προσωπικα θα έκανα αίτημα στο επίσημο site της Samsung με τον κωδικό της κάρτας πάνω δεν θα πήγαινα αμέσως στην Samsung Hellas. Αρκεί να υπάρχει ο κωδικός του προϊόντος. Είναι υποχρεωμένοι να σε εξυπηρετησουν και με μια απόδειξη από PayPal για την αγορά όλα γίνονται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...