Προς το περιεχόμενο

Τι κάνετε με τα τσιμεντένια βαρέλια που μπλοκαρουν το parking παράνομα;

Zerg13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, jmmys είπε

Αφού βρήκε αρνιά, καλά κανει.Δεν είναι δηνατοβτ μια ολόκληρη γειτονιά να φοβάται ενα άτομο,κάντε τον ρόμπα, φασαρία,απειλές. Αυτά τα άτομα είναι στις 99.9% των περιπτώσεων θρασυδειλα,αν τα βρουν σκούρα γίνονται κότες.

Αν είναι κανας κακοποιός,παράνομο στοιχείο,της νύχτας μπραβος,σχεδόν ποτέ δεν ασχολείται με τέτοιες βλακείες,αντιθέτως κοιτάει να μην δίνει δικαίωμα.

Ποιος θα μας φουσκώνει τα λάστιχα μετά; Ξέρω τι σου λέω. Σκέψου όλη την πρόσοψη ενός κτιρίου, με αυτοκίνητα που αντέδρασαν και βρέθηκαν με όλα τα λάστιχα ξεφούσκωτα, πίτα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες στο θεμα καμερα, αν και τελειως οφ τοπικ, το εχετε χασει τελειως το θέμα. μιας και εχω βαλει μονος μου στο μαγαζι μου και το εψαξα το θεμα οταν τις εβαζα, ισχυει το εξης:

Επιτρεπεται να βαλεις καμερα και σε εσωτερικό αλλά και σε εξωτερικό χωρο ΑΛΛΑ η εξωτερική καμερα θα πρεπει να καταγράφει όσο το δυνατό λιγότερο δημοσιο χώρο. κ ο χωρος που θα κοιταει θα ειναι πχ η εισοδος της πολυκατοικιας σου, μαγαζιου σου, γκαραζ κλπ. οχι ασχετο δημοσιο χωρο.

Επισης ΟΛΟΙ οσοι εχουν βαλει κάμερες, θα πρεπει να εχουν

1ον την καταλληλη σημανση που να ειδοποιουν οτι ο χωρος καταγραφεται από κλειστο κυκλωμα τηλεορασης και στην εισοδο του χωρου, και στον περιβαλλοντα αλλα και εντος,

2ον να γνωστοποιησουν μεσω email στην αρχη διατηρησης προσωπικών δεδομενων, ποιος ειναι ο χειριστης του cctv, κατοψη με το που ειναι τοποθετημενες οι καμερες και προς τα που κοιτανε και τον λογο τον οποιο ειναι τοποθετημενες οι καμερες.

Οποιος δεν εχει κανει το παραπανω, σαφως και ειναι παρανομος.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά γιατί το αναλύετε και τρελαίνεστε? Είναι απλό, η παρανομία αυτή τιμωρείται με πρόστιμο 400 ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 48 του ΚΟΚ, νόμος 3542/2007. Νόμος περί κατάληψης τμήματος οδού ή πεζοδρομίου. Το μόνο που χρειάζεται είναι τηλέφωνο στην τροχαία/αστυνομία και καταγγελία, και τα υπόλοιπα είναι υποχρεωμένοι να τα αναλάβουν αυτοί. 

Επεξ/σία από Rzarector

Εχω δει "καταληψη" με ξυλινες μπρες δρομου απο καταστημα που λεει οτι ειναι  μονο για τους πελατες του και αναφερει καποια αποφαση νομιζω του Δημου Ν.Ιωνιας .Επιτρπεται κατι τετοιο ?

Επισκέπτης
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχω δει "καταληψη" με ξυλινες μπρες δρομου απο καταστημα που λεει οτι ειναι  μονο για τους πελατες του και αναφερει καποια αποφαση νομιζω του Δημου Ν.Ιωνιας .Επιτρπεται κατι τετοιο ?

Αν κάποιος θέλει να κάνει φορτοεκφόρτωση ή να προσφέρει πάρκινγκ σε όποιον θέλει μπροστά στο κατάστημά του, θα πρέπει να πάρει άδεια από τον Δήμο ο οποίος φέρνει την τροχαία και ελέγχει το σημείο και αν θα προκαλεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, και μετά πληρώνει μηνιαίως στον Δήμο. Ο αριθμός άδειας θα πρέπει να αναγράφεται σε σχετική πινακίδα όπως αυτήν: pinak_sim_circle_40-60-700x700.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Οχι, δεν επιτρεπεται. Και δεν το κανουν μονο περιπτερα. Ξενοδοχεια, σουβλατζιδικα, βιβλιοπωλεια εχω δει. Αυτο που κανει κουνια λες; Και εχει μια εικονα. Απατη ειναι. Κανονικα θελει σημα απαγορευεται απο τον δημο, αυτοι δενε χουν. Ή το πετας μπροστα τους ή παιρνεις την αστυνομια οπως ειπαν και αλλοι.

Τα περισσοτερα ξενοδοχεια, αποτελουν εξαιρεση στον κανονα, και εχουν αδεια για να παρκαρουν μονο τουριστικα λεωφορεια.

Φσυικα θα πρεπει να εχει πινακιδες της τροχαιας, και οχι κωνους η καφασια

20 λεπτά πριν, Rzarector είπε

Αν κάποιος θέλει να κάνει φορτοεκφόρτωση ή να προσφέρει πάρκινγκ σε όποιον θέλει μπροστά στο κατάστημά του, θα πρέπει να πάρει άδεια από τον Δήμο ο οποίος φέρνει την τροχαία και ελέγχει το σημείο και αν θα προκαλεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, και μετά πληρώνει μηνιαίως στον Δήμο. Ο αριθμός άδειας θα πρέπει να αναγράφεται σε σχετική πινακίδα όπως αυτήν: pinak_sim_circle_40-60-700x700.png

ακριβως

επισης αλλη μια εξαιρεση για απαγορευση παρκαρισματος , ειναι οταν χτιζεις οικοδομη, αλλα πρεπει να εχεις εμφανως ταμπελα με την αδεια οικοδομησης.

Επεξ/σία από Ntinaras

Επισκέπτης
53 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Ποιος θα μας φουσκώνει τα λάστιχα μετά; Ξέρω τι σου λέω. Σκέψου όλη την πρόσοψη ενός κτιρίου, με αυτοκίνητα που αντέδρασαν και βρέθηκαν με όλα τα λάστιχα ξεφούσκωτα, πίτα. 

Δηλαδή είναι ενα θρασύδειλος σας κανει ζημιά στα αμάξια σας και εσείς δεν αντιδρατε.Ε συγγνώμη αλλα τα θέλετε και εσείς.

Αν καθε καταστημα παιρνει αδεια απο τον Δημο για αποκλειστικο χωρο parking πελατων του τα αλλα αυτοκινητα που θα παρκαρουν ?

55 λεπτά πριν, jmmys είπε

Δηλαδή είναι ενα θρασύδειλος σας κανει ζημιά στα αμάξια σας και εσείς δεν αντιδρατε.Ε συγγνώμη αλλα τα θέλετε και εσείς.

Δε μ' αρέσει που το λέω, αλλά συμφωνώ.

2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν καθε καταστημα παιρνει αδεια απο τον Δημο για αποκλειστικο χωρο parking πελατων του τα αλλα αυτοκινητα που θα παρκαρουν ?

προσοχη ομως , γιατι πολλοι καβατζωνουν θεσεις μπροστα στο μαγαζι τους, και ενω απαγορευεται γενικα το παρκαρισμα

την ειχα πατησει μια φορα παρκαρα και τον εγραψα στ αρχιδια μου, αλλα καλεσε τη τροχαια και με εγραψε επειδη απαγορευοταν γενικα το παρκαρισμα...

34 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

προσοχη ομως , γιατι πολλοι καβατζωνουν θεσεις μπροστα στο μαγαζι τους, και ενω απαγορευεται γενικα το παρκαρισμα

την ειχα πατησει μια φορα παρκαρα και τον εγραψα στ αρχιδια μου, αλλα καλεσε τη τροχαια και με εγραψε επειδη απαγορευοταν γενικα το παρκαρισμα...

Εγω θα του την φυλλαγα και την επομενη φορα που θα ειχε παρκαρει αυτος θα καλουσα στην τροχαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kallair είπε

Παιδες στο θεμα καμερα, αν και τελειως οφ τοπικ, το εχετε χασει τελειως το θέμα. μιας και εχω βαλει μονος μου στο μαγαζι μου και το εψαξα το θεμα οταν τις εβαζα, ισχυει το εξης:

Επιτρεπεται να βαλεις καμερα και σε εσωτερικό αλλά και σε εξωτερικό χωρο ΑΛΛΑ η εξωτερική καμερα θα πρεπει να καταγράφει όσο το δυνατό λιγότερο δημοσιο χώρο. κ ο χωρος που θα κοιταει θα ειναι πχ η εισοδος της πολυκατοικιας σου, μαγαζιου σου, γκαραζ κλπ. οχι ασχετο δημοσιο χωρο.

Επισης ΟΛΟΙ οσοι εχουν βαλει κάμερες, θα πρεπει να εχουν

1ον την καταλληλη σημανση που να ειδοποιουν οτι ο χωρος καταγραφεται από κλειστο κυκλωμα τηλεορασης και στην εισοδο του χωρου, και στον περιβαλλοντα αλλα και εντος,

2ον να γνωστοποιησουν μεσω email στην αρχη διατηρησης προσωπικών δεδομενων, ποιος ειναι ο χειριστης του cctv, κατοψη με το που ειναι τοποθετημενες οι καμερες και προς τα που κοιτανε και τον λογο τον οποιο ειναι τοποθετημενες οι καμερες.

Οποιος δεν εχει κανει το παραπανω, σαφως και ειναι παρανομος.

Κανεις το 1) 2) και μετα βαζεις μια πανοραμικη καμερα, και αντε να δουνε τι εβαλες εσυ. Δεν σε ελενχει κανεις. Μην σου πω ολοι αυτη βαζουν

5 ώρες πριν, Rzarector είπε

Ρε παιδιά γιατί το αναλύετε και τρελαίνεστε? Είναι απλό, η παρανομία αυτή τιμωρείται με πρόστιμο 400 ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 48 του ΚΟΚ, νόμος 3542/2007. Νόμος περί κατάληψης τμήματος οδού ή πεζοδρομίου. Το μόνο που χρειάζεται είναι τηλέφωνο στην τροχαία/αστυνομία και καταγγελία, και τα υπόλοιπα είναι υποχρεωμένοι να τα αναλάβουν αυτοί. 

Πως θα βρουν σε ποιον ανηκει το τσιμεντενιο βαρελακι; Θα σου πει δεν ειναι δικο μου, καποιος αλλος το αφησε.

Επεξ/σία από Zerg13

12 λεπτά πριν, ladakis είπε

αρα δεν έγραψες στα @@ σου μονο αυτον, έγραψες και την ταμπελα/κιτρινη διαγράμμιση

λολ

τι λολ μωρε

ηταν ενας δρομος που απαγορευοταν η σταθμευση τους ζυγους μηνες απο τη μια και τους μονους απο την αλλη, και μαντεψε, ηταν και απο τις 2 μεριες παρκαρισμενα.

κιτρινη διαγραμμιση δεν ειχε, και απο που κι ως που να εχει?

4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν θα παρουν ολοι. Γιατι ειναι φραγκοφονιαδες. Βαζουν αυτες τις κουνιες μονοι τους και ψαρωνουν το 95% των οδηγων. 

Και να θελαν να παρουν ολοι(σε καμια αλλη χωρα οχι σε εμας) απλα δεν θα διναν σε ολους,

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...