Fulgore Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε παλικαρια η Maximus X Hero τα αξιζει τα 80 περιπου παραπανω ευρα απο taichi η οχι? Αν προτιμας Asus για χ,ψ λογους τοτε ναι αξιζει. Το λεω αυτο υπο την εννοια οτι οι περισσοτεροι που την ειχαν αγορασει την εν λογω μητρικη τις πρωτες μερες ηταν γιατι και οι αλλες παρομοιες μητρικες τοσο παιζανε σε τιμη. Ακομα και η Gigabyte Gaming 7 λογω της διαφορας τιμης αξιζει πλεον περισσοτερο απο την Asus. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από Fulgore 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε παλικαρια η Maximus X Hero τα αξιζει τα 80 περιπου παραπανω ευρα απο taichi η οχι? αν ειναι να τα σκασεις περιμενε να δεις και τη νεα maximus σε z390,εκτος αν καιγεσαι για τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TIM1982 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε παλικαρια η Maximus X Hero τα αξιζει τα 80 περιπου παραπανω ευρα απο taichi η οχι? αυτη εχω αδελφε , αξιζει μεχρι τελευταιο ευρω , προσφατα ειχα και την gaming 7 στα χερια και ποιοτηκα ειναι αρκετα κατωτερη απο την asus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, koolisk6 είπε αν ειναι να τα σκασεις περιμενε να δεις και τη νεα maximus σε z390,εκτος αν καιγεσαι για τωρα Καλα δεν καιγομαι η αληθεια ειναι απλα ελεγα μπας και κουμπωνα κανεναν i3 πανω για να δουλευει το συστημα προσωρινα και να δωσω τωρα την δικη μου να μην πεσει η τιμη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλα δεν καιγομαι η αληθεια ειναι απλα ελεγα μπας και κουμπωνα κανεναν i3 πανω για να δουλευει το συστημα προσωρινα και να δωσω τωρα την δικη μου να μην πεσει η τιμη της. αν ειναι παραπλησια η τιμη της z390 γιατι να μην την προτιμησεις σε σχεση με την z370,σε κανα δυο μηνες θα σκασουν μυτη και οι καινουριες.... αμα ειναι να κουμπωσεις i3 παρε καμια 310 του 50ρικου 😀 προσωρινα μεχρι να βγουν οι καινουριες κ βλεπεις.... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από koolisk6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, koolisk6 είπε αν ειναι παραπλησια η τιμη της z390 γιατι να μην την προτιμησεις σε σχεση με την z370,σε κανα δυο μηνες θα σκασουν μυτη και οι καινουριες.... αμα ειναι να κουμπωσεις i3 παρε καμια 310 του 50ρικου 😀 προσωρινα μεχρι να βγουν οι καινουριες κ βλεπεις.... Βασικα θα πουλησω την δικη μου τωρα και θα κατσω στα αυγα μου μεχρι να βγουν οι z390 να ειμαστε και σιγουροι για την υποστηριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 να ρωτήσω αν επιτρέπεται, γιατί αλλαζεις πλατφόρμα από amd σε intel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, koolisk6 είπε να ρωτήσω αν επιτρέπεται, γιατί αλλαζεις πλατφόρμα από amd σε intel? Βασικα εδωσα τον 1700 για να παω σε 2700x αλλα με δελεασε η ιδεα του 9900k αν αληθευουν τα leaks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Βασικα εδωσα τον 1700 για να παω σε 2700x αλλα με δελεασε η ιδεα του 9900k αν αληθευουν τα leaks έτσι για να γουστάρεις δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε, χαχα ωραίος έχεις το μικρόβιο, δεν είσαι σαν κ εμένα π.χ. που κάθομαι στ αβγά μου και μέχρι να καεί ή κάνει τη δουλειά που θέλω, δε τ αλλάζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, koolisk6 είπε έτσι για να γουστάρεις δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε, χαχα ωραίος έχεις το μικρόβιο, δεν είσαι σαν κ εμένα π.χ. που κάθομαι στ αβγά μου και μέχρι να καεί ή κάνει τη δουλειά που θέλω, δε τ αλλάζω.... Καπως ετσι οπως το λες, ευτυχως τωρα αγοραζω χωρις φπα και ψιλο σωζεται η κατασταση ,εχω cpu block και για intel αχρησιμοποιητο οποτε χρηματικα οτι δωσω θα ειναι μονο για τον επεξεργαστη. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 βασικά εγώ αναβαθμίζω κάθε 2 γενιές ram,apo 939 opteron dual core ddr1 πήγα σε haswell ddr3 πλατφόρμα και τώρα όταν βγουν ddr5 θα ξαναψαχτω, αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει κάποιο ενδιαφέρον το άθλημα με την αύξηση των cores 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 54 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Βασικα εδωσα τον 1700 για να παω σε 2700x αλλα με δελεασε η ιδεα του 9900k αν αληθευουν τα leaks εγω θα κραταγα τον 1700 και θα αναβαθμιζα σε ryzen 2 αν ισχυουν οι φημες για +15%ipc και 5ghz ρολοια θα δινει ξυλο στον 9900κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 57 minutes ago, akoinonitos said: Βασικα εδωσα τον 1700 για να παω σε 2700x αλλα με δελεασε η ιδεα του 9900k αν αληθευουν τα leaks Έλα στο dark side και 'συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Ο 9900Κ είναι ήδη ένας ryzen 2 αν ισχύουν τα όσα λέγονται. Του χρόνου η Intel θα έχει 10nm CPUs, αν δεν ρίξει κάνα delay πάλι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, nikos5800 είπε εγω θα κραταγα τον 1700 και θα αναβαθμιζα σε ryzen 2 αν ισχυουν οι φημες για +15%ipc και 5ghz ρολοια θα δινει ξυλο στον 9900κ Ε καλα δεν μπορω να περιμενω τοσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις