dem Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε 8-core support και το H310.. Ευτυχώς που δεν είμαι κάτοχος z170/270 , θα ένιωθα grand μ@@κας.. Επίσης δεν θα έχει πρόβλημα τώρα το die των 8c με soldering. Όχι τίποτα άλλο να ξέρουμε να τα αλλάξουμε με οδοντόπαστα αν είναι να μας κρατήσει περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 38 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε Όπως είχα γράψει πολλές κολοτουμπες. Solder ενώ τόσα χρόνια με ίδιο die έλεγε ότι θα σπάσει Support μέχρι και σε budget μητρικές ενώ οι τούμπανες z170 z270 δεν μπορούσαν να σηκώσουν 6/12 παρά μόνο 7700k. Δε κατάλαβα πως προκύπτει η κολοτούμπα. Υπάρχει δήλωση της Intel γιατί χρησιμοποιούν πάστα αντί για solder? Μόνο θεωρίες και από τις 2 μεριές θυμάμαι να διαβάζω. Τίποτα επίσημο. Ούτε για το upgrade path των z170/z270 θυμάμαι να ισχυρίζονται αυτό που λες. Btw να θυμίσω και αυτό: https://hwbox.gr/news/cpu-apu/41030-intel-socket-z270-z370.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ ξέρω ότι μάλλον θα τον τιμήσω τον 9900Κ μιας και θα μπαίνει σε Ζ370... Θα μπούμε σε έξοδα πάλι 💰💲 ...... Άτιμο μικρόβιο.....ο 8700Κ που έχω θα πάει για back-up cpu στην Taichi μιας και είναι καλός σε κλοκαρισμα.... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από BabisTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, sir ImPeCaBlE είπε Δε κατάλαβα πως προκύπτει η κολοτούμπα. Υπάρχει δήλωση της Intel γιατί χρησιμοποιούν πάστα αντί για solder? Μόνο θεωρίες και από τις 2 μεριές θυμάμαι να διαβάζω. Τίποτα επίσημο. Ούτε για το upgrade path των z170/z270 θυμάμαι να ισχυρίζονται αυτό που λες. Btw να θυμίσω και αυτό: https://hwbox.gr/news/cpu-apu/41030-intel-socket-z270-z370.html Μην ασχολεισαι με τον συγκεκριμενο,κλασσικα μονο αερολογιες γραφει. Εδω μου λεει εξαιρετικες τις τιμες για προιοντα που δεν εχουν καν ανακοινωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μετά την "απάντηση" που πήρα δεν είχα σκοπό να το συνεχίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε Σε κράζει ολο το φόρουμ τίποτα στο θέμα έχεις να προσφέρεις? Μόνο χαζομάρες. Γιατι εσυ τι ουσιωδες εχεις γραψει στα τελευταια σχολια?Τα μπραβο στην amd για τον ανταγωνισμο(παρολο που εκανες το αντιθετο για να βοηθησεις τον ανταγωνισμο αγοραζοντας Intel)? Τα μπραβο στην Intel για επεξεργαστες που δεν εχουν ανακοινωθει/κυκλοφορησει στην αγορα? Η που επαναλαμβανεις αυτα που γραφουν οι αλλοι οτι soldered ειναι η καλυτερη λυση για τον i9 οπως και για το αρμεγμα της Intel τα τελευταια χρονια (λες και δεν εχει 1000ειπωθει εδω και χρονια στο forum αυτο το πραγμα)απλα για να γραψεις κατι στο θεμα? Και τι ακριβως να γραψω παραπανω απο αυτα που εχω γραψει στο θεμα για επεξεργαστες οι οποιοι δεν εχουν ανακοινωθει ακομα? Οσο για το ποιον κραζει ολο το forum το να μου το γραφεις αυτο μετα απο ban που εχεις φαει δεν νομιζω οτι ειναι οτι το καλυτερο ή σε φερνει σε καλυτερη θεση. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά το λέω ξεκάθαρα, στηρίζω τον αδύναμο (ΑΜD), έχω ήδη στήσει 3 μηχανάκια για φίλους, αλλά έδωσα και το nuc μου και πήρα 2200g για εμένα, αλλά ούτε μετοχές έχω, ούτε παρωπίδες φοράω. Αν όταν στήσω το θηρίο (όσο θηρίο μπορεί να είναι τέλος πάντων) η Intel μου δίνει κάτι αρκετά καλύτερο αναλογικά με τα χρήματα που θα κοστίζει, θα πάω σε αυτήν. Κι ας μην πάρει ούτε μισή αναβάθμιση. Δε μπορείς να δώσεις έναν σκασμό λεφτά για κάτι αρκετά υποδεέστερο με μόνο οδηγό την ελπίδα ότι του χρόνου ίσως βγει κάτι πιο ανταγωνιστικό. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε Δε κατάλαβα πως προκύπτει η κολοτούμπα. Υπάρχει δήλωση της Intel γιατί χρησιμοποιούν πάστα αντί για solder? Μόνο θεωρίες και από τις 2 μεριές θυμάμαι να διαβάζω. Τίποτα επίσημο. Ούτε για το upgrade path των z170/z270 θυμάμαι να ισχυρίζονται αυτό που λες. Btw να θυμίσω και αυτό: https://hwbox.gr/news/cpu-apu/41030-intel-socket-z270-z370.html Κατ'αρχάς το Z390 είναι ένα rebranded Z370 απ'ότι λέγεται. Άρα καμία επαφή με Ζ170/270. Σχετικά με το solder, η intel δεν ανακοίνωσε ποτέ τίποτα. Δεν είχε λόγο να δίνει εξηγήσεις, από τη στιγμή που τα προϊόντα της δούλευαν ΟΚ στοκ και είχαν έστω και ένα μικρό oc περιθώριο. Μόνο ένα άρθρο από τον Derbauer εξηγούσε ότι σε σχετικά μικρά dies το soldering είναι κακή επιλογή. Εμείς τώρα ξέρουμε με σχετική σιγουριά ότι θα έχουν solder τα τοπ 8 core μοντέλα. Για τα 6 core, και 4 core δεν έχει ακουστεί κάτι. Αν δούμε και 4 core με solder, τότε ακυρώνεται η ανάλυση του Derbauer. Ωραία λοιπόν. Σε λίγο θα υπάρχουν στην αγορά 8 core προσιτά μοντέλα. Να δούμε τώρα πότε θα βγουν games στα οποία δεν θα μπορεί πια ένας 7700K να κρατήσει τα 60(single) ή τα 120 καρέ(multi). Γιατί διαφορετικά οι 9900K-9700K θα είναι τόσο άχρηστοι για gaming όσο ήταν και ο 2600K μόλις βγήκε. Φυσικά να δούμε τι θα αλλάξει και στα σοβαρά επαγγελματικά προγράμματα. Θα "σκοτωθεί" η Adobe κλπ. να γράψει πολυνηματικό κώδικα; Αναφορά σε κείμενο Ευτυχώς που δεν είμαι κάτοχος z170/270 , θα ένιωθα grand μ@@κας.. υ.γ.: Πώς θα νιώθει άραγε κάποιος που πήγε σε AM4 για να έχει upgrade path με 5Ghz(υποθετικά προς το παρόν) κατά το 2020, με σφίξιμο subtimings και λοιπά μαστοριλίκια; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) αφήστε να κυκλοφορησουν επίσημα και να δοκιμαστούν,μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα μ οτι φήμες κυκλοφορούν εδώ κ εκεί... γελάω πάντως με κάποιους που πριν κανα εξάμηνο πήραν φρέσκο 8700 και λέγανε οτι καθάρισαν για 5ετια μ αυτο το cpu κ τωρα ψάχνονται για τον 8/16.... αράξτε μάγκες, σε κανα χρόνο θα σας πετάξει νέα αρχιτεκτονικη-ddr5-pcie 4.0 κλπ και παλι θα τρέχετε για να χετε το καλύτερο, σοφές αγορές,μην γίνεστε θύματα του marketing... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από koolisk6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agapoula vgale ti koukoula Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Οσο για το ποιον κραζει ολο το forum το να μου το γραφεις αυτο μετα απο ban που εχεις φαει δεν νομιζω οτι ειναι οτι το καλυτερο ή σε φερνει σε καλυτερη θεση. ΠΑΛΙ REPORT ΠΑΤΗΣΕΣ ΧΑΦΙΕ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) On topic, Με κριτήριο μόνο και μόνο τα vrm πάει gaming 7, taichi, rog hero; Ή είναι στα ίδια τελείως επίπεδα; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από dem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Θα "σκοτωθεί" η Adobe κλπ. να γράψει πολυνηματικό κώδικα; Ηδη απο την προηγουμενη εκδοση ο Media Encoder εκμεταλευεται 18 threads στο πληρες. Και θα σκοτωθει. Αν δεις τι παπαδες κανει πλεον το DaVinci, it will be a Intel Ryzen scenario all over again. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Agapoula vgale ti koukoula είπε Και να σου πω ότι δεν πάτησα δεν θα το πιστέψεις.Αλλα μαρεσει που συνεχίζεις με τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. 2 ώρες πριν, koolisk6 είπε αφήστε να κυκλοφορησουν επίσημα και να δοκιμαστούν,μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα μ οτι φήμες κυκλοφορούν εδώ κ εκεί... γελάω πάντως με κάποιους που πριν κανα εξάμηνο πήραν φρέσκο 8700 και λέγανε οτι καθάρισαν για 5ετια μ αυτο το cpu κ τωρα ψάχνονται για τον 8/16.... αράξτε μάγκες, σε κανα χρόνο θα σας πετάξει νέα αρχιτεκτονικη-ddr5-pcie 4.0 κλπ και παλι θα τρέχετε για να χετε το καλύτερο, σοφές αγορές,μην γίνεστε θύματα του marketing... Προσωπικά είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ με νέα πλατφόρμα λόγω ddr5 και για τον εν λόγω επεξεργαστη μόνο αν μπαίνει σε z370 και όντως είναι τόσο τουμπανος όσο λένε θα ασχοληθώ. Δεν θυμαμαι παντως να ειχα μιλησει για 5ετια ποτε,αρα μαλλον αλλον θα εννοεις. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Πάνω που με τρώει να αλλάξω τον 4670k και λέω, ας διαβάσω λίγο τι περιμένουμε, ξαφνικά βρίσκομαι σε forum για ανάλυση οδοντόκρεμας. Fuck yeah. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Sarandis είπε Πάνω που με τρώει να αλλάξω τον 4670k και λέω, ας διαβάσω λίγο τι περιμένουμε, ξαφνικά βρίσκομαι σε forum για ανάλυση οδοντόκρεμας. Fuck yeah. Δεν υπάρχει debate, ΑΙΜ > Colgate. On topic θα τα πούμε όταν έχουμε πραγματικά δεδομένα, προς το παρόν είναι όλα απ'το rumour mill (το ίδιο mill που "προέβλεπε" το release των GTX 11 εδώ και 4-5 μήνες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις