Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Συγνωμη αλλα τα παραπανω που γραφεις απο που ακριβως προκυπτουν?

Δεν εχω δει κανενα μεγαλο youtuber να εχει αναφερει οτι εχει λαβει ES του 9900κ.

Και οπως ειναι γνωστο τα ES στελνονται λιγο πριν την κυκλοφορια των εν λογω επεξεργαστων,συνηθως μισο με ενα μηνα πιο πριν.

Αρα μηπως αυτοι που τα γραφουν να λενε αρλουμπες?

Δε τα έχουν youtubers καταρχάς. Αυτοι τελευταίες εβδομάδες. Λίγες μέρες πριν τη κυκλοφορία τα έχουν συνήθως (ή ετσι "φαίνεται", έχουν κι αυτοί τις πηγές τους). Overclockers τα έχουν από εταιρείες επαγγελματίες για δοκιμές. Όπως γίνεται κάθε φορά. Και τα τσιπακια αυτα διαρρέουν μετά ( συνήθως από Κινέζους ως ES με 4 γράμματα κωδικό που είναι και τα revisions τους πχ es i7 6400T ήταν ES από 6700 ) . Επισης σε κλειστό κύκλο τα πουλανε εξίσου και άλλοι < και εδώ ινσομνια εχω δει ES pre retail >, ειδικότερα κομμάτια που είναι 1-2 revisions πριν το τελικό και εχουν τα ιδια ρολογια , όλα ιδια. Δυστυχώς δεν εχω κάποια screenshots περαιτέρω.

ES = Engineer Sample. 

Και στα benchmark οταν διαρρέουν φαίνονται ως Genuine Intel (R) CPU 0000 @συχνοτητα Revision (ES)

Σίγουρα έχουν κάποιοι στα χέρια τους. Ο Sofos1990 αν δε κάνω λάθος είναι επαγγελματίας overclocker. Για να γράψει αυτό που έγραψε στο διπλα φόρουμ έχει δει/δοκιμάσει σίγουρα κάποιο ES 8πυρηνο τσιπ 9 series.  Για αυτό και ποσταρα το screenshot.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Δε τα έχουν youtubers καταρχάς. Overclockers τα έχουν από εταιρείες επαγγελματίες. Δυστυχώς δεν εχω κάποια screenshots περαιτέρω

Επίσης μάλλον δεν κατάλαβε τι είναι το ES ;)

Αν όντως ισχύει αυτό έτσι όπως το λες τότε πάσο,γιατί έτσι όπως τον ανέφερες τον συγκεκριμένο νόμιζα ότι μιλάγαμε για reviewer(δεν τον ξέρω).

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν όντως ισχύει αυτό έτσι όπως το λες τότε πάσο,γιατί έτσι όπως τον ανέφερες τον συγκεκριμένο νόμιζα ότι μιλάγαμε για reviewer(δεν τον ξέρω).

Ο sofos είναι γνωστός overclocker, δεν θα είναι η πρώτη φορά που έχει ES στα χέρια του. Τώρα τι revision είναι κτλπ δεν το γνωρίζω.

Οπως ειπα πιο πισω αν οντως παιζει αυτο το ενδεχομενο(δεν γνωριζω απο overclockers ποιοι μπορουν να εχουν στα χερια τους δειγματα νωριτερα)τοτε λαθος μου σε αυτο που εγραψα πιο πανω.

Ας βάλουν καμιά καλή υδροψυξη να εκμεταλλευτούν πλήρως αυτούς που έχουν πρώτα κ μετά ας πουλήσουν..

για εμένα το 6 cores είναι το sweet spot για το 90% των χρηστών και τις εφαρμογές που υπάρχουν σήμερα.

• Like 1

8 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Ας βάλουν καμιά καλή υδροψυξη να εκμεταλλευτούν πλήρως αυτούς που έχουν πρώτα κ μετά ας πουλήσουν..

για εμένα το 6 cores είναι το sweet spot για το 90% των χρηστών και τις εφαρμογές που υπάρχουν σήμερα.

Καλα περιμενε γιατι ακομα με φημες ειμαστε,μια απο τις οποιες αφορα και την συμβατοτητα του εν λογω επεξεργαστη με τις Z μητρικες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, FORIS78 είπε

επειδη εχω χασει καποια τευχη😀

μονο ο 8/8 και ο 8/16 θα ειναι soldered, και θα μπορεις να τους βαλεις και σε z370 ?

Γενικά ακούγεται για

9700k 9900k Soldered 

5.5ghz με καλή υδροψυξη 

Z370 h310 compatibility(εδώ λένε ότι στις z370 ίσως να μην κλοκαρονται οι 8core και να θέλουν z390) 

25% πάνω σε 3dmark timespy με stock ρολόγια και boost από stock 2700x 

Κυκλοφορία τέλος Αυγούστου με τέλος Σεπτεμβρίου

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτια πάντα. 

Επεξ/σία από Arkin

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...