7nisiotis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Συγνωμη αλλα τα παραπανω που γραφεις απο που ακριβως προκυπτουν? Δεν εχω δει κανενα μεγαλο youtuber να εχει αναφερει οτι εχει λαβει ES του 9900κ. Και οπως ειναι γνωστο τα ES στελνονται λιγο πριν την κυκλοφορια των εν λογω επεξεργαστων,συνηθως μισο με ενα μηνα πιο πριν. Αρα μηπως αυτοι που τα γραφουν να λενε αρλουμπες? Δε τα έχουν youtubers καταρχάς. Αυτοι τελευταίες εβδομάδες. Λίγες μέρες πριν τη κυκλοφορία τα έχουν συνήθως (ή ετσι "φαίνεται", έχουν κι αυτοί τις πηγές τους). Overclockers τα έχουν από εταιρείες επαγγελματίες για δοκιμές. Όπως γίνεται κάθε φορά. Και τα τσιπακια αυτα διαρρέουν μετά ( συνήθως από Κινέζους ως ES με 4 γράμματα κωδικό που είναι και τα revisions τους πχ es i7 6400T ήταν ES από 6700 ) . Επισης σε κλειστό κύκλο τα πουλανε εξίσου και άλλοι < και εδώ ινσομνια εχω δει ES pre retail >, ειδικότερα κομμάτια που είναι 1-2 revisions πριν το τελικό και εχουν τα ιδια ρολογια , όλα ιδια. Δυστυχώς δεν εχω κάποια screenshots περαιτέρω. ES = Engineer Sample. Και στα benchmark οταν διαρρέουν φαίνονται ως Genuine Intel (R) CPU 0000 @συχνοτητα Revision (ES) Σίγουρα έχουν κάποιοι στα χέρια τους. Ο Sofos1990 αν δε κάνω λάθος είναι επαγγελματίας overclocker. Για να γράψει αυτό που έγραψε στο διπλα φόρουμ έχει δει/δοκιμάσει σίγουρα κάποιο ES 8πυρηνο τσιπ 9 series. Για αυτό και ποσταρα το screenshot. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Δε τα έχουν youtubers καταρχάς. Overclockers τα έχουν από εταιρείες επαγγελματίες. Δυστυχώς δεν εχω κάποια screenshots περαιτέρω Επίσης μάλλον δεν κατάλαβε τι είναι το ES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Αν όντως ισχύει αυτό έτσι όπως το λες τότε πάσο,γιατί έτσι όπως τον ανέφερες τον συγκεκριμένο νόμιζα ότι μιλάγαμε για reviewer(δεν τον ξέρω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν όντως ισχύει αυτό έτσι όπως το λες τότε πάσο,γιατί έτσι όπως τον ανέφερες τον συγκεκριμένο νόμιζα ότι μιλάγαμε για reviewer(δεν τον ξέρω). Ο sofos είναι γνωστός overclocker, δεν θα είναι η πρώτη φορά που έχει ES στα χέρια του. Τώρα τι revision είναι κτλπ δεν το γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Οπως ειπα πιο πισω αν οντως παιζει αυτο το ενδεχομενο(δεν γνωριζω απο overclockers ποιοι μπορουν να εχουν στα χερια τους δειγματα νωριτερα)τοτε λαθος μου σε αυτο που εγραψα πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Άλλαξε ο μλκας ο CEO και θα δούμε επιτέλους soldered τσιπάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Άλλαξε ο μλκας ο CEO και θα δούμε επιτέλους soldered τσιπάκια. Αν δεν ηταν η AMD 10 χρόνια Colgate θα είχαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 επειδη εχω χασει καποια τευχη😀 μονο ο 8/8 και ο 8/16 θα ειναι soldered, και θα μπορεις να τους βαλεις και σε z370 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Αυτοί θα είναι 99%, για τους υπόλοιπους δεν ξέρουμε ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Θα γεμίσουν οι αγγελίες με 8600/8700/8086Κ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Οπως γεμισαν και με i7 οταν βγηκαν οι καφεδες,κοινως η χαρα οσων αγοραζουν μεταχειρισμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Ας βάλουν καμιά καλή υδροψυξη να εκμεταλλευτούν πλήρως αυτούς που έχουν πρώτα κ μετά ας πουλήσουν.. για εμένα το 6 cores είναι το sweet spot για το 90% των χρηστών και τις εφαρμογές που υπάρχουν σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Ας βάλουν καμιά καλή υδροψυξη να εκμεταλλευτούν πλήρως αυτούς που έχουν πρώτα κ μετά ας πουλήσουν.. για εμένα το 6 cores είναι το sweet spot για το 90% των χρηστών και τις εφαρμογές που υπάρχουν σήμερα. Καλα περιμενε γιατι ακομα με φημες ειμαστε,μια απο τις οποιες αφορα και την συμβατοτητα του εν λογω επεξεργαστη με τις Z μητρικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, FORIS78 είπε επειδη εχω χασει καποια τευχη😀 μονο ο 8/8 και ο 8/16 θα ειναι soldered, και θα μπορεις να τους βαλεις και σε z370 ? Γενικά ακούγεται για 9700k 9900k Soldered 5.5ghz με καλή υδροψυξη Z370 h310 compatibility(εδώ λένε ότι στις z370 ίσως να μην κλοκαρονται οι 8core και να θέλουν z390) 25% πάνω σε 3dmark timespy με stock ρολόγια και boost από stock 2700x Κυκλοφορία τέλος Αυγούστου με τέλος Σεπτεμβρίου Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτια πάντα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 5.5 δεν πάει ο 7700k θα πάει ο 9900k που είναι ο 2πλος... Αυτό παρα είναι καπνός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις