Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 45 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αυτο που το διαβασες ρε συ? Σε cpu με τοσο ψηλα mhz ειναι αδυνατον να παιξεις με passive ψυξη. Εκτος αν πας να σκασεις τοσα λεφτα για να τον βαλεις να παιζει στη base συχνοτητα και χαμηλοτερα που δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Γτ το tdp ειναι χαμηλο αλλα οταν ανεβαινει στα τουρμπο κλοκς το tdp εκτοξευεται... Έρχεται φίλε μου https://www.google.gr/amp/s/www.pcgamesn.com/amd-ryzen-7-2800X-release-date%3famp https://www.techpowerup.com/243521/amd-is-saving-the-ryzen-7-2800x-for-a-rainy-day?amp Γενικά ότι γράφω είναι από αυτά που διαβάζω και από φήμες προφανώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Έρχεται φίλε μου https://www.google.gr/amp/s/www.pcgamesn.com/amd-ryzen-7-2800X-release-date%3famp https://www.techpowerup.com/243521/amd-is-saving-the-ryzen-7-2800x-for-a-rainy-day?amp Γενικά ότι γράφω είναι από αυτά που διαβάζω και από φήμες προφανώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και βρηκες το καταλληλο θεμα για να ποσταρεις φημες για amd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και βρηκες το καταλληλο θεμα για να ποσταρεις φημες για amd Ρώτησε ο φίλος παραπάνω και του απάντησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Ρώτησε ο φίλος παραπάνω και του απάντησα. Λαθος σου ομως που το ανεφερες εξ αρχης πιο πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Παμε για 2019 sauce 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Πολλές φήμες, "leaks" και bios updates για να βγει σε μισό χρόνο... Εσύ τι νομίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, Fulgore είπε Λαθος σου ομως που το ανεφερες εξ αρχης πιο πισω. Σε σενα απάντησα ρε συ που είπαμε ότι εσφηξε ο κλοιός για την Intel και πρέπει να δωσει κάτι πραγματικά καλό ειδικά με την AMD που παει τραίνο δεν την περνει για πολλά. 1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε Πολλές φήμες, "leaks" και bios updates για να βγει σε μισό χρόνο... Εσύ τι νομίζεις; Τα τελευταία bios update που βγήκαν γράφουν το παρακάτω. Λογικά είναι για τον 8086 όμως δεν γράφουν αναλυτικά. Support the latest 8th Gen Intel® Core™ Processor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Πολλές φήμες, "leaks" και bios updates για να βγει σε μισό χρόνο... Εσύ τι νομίζεις; Δεν είδα πουθενά bios update να λέει για 8core support. Μόνο 8th gen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Σε σενα απάντησα ρε συ που είπαμε ότι εσφηξε ο κλοιός για την Intel και πρέπει να δωσει κάτι πραγματικά καλό ειδικά με την AMD που παει τραίνο δεν την περνει για πολλά. Το σχολιο μου ομως μιλαγε για το τι υπαρχει σημερα στην αγορα απο τον ανταγωνισμο(αρα τι εχει κυκλοφορησει ηδη)και οχι τι θα βγει στο μελλον. Ο 8700κ γιαυτο το λογο και κανονικα θα εβγαινε φετος.Γιατι ηξεραν οτι και φ ετος να βγει,τα ρολογια του ο ανταγωνισμος δεν θα τα εχει σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα,ασχετως αν τελικα τον κυκλοφορησαν νωριτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Το σχολιο μου ομως μιλαγε για το τι υπαρχει σημερα στην αγορα απο τον ανταγωνισμο(αρα τι εχει κυκλοφορησει ηδη)και οχι τι θα βγει στο μελλον. Ο 8700κ γιαυτο το λογο και κανονικα θα εβγαινε φετος.Γιατι ηξεραν οτι και φ ετος να βγει,τα ρολογια του ο ανταγωνισμος δεν θα τα εχει σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα,ασχετως αν τελικα τον κυκλοφορησαν νωριτερα. Κάτσε να δούμε πότε θα βγει ο 9900k και αν μέχρι τότε δώσει τίποτα νέο και η AMD. Σίγουρα θα μου φανεί παράξενο αν δώσει τον 9900k και το 99% των chip πάει μέχρι 4.7 ενώ στον 8700k πάνε στα 5. Αν θυμάσαι και ο 7700k που έπιανε 5 λέγαμε ότι ο 8700k που ήταν συν 2 cores θα έτρωγε ζόρι για τα 5. Τελικα τα πιάνει και πιο εύκολα από τον 7700k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Κάτσε να δούμε πότε θα βγει ο 9900k και αν μέχρι τότε δώσει τίποτα νέο και η AMD. Σίγουρα θα μου φανεί παράξενο αν δώσει τον 9900k και το 99% των chip πάει μέχρι 4.7 ενώ στον 8700k πάνε στα 5. Αν θυμάσαι και ο 7700k που έπιανε 5 λέγαμε ότι ο 8700k που ήταν συν 2 cores θα έτρωγε ζόρι για τα 5. Τελικα τα πιάνει και πιο εύκολα από τον 7700k. Ε τι κατσε να δουμε,εδω εσυ εχεις βγαλει συμπερασματα απο τωρα. Μεχρι και στις καρτες γραφικων πιο πισω εβγαλες και το συμπερασματα ποση καταναλωση θα εχει η 1170... Μετα εγω ειμαι ο κακος.... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ε τι κατσε να δουμε,εδω εσυ εχεις βγαλει συμπερασματα απο τωρα. Μεχρι και στις καρτες γραφικων πιο πισω εβγαλες και το συμπερασματα ποση καταναλωση θα εχει η 1170... Μετα εγω ειμαι ο κακος.... Εικασίες κάνουμε κανένα συμπέρασμα δεν βγάλαμε από φήμες. Από ότι διαβάζουμε τόσους μήνες γράφουμε όλοι μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Arkin είπε Έρχεται φίλε μου https://www.google.gr/amp/s/www.pcgamesn.com/amd-ryzen-7-2800X-release-date%3famp https://www.techpowerup.com/243521/amd-is-saving-the-ryzen-7-2800x-for-a-rainy-day?amp Γενικά ότι γράφω είναι από αυτά που διαβάζω και από φήμες προφανώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. καλα αυτα ειναι παλιες υποθεσεις χωρις στοιχεια ,απο αυτο μεχρι το "ερχεται" που εγραψες υπαρχει τεραστια αποσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν πάει στο 1Q του 2019 θα πέσει πολύ κοντά με τους AMD(αν και εφόσον ακολουθήσουν το ίδιο πρόγραμμα) και είναι για Απρίλιο~. Οπότε δεν το βλέπω να καθυστερήσει τόσο πολύ η intel. Κάνεις δεν θέλει να βγάζει ένα προϊόν και ο ανταγωνιστής σε 1 μήνα να βγάζει το δικό του, χάνεται το ενδιαφέρον. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Dinoel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε καλα αυτα ειναι παλιες υποθεσεις χωρις στοιχεια ,απο αυτο μεχρι το "ερχεται" που εγραψες υπαρχει τεραστια αποσταση. Οι πιο προσφατες φημες για τους zen 2 ειναι 10-15% πανω σε ipc , 4,8-5 ghz ρολογια με λιγοτερη καταναλωση απο οτι τωρα, και 12c/24t τα ανωτερα μοντελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις