phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ναι, και θα φοβηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
41ex Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Αν το βάζει για να μη παρκάρουν στο πεζοδρόμιο καλά κάνει (αφού είναι πεζοδρόμιο!) Αν το κάνει για να παρκάρει μόνο αυτός τότε περιμένεις να γυρίσει και μόλις παρκάρει παίρνεις τη τροχαία για παράνομο παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, phanispal είπε Το έχουμε συζητήσει ξανά, δεν ισχύει αυτό που λες. Για να έρθει περιπολικό πρέπει να έχει γίνει επώνυμη καταγγελία, και ιδανικά να είσαι μπροστά την ώρα που θα έρθουν και θα του χτυπήσουν το κουδούνι. Αν κάνεις ανώνυμη καταγγελία δε θα ασχοληθεί κανείς. Μην έχετε στο μυαλό σας ότι στα γραφεία κάθονται και περιμένουν πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνο για ανώνυμη καταγγελία για παρκάρισμα ώστε να αρχίσουν να τρέχουν. Κάνεις λάθος. Το έχω κάνει για ηλιθιο γείτονα που πάρκαρε μόνιμα στο πεζοδρόμιο. Μου είπαν από την άμεση δράση αν θέλω την κάνω επώνυμα. Ήταν αργά το βράδυ και το πρωί βρήκε μια ωραία κλίση στο αμάξι του Την έσβησε, συνέχισε να το κάνει αλλά όταν ξαναβρήκε κλίση.... συμμορφώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Η πολιτεία μια χαρά ξέρει να τσεπώνει τα φραγκάκια από την πώληση αυτοκινήτων από τα τέλη από .... από....από....κανένα πάρκινγκ όμως; Ναι είναι μαλάκες όλοι όσοι κάνουν τέτοιου είδους ενέργειες αλλά η μαλακία τους δικαιολογείται στο ακέραιο από την ανύπαρκτη πολιτεία. Προσωπικά δεν θα κάτσω πλέον ούτε να τσακωθώ ούτε να ασχοληθώ με τον xy που χει κάνει ταρζανιά, ούτε θα.....διακόψω τους ανύπαρκτους από το καφεδάκι στο έβερεστ. Απλά θα προσπεράσω.... Παλιά ήμουν έτοιμος για τσακωμούς και σούξου μούξου....μόνο κακό στην ψυχική μου ηρεμία έκανα. Πλέον και με παιδί και με μπαγκάζια καρότσια και λοιπά δεν δίνω σημασία. Αν παρκάρω κοντά στο σπίτι μου καλώς αν όχι κλαιν μάιν δεν θα χαλάσω την ζαχαρένια μου επειδή ο xy γείτονας τιμώντας την καταγωγή του από τα Γκράβαρα έφερε την τσοπανοβλαχιά του και στην πόλη. Θα τα κουβαλήσω στην πλάτη. Ο κόσμος είναι τόσο μαλάκας που δεν αξίζει ούτε προσπάθεια "εξανθρωπισμού" από μέρους μου, ούτε σπατάλη ενός νανοσεκόντ από τον μετρημένο μας χρόνο στη ζωή. Βέβαια το να προσπερνάς μπορεί να σε οδηγήσει σε καταστάσεις σαν και αυτή στην ταινία https://www.imdb.com/title/tt0106856/?ref_=nv_sr_1 αλλά δεδομένου ότι δεν μένω στο Texas και δεν έχω άκρες με αλβανοπάκια ή κρητικούς (sic) για κουμπούρια λογικά δεν θα μου συμβεί 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Que sera sera Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τσιμέντο γύρω από το βαρέλι να μην μπορεί να παρκάρει ούτε αυτός Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Que sera sera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κάνεις λάθος. Το έχω κάνει για ηλιθιο γείτονα που πάρκαρε μόνιμα στο πεζοδρόμιο. Μου είπαν από την άμεση δράση αν θέλω την κάνω επώνυμα. Ήταν αργά το βράδυ και το πρωί βρήκε μια ωραία κλίση στο αμάξι του Την έσβησε, συνέχισε να το κάνει αλλά όταν ξαναβρήκε κλίση.... συμμορφώθηκε. Στην περίπτωσή σου μιλάμε για παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο. Είναι πιο εύκολο και άμεσο να καταγραφεί παράβαση από αυτό που συζητάμε εδώ, όπου ξεπαρκάρει ένας και στην ελεύθερη πλέον θέση βάζει κάποιο αντικείμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, stelios18120 είπε Το αμάξι το έχω σε σημείο που το βλέπει Καμερα.οποτε οποίος το κάνει να υπογράψει και την διαθήκη του. Φαντάζομαι θα ξέρεις πως ειναι παράνομο κάμερα ιδιώτη να βιντεοσκοπεί δημόσιο χώρο. Επιτρέπεται μονον ιδιωτικό χώρο (δηλ την ιδιοκτησία του) και με σαφή σήμανση οτι ο χώρος βιντεοσκοπείται αλλιώς είναι κι αυτό παράνομο. Έτσι και γίνει καταγγελία τότε ο ιδιοκτήτης της κάμερας θα μπλέκει με αστυνομία, δικαστήρια και πρόστιμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Φαντάζομαι θα ξέρεις πως ειναι παράνομο κάμερα ιδιώτη να βιντεοσκοπεί δημόσιο χώρο. Επιτρέπεται μονον ιδιωτικό χώρο (δηλ την ιδιοκτησία του) και με σαφή σήμανση οτι ο χώρος βιντεοσκοπείται αλλιώς είναι κι αυτό παράνομο. Έτσι και γίνει καταγγελία τότε ο ιδιοκτήτης της κάμερας θα μπλέκει με αστυνομία, δικαστήρια και πρόστιμα. ποιο δημοσιο xωρο φιλε μου? σε ιδιωτικο γκαραζ βλεπει που ειναι το αμαξι μου. ειναι δυνατον να βαλω καμερα σε δημοσιο χωρο? δοξα το θεο ξερω καλα τους νομους Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από stelios18120 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 49 λεπτά πριν, phanispal είπε Στην περίπτωσή σου μιλάμε για παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο. Είναι πιο εύκολο και άμεσο να καταγραφεί παράβαση από αυτό που συζητάμε εδώ, όπου ξεπαρκάρει ένας και στην ελεύθερη πλέον θέση βάζει κάποιο αντικείμενο. Ναι αλλα μετα παει και παρκαρει εκει οποτε ειναι πανευκολο να φαει κλιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, phanispal είπε Το έχουμε συζητήσει ξανά, δεν ισχύει αυτό που λες. Για να έρθει περιπολικό πρέπει να έχει γίνει επώνυμη καταγγελία, και ιδανικά να είσαι μπροστά την ώρα που θα έρθουν και θα του χτυπήσουν το κουδούνι. Αν κάνεις ανώνυμη καταγγελία δε θα ασχοληθεί κανείς. Μην έχετε στο μυαλό σας ότι στα γραφεία κάθονται και περιμένουν πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνο για ανώνυμη καταγγελία για παρκάρισμα ώστε να αρχίσουν να τρέχουν. Αυτό με την επώνυμη καταγγελία δεν ισχύει. Έχω κάνει πολλές καταγγελίες, σε κάποιες δεν μου ζήτησαν καν όνομα και σε αυτές που μου ζητούσαν έδινα ότι να 'ναι όνομα. Μία φορά είχα ρωτήσει τον λόγο που ζητάνε όνομα και μου είχαν πει ότι το θέλουν για να μπορέσουν να επαληθεύσουν τον καταγγέλοντα σε περίπτωση ακύρωσης της καταγγελίας. 2 ώρες πριν, chill είπε Η πολιτεία μια χαρά ξέρει να τσεπώνει τα φραγκάκια από την πώληση αυτοκινήτων από τα τέλη από .... από....από....κανένα πάρκινγκ όμως; Σοβαρά τώρα; Εσύ πριν πάρεις το αμάξι δεν αναρωτήθηκες πού θα το παρκάρεις και σου φταίει η πολιτεία; Και στην τελική, τι φταίει η πολιτεία αν κάθε διαμέρισμα έχει 2-3 αυτοκίνητα; Για ποιον λόγο το πρόβλημα σου πρέπει να γίνει πρόβλημα της πολιτείας. Έλεος πλέον σε αυτή τη χώρα που για όλα φταίει το κράτος και η πολιτεία. Και FYI, το πρόβλημα του πάρκινγκ στα μεγάλα αστικά ΔΕΝ είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, αλλά παγκόσμιο. Πήγαινε στο Βερολίνο, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη ή όπου αλλού θέλεις και ψάξε για πάρκινγκ. Και όταν δεν θα βρίσκεις, ρώτα πού είναι και τι κάνει η πολιτεία για να δούμε πόσες φάσκελα θα φας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ο ελληνας αγοραζει αυτοκινητα με λεφτα που δεν εχει για να το παρκαρει σε μερη που δεν πρεπει. 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε ποιο δημοσιο xωρο φιλε μου? σε ιδιωτικο γκαραζ βλεπει που ειναι το αμαξι μου. ειναι δυνατον να βαλω καμερα σε δημοσιο χωρο? δοξα το θεο ξερω καλα τους νομους Και σε δημόσιο χώρο να βλέπει,αν τον πετύχεις,τον βρίσκεις,του δείχνεις το βιντεάκι από το κινητό σου και του λες ή μου διορθώνεις τη ζημιά ή σε διορθώνουν στο νοσοκομείο. Βγάλε την κάμερα και ας πάει να αποδείξει μετά οτι δεν είναι ελέφαντας.Αν θέλει να το παίξει και νομότυπος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, _filippos_ είπε Φαντάζομαι θα ξέρεις πως ειναι παράνομο κάμερα ιδιώτη να βιντεοσκοπεί δημόσιο χώρο. Επιτρέπεται μονον ιδιωτικό χώρο (δηλ την ιδιοκτησία του) και με σαφή σήμανση οτι ο χώρος βιντεοσκοπείται αλλιώς είναι κι αυτό παράνομο. Έτσι και γίνει καταγγελία τότε ο ιδιοκτήτης της κάμερας θα μπλέκει με αστυνομία, δικαστήρια και πρόστιμα. Όταν θα αλλάξει αυτή η μαλακία νόμος που ψηφίστηκε το 2006 μόνο και μόνο για να σταματήσουν τον "έγκριτο" δημοσιοκάφρο Τριανταφυλλόπουλο, και θα μπορούν επίσης να βεβαιώνονται και παραβάσεις από βίντεο, να δεις τι ωραία που θα γίνουν όλα. Όλα τα τραγελαφικά που συζητάμε σε παρόμοια νήματα είναι επειδή δεν εφαρμόζεται ο νόμος. Ας μην σβήνονταν οι κλήσεις κι ας έμπαινε μια κερδοσκοπική εταιρία με γερανούς στο παιχνίδι να δεις μετά αν θα έβλεπες, καρεκλίτσες, βαρελάκια, αχρηστευμένα μηχανάκια σε θέσεις στάθμευσης. Επίσης τα πρόστιμα να γίνουν μικρότερα για να κόβονται πανεύκολα και όχι να επαφίενται στην διακριτική ευχέρεια και τον ανθρωπισμό του οργάνου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Que sera sera Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 συγγνωμη, δηλαδή οι action cameras είναι παρανομες; Αμα τρακαρει ο άλλος δεν μπορει να χρησιμοποιησει το footage για να δειξει αν εχει ή όχι υπαιτιοτητα; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Όταν θα αλλάξει αυτή η μαλακία νόμος που ψηφίστηκε το 2006 μόνο και μόνο για να σταματήσουν τον "έγκριτο" δημοσιοκάφρο Τριανταφυλλόπουλο, και θα μπορούν επίσης να βεβαιώνονται και παραβάσεις από βίντεο, να δεις τι ωραία που θα γίνουν όλα. Όλα τα τραγελαφικά που συζητάμε σε παρόμοια νήματα είναι επειδή δεν εφαρμόζεται ο νόμος. Ας μην σβήνονταν οι κλήσεις κι ας έμπαινε μια κερδοσκοπική εταιρία με γερανούς στο παιχνίδι να δεις μετά αν θα έβλεπες, καρεκλίτσες, βαρελάκια, αχρηστευμένα μηχανάκια σε θέσεις στάθμευσης. Επίσης τα πρόστιμα να γίνουν μικρότερα για να κόβονται πανεύκολα και όχι να επαφίενται στην διακριτική ευχέρεια και τον ανθρωπισμό του οργάνου. Το αυτό. Να έχεις στα χέρια σου αποδείξεις και να μην μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις,ξεπερνά τα όρια της μαλακίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα