dimoskoutr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μετά θα βγουν οι ryzen 3000, θα γράφεις πάλι τα αντίθετα ακριβώς αλλά για τους κόκκινους, μετά πάλι κάτι θα δεις από Ιντελ, θα το γυρίσεις πάλι αλα μπλε και ξανα μανα τα ίδια. Μα έτσι δεν έχει πιο πολύ ενδιαφέρον;;; Άρχοντας εγώ το λέω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 //Party pooper mode on Εγώ κάνω από τώρα την πρόβλεψη ότι 5.5 με νεράκι δε θα τα πιάνει ούτε ο 9xxx αλλά ούτε και οι πρώτοι zen 2 και ας πέσετε να με φάτε.🤩 Τα 5.5 θα είναι κάτι σαν τα 5.3 στους τωρινούς 8700k. Τριπλό jackpot και βάλε.😍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 hour ago, 7nisiotis said: Μετά θα βγουν οι ryzen 3000, θα γράφεις πάλι τα αντίθετα ακριβώς αλλά για τους κόκκινους, μετά πάλι κάτι θα δεις από Ιντελ, θα το γυρίσεις πάλι αλα μπλε και ξανα μανα τα ίδια. Kαι....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αργούνε όλα πάρα πολύ και πλησιάζει η Ddr5, αλλά μετά πρέπει να περιμένουμε και εκεί λίγο γιατί τα πρώτα θα είναι χειρότερα από Ddr4. Χριστούγεννα 2020 στήνω και λιώνω Cyberpunk, μην μου μιλάτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στην Χ299 θα εχει μεχρι 18core. Τί εγινε το 28core/5GHz θηριο που παρουσιασαν στην Computex? Τελικα δεν...; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από narta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, narta είπε Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στην Χ299 θα εχει μεχρι 18core. Τί εγινε το 28core/5GHz θηριο που παρουσιασαν στην Computex? Τελικα δεν...; Αν δίνουν δώρο κάτι τέτοιο καλώς αλλιώς ο συγκεκριμένος 28 Core θα βαράει 100 άρια με οποιαδήποτε ψύκτρα στα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε Αργούνε όλα πάρα πολύ και πλησιάζει η Ddr5, αλλά μετά πρέπει να περιμένουμε και εκεί λίγο γιατί τα πρώτα θα είναι χειρότερα από Ddr4. Χριστούγεννα 2020 στήνω και λιώνω Cyberpunk, μην μου μιλάτε. Υγεία να έχουμε όλοι μας φιλτατε μέχρι τότε και δουλειές... Όλα τα άλλα θα τα βρούμε μέχρι τότε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 MSI confirms Intel 9000 series support for Z370 motherboards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε MSI confirms Intel 9000 series support for Z370 motherboards Ολους; Γιατι εμενα μου μυριζει 6c/12t only? Και οι 8c/16t θα πανε στο Ζ390. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Θα δούμε αν και δε νομίζω γιατί το Ζ370 θα καταργηθεί τελείως και το Ζ390 είναι rebrand. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θα δούμε αν και δε νομίζω γιατί το Ζ370 θα καταργηθεί τελείως και το Ζ390 είναι rebrand. Μακαρι να εχεις δικιο. Αλλιως μιλαμε για dick move εντελως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Το 3DMark που διέρρευσε με τον 9900Κ ήταν σε Ζ370 πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Και τα τελευταία bios έδωσαν support για 8 core cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, Arkin είπε Και τα τελευταία bios έδωσαν support για 8 core cpu. Latest 8th gen λεει ρε που το ειδες το 8 core? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Η θα υπαρχει πληρης υποστηριξη με το Z370 socket ή καθολου. Το να μου υποστηριζει 2 απο τους 4 επεξεργαστες το socket z370 και 2 απο τους 4 επεξεργαστες το socket z390 πχ δεν εχει λογικη. Για 1 πλατφορμα μιλαμε(mainstream)οχι για δυο. Ειναι σαν να σου ελεγαν οτι οι ξεκλειδωτοι επεξεργαστες μονο στις Z μητρικες θα δουλευουν(περαν του oc),πραγμα που θα ηταν για γελια. Και οσο χαζες κινησεις και να εχει κανει η Intel τελευταια,δεν εχει φτασει σε σημειο(στην mainstream κατηγορια παντα)να ξεπεσει τοσο πολυ. Ποσο μαλλον τωρα που πηρε ποδι και ο ceo,που εχουμε τα προσφατα σχετικα θεματα με meltdown/spectre και που η Amd εχει σηκωσει(με το σπαθι της βεβαια)κεφαλι πια,και ας εχει ακομα μεγαλο μεριδιο στην αγορα η Ιντελ. Και ειναι και το καλυτερο που θελει ο περισσοτερος κοσμος φυσικα. Δηλαδη ή μου δινεις υποστηριξη περαν απο τους ηδη υπαρχοντες 6πυρηνους και σε 8πυρηνους στην Z370 πλατφορμα ή την καταργεις μια και καλη και βγαζεις την Z390. Για τον 9900κ απο τιμες αναμενουμε στην καλυτερη τις ιδιες τιμες με τον 8700κ day one,αντε με ενα μικρο καπελο προς τα πανω 25-50ευρω περιπου. Αν και αν ισχυουν ολα αυτα που εχουν αναφερθει,προβλεπω και αυτος να βγαινει out of stock και να δουμε σκηνικα που ειδαμε και με τον 8700κ στις αρχες. 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε MSI confirms Intel 9000 series support for Z370 motherboards Μια μικρη ψιλο ασχετη παρατηρηση στο παραπανω αλλα γιατι γραφει αυτο? MSI, the world leading gaming motherboard manufacturer, Απο ποτε η Msi ειναι η νουμερο 1 στις μητρικες? Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις