Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ανάμενα τόσο υψηλά ρολόγια για 8c/16t αν όντως αν αληθεύουν.....θα έρθουν με καλό binarisma αν αναλογιστώ ότι έχει και καλύτερα stock ρολόγια από τον 8086Κ (6c/12t) ...... φυσιολογικά τα 5.0-5,1ghz  με κάτω του 1,3v θα τα έχει .......

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκπληκτικο τσιπακι θα ειναι ο 9900k. νορμαλ η τιμη του για multithreaded με 8 cores cpu.  καλυτερη αγορα θα ειναι  o 8700k απο τον 9700κ αφου το mt αποδιδει παντου καλυτερα ακομα και σε single thread σεναρια, τα οποια εναι ελαχιστα πλεον, καπου 20-30% σε καθε προγραμμα, εκτος απο κατι παιχνιδια τυπου λολ.

13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχω σκοπό να αγοράσω τη νέα GeForce μόλις βγει, αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάποια διαφορά σε 1440P ο 9900Κ..

Τι διαφορά να έχει από έναν 8700k στα 5 Ghz rofl. Εδώ το νέο monster hunter world στα 1440p λένε βγάζει κάπου 45 fps σε max settings στην 1080. Ακόμα και ένας 2500k αρκεί που λέει ο λόγος. Όλα τα σύγχρονα cpu είναι υπέραρκετα για 60 fps gaming. Οι κάρτες γραφικών αρχίζουν και ξεφτυλίζονται πάλι.

Χεστήκαμε για το unoptimized Monster Hunter World.. Εγώ έχω 1440P/144Hz monitor, ο δυνατός CPU μου χρειάζεται όπως και μια αρκετά δυνατότερη GPU από την 1070 που έχω τώρα. Αν χτυπάει 5.3-5.5Ghz ο 9900Κ θα έχει διαφορά με τις νέες κάρτες στα πολλά Hz. 

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Χεστήκαμε για το unoptimized Monster Hunter World.. Εγώ έχω 1440P/144Hz monitor, ο δυνατός CPU μου χρειάζεται όπως και μια αρκετά δυνατότερη GPU από την 1070 που έχω τώρα. Αν χτυπάει 5.3-5.5Ghz ο 9900Κ θα έχει διαφορά με τις νέες κάρτες στα πολλά Hz. 

5.3-5.5ghz all core το κοβω λιγακι χλωμο ,τραβηγμενο απο το τα μαλλια θα ειναι το chip.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγραφα το Μάιο ότι δεν θα μου κάνει εντύπωση να δώσουν υποστήριξη στο z370...χεχε. Τα μισά να ισχύουν από αυτά που λένε για το zen2, την intel δεν θα την σώσουν  τότε ούτε οι πιο καλοπληρωμένοι "reviewers".

Πόσο % σε ST να δώσουν  παραπάνω αυτοί οι intel; 

O 2700x δεν θα πάει τσάι με τον 9900κ στα 500+ ε. 

Με zen2 θα γίνει η απόλυτη ανατροπή μετά από χρόνια. Τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει nm η intel. Καλό είναι αυτό για όλους. 

Αν βρει και άτομα resources και χρόνο αυτή η εταιρία και για τις GPU. Θα επέλθει κανονικότητα στην αγορά. Μακάρι να βρει στήριξη. 

Επεξ/σία από dem

36 λεπτά πριν, dem είπε

Με zen2 θα γίνει η απόλυτη ανατροπή μετά από χρόνια.

Καλα μην το δενεις κομπο. Πυρηνες θελουμε, τους πηραμε και θα παρουμε κιαλλους με το Zen2 αλλα θελουμε και ρολογια πλεον. ΑΝ η AMD δωσει 12core με ρολογια κοντα στα 5.0GHz τοτε θα εχουμε κερδισει, σαν καταναλωτες, το τζακποτ, μιας και η Ιντελ μετα θελει δεν θελει θα πρεπει να απαντησει καταλληλα και αυτο δεν γινεται να ειναι στα 14++++++++^n λιθογραφια. 

10nm or bust.

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Για 1440p/144 θα χρειαστείς 1180ti όμως αν οι φήμες έχουν βάση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...