Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα δηλαδη χθες έζησα  εναν εφιαλτη καθως εκει που καθομουνα αμεριμνος έσβησαν τα παντα... Για να μην κουραζω  μητρικη - τροφοδοτικο-επεξεργαστης off.Τροφοδοτικο ειχα παρει πριν 1 εβδομαδα οποτε εχω εγγυηση.  Και εδω θελω την γνωμη σας,  πειτε μου καποια καλα setup με budget μεχρι 600euro χωρις καρτα γραφικων φυσικα.. Να σημειωθει οτι θα μπει μαλλον  1080 της msi (αδυναμια γενικα στην msi), Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα να σημειωθεί  οτι  θα ειναι πιο πολυ για gaming, οποτε ακουω πολλα και για intel και εχω μπερδευτει xD

Επεξ/σία από Sneakypoudi
Επισκέπτης
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Sneakypoudi είπε

Απλα να σημειωθεί  οτι  θα ειναι πιο πολυ για gaming, οποτε ακουω πολλα και για intel και εχω μπερδευτει xD

Ποια οθόνη έχεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

σε 144hz 1080p θα πάς ή σε μεγαλύτερη ανάλυση;

Δημοσ.

Λογικα σε μεγαλυτερη αναλυση αλλα μελλοντικα κατσε ακομα δεν εχουμε pc xD, απλα ακουω πολλες αποψεις άλλοι  λενε ryzen αλλοι intel εχω μπερδευτει  ο ανθρωπος

Επισκέπτης
Δημοσ.

value πάντως σημαίνει ryzen 1600 ή intel 8400 για να απαντήσω στον τίτλο σου.

Απο εκεί και μετά ξεκαθάρισε τι θές κι εδώ είμαστε.

Ίσως άν συμπλήρωνες τη φόρμα αγοράς. βοηθούσε εμάς κι εσένα περισσότερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

τούτη δηλαδή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Δημοσ.

Ωραια ειπα και πιο πριν εχω κουτακι της corsair to  carbide 540 apo περιφερειακα ειμαι κομπλε τροφοδοτικο εχω το corsair 750x, οθονη lg 32mp54hq-p αλλα μελλοντικα μαλλον θα παω σε κατι αλλο, ειμαι Αθήνα και μαλλον θα τα παρω κομματι κομμάτι  γτ εχω ανθρωπο να μου τα κουμπωσει και η χρηση θαναι για gaming πιο πολυ, ελπιζω να σε καλυψα :P

A και μητρικη επεξεργαστης και ram max 600 euro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...